צריכה את דעתכם

צריכה את דעתכם

אני וחבר שלי נפרדנו לפני חודש בערך (אני נפרדתי ממנו) אחרי שבע שנים יחד... נכון לעכשיו אני עם מישהו אחר שטוען שהוא אוהב אותי אבל אני עדיין אוהבת את החבר הקודם שלי אך הוא לא מעוניין לחזור אליי ויותר מזה כשאני מתקשרת אליו הוא מסנן אותי חופשי. האמת שאני נפרדתי ממנו כי לא היה לי טוב איתו ואני לא בטוחה שהיה לי טוב איתו שוב אבל הוא חסר לי ואני מתגעגעת אליו נורא ולא מצליחה להפסיק לאהוב אותו ולהמשיך הלאה... מה דעתכם? מה אתם מציעים?

אני מציעה להחליט.

כי כל עוד את מתלבטת ולא שלמה עם מה שעברת, זה יציק לך, אבל גם זה יחלוף בתוך כמה שבועות או חודשים.

תני לעצמך זמן

היית אם הבנאדם שבע שנים!!!! אפילו בתנ"ך אנשים לא יצאו כל כך הרבה זמן (חוץ מיעקוב אולי) הראש שלך והגוף שלך רגילים אליו כל כך שקשה להם לעבור את השינוי במהירות שהיית רוצה...קחי לך את הזמן(אני גם לא חושבת שכדאי שתהיי בכלל בקשר עכשיו) תבלי קצת זמן עם עצמך...תגלי מי את כבנאדם שלם ויחיד לפני שתוכלי להתמסר רגשית למישהו אחר. תלמדי להשאיר את העבר שלך מרחוק ומאחורייך...אפילו הX שלך עובר את תהליך הניתוק הזה...אז מה איתך? את רוצה להישאר בעבר? להיות תלויה תמיד באנשים אחרים שיזינו אותך ברגשות ומחשבות במקום להיות בנאדם שלם עם עצמך?

זרזרה

New member
סעי לחופשה במקום מבודד

תנקי את הראש, ותמצאי לך חבר חדש.

roger4x4

New member
אני ממש לא רוצה להעליב

וגם אני מעליב בטעות, סליחה: זה לא פורום לבבות שבורים
אבל אם כבר, הנה עצה: תמשיכי, גם אם את לא יכולה, תנסי לקחת חופשה או משהו. במקרה הכי גרוע, תעשי מאמץ אחרון ותשאלי את החבר אם הוא רוצה לחזור להיות ביחד (ברצינות פנים מול פנים). תסבירי לו מה היחסים שלך לגביו. בהצלחה

diklalalala

New member
עזבי את כל החברים שלך...

והשקיעי בך זמן למחשבה, מה טוב לך, מה לא היה טוב עם הקודם? למה את עם הנוכחי כל עוד את מתגעגעת ויש עוד רגש לקודם? וגם אם נדמה לך שכל הזמן שבעולם לא יבהיר לך את מה שעובר לך בראש, תאמיני לי שעם הזמן הכל יתברר לך. תחליטי על חודש לפחות, שאת עם עצמך, מפנקת רק את עצמך, ואיך אומרים? נוברת בתוך נשמתך ועושה סדר בראש שלך ובחיים שלך. אבל בלי בני זוג ברקע, את חייבת להיות לבד כדי ללמוד את עצמך ללא הפרעות. עם בני זוג אנו עלולים להשתנות ולחשוב שאנחנו יודעים מה טוב לנו. הייתי שם... בהצלחה.

למעלה