צריכה את דעתכם....

R o t e m u s h

New member
צריכה את דעתכם....

כי שם לא ממש עונים לי.... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=226&msgid=96233770

טל205

New member
כבדהו וחשדהו

אני יוצא מנקודת הנחה שהבחור שפוי.אם כן,לא יתכן שהייתם ביחד רק כדי... איני יודע למה נפרדתם אך יש פרידות שמלוות ברגשות מעורבים, דהיינו,את עדיין אוהבת ויש לך פינה בלב בשבילו אך הכעס על הפרידה מביא איתו משפטים שלא צריכים להיאמר. צריך לקחת תמילים הללו בפרופורציה הנכונד ולא להרגיש כנבגדים. בטוחני שהייתה לו אהבה כלפייך(במידה זו או אחרת) את לא צריכה לשלול אנשים חדשים בחייך אך בהחלט,כבדהו וחשדהו.(כל דבר שהוא במינון הוא טוב) ב ה צ ל ח ה.

העכביש2

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif

אחחחחחח איזה מכתב מהלב.... כל הכבוד לך רותם....מכתב שכתוב כל כך מהלב...אני אוהב מכתבים כאלה...קצת עצובים...קצת תוהים... ועכשיו לתגובתי: תראי, מהמכתב הזה- אני לא ממש יודע מה את רוצה כתגובה. את רוצה את דעתנו? את רוצה פידבקים? את רוצה...מה? אני יכול להגיד לך שהכנות שלך יפה מאוד. הכנות שלך כלפי עצמך בראש ובראשונה. ולכתוב זה לפרוק עול. מכתב זה הכי טוב. ולגבי הבחור? אני ממש לא יודע מה להגיד לך. אבל אני מאמין בדבר אחד: כאחד שעבר סיפור עצוב עם בחורה אני יודע שאין מה להתעסק בעבר. ונכון שיש משקעים, וגעגועים, ומחשבות, ורצונות לימים טובים שהיו, ולאנשים מיוחדים שהכרנו... אבל, כמה נדוש שזה לא יהיה, החיים ממשיכים. ואיתם באים ימים חדשים. וחוויות חדשות. ואנשים חדשים ומדהימים. אז אני לא יודע- אולי עוד תדברי עם ***....ואולי עוד תדברי עם ****....אבל נקי את ליבך...תהיי פתוחה באמת למישהו חדש שיימלא את הלב שלך באהבה.... כי אחרי ירידה באה עליה....ותמיד שאנחנו חושבים שהכרנו בן אדם מדהים, אנחנו עשויים לגלות שאנחנו נכיר אדם מדהים ממנו...
אם את רוצה לדבר- אני מוכן לדבר איתך....אני אוהב לדבר

למעלה