צריכה אינפורמציה

שלותא

New member
צריכה אינפורמציה

שלום, לאחרונה אובחנה אצלי אנדומטריומה גדולה למדי על השחלה, ואני צריכה לעבור ניתוח. נקבע לי תור בבי"ח כרמל אצל ד"ר ליסק, שמעורר בי חוסר אמון רב ואני לא מעוניינת לעבור את הניתוח אצלו. בנתיים הייתי באופן פרטי אצל ד"ר סוריאנו. הוא הציע לי ניתוח שינסה לשמר את השחלה. אני מעוניינת שהוא ינתח אותי, אבל מתקשה לקבל אישור מהקופה להתנתח בתל השומר. יש לכן המלצות איך מקבלים אישור מקופת חולים כללית לניתוח בתל השומר, או אם לא, איפה עוד כדאי להתנתח? ובפרטי - כמה עולה בערך דבר כזה? תודה. אשמח על כל טיפ ומידע.

אושיט

New member
למה לך להתנתח בפרטי? הקופה צריכה לשלם על זה

באיזה קופה את ומהם הקשיים? אני מטופלת אצל דר' פינשטיין (רופא מדהים). את שני הניתוחים עברתי אצלו באסותא. הייתי צריכה לפני הניתוח להעביר טפסים חתומים לקופה הם פיקססו את זה לאישור וכבר למחרת היה לי אישור. לא שילמתי עבור אף אחד מהניתוחים. תפרטי קצת אולי נוכל לעזור... ד"א- אם קיים בליבך חוסר אמון, תלכי לפיו ואל תנותחי אצלו. אני מאמינה גדולה בתחושות בטן.

שלותא

New member
תודה אבל..

אני בכללית, ויש לי מושלם. המושלם נותן עבור כריתת ציסטה השתתפות של 3119 ש"ח (כן, יש להם מחירון!!!). אם אני לא הולכת לפרטי, אז הקופה לא רוצה לאשר לי ניתוח בתל השומר. הם רוצים שאני יעשה את זה בבי"ח של הקופה (בילינסון, כרמל, או אחרים)... לכרמל בטוח לא אלך. הם רוצים להוריד את השחלה, והנושא של שימור הפוריות שלי בכלל לא עלה שם לדיון. אני אמנם כבר בת 43, אבל עדיין לא מוותרת על האופציה לעוד הריון. בגלל זה חשוב לי ליפול בידיים סופר טובות.

סדני

New member
אני יכולה לומר מנסיון

אני גם בכללית. בהתחלה עשו לי צרות עד שהגעתי למנכ"ל קופ"ח ועשיתי הרבה רעש בכל מיני דרגים. עכשיו, לא רק שהם מאשרים לי את הניתוח אלא שאת כל הבדיקות לקראת הניתוח הם גם אישרו לי לעשות בתל השומר. אז הכל תלוי כמה את נלחמת

ואם לא הולך דרך רופא נשים

אפשר גם דרך רופא משפחה - לפעמים יותר מבינים...

boli bilboli

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif פרופסור גולדנברג מוטי

אם את מחפשת רופא סופר מקצועי ומספר אחת בתחומו, אני ממליצה על פרו' גולדנברג. נותחתי אצלו פרטי לפני חודשיים וחצי באסותא פתח-תקווה, וכל רופא שבדק אותי מאז (גם רופא של מכבי) אמר שהוא ביצע עבודה מצוינת והמקרה שלי לא היה פשוט... בנוסף הוא נחמד מאוד וסובלני, עונה תמיד באדיבות לפלפון, ותמיד תמיד נותן מענה גם בשעות לא שיגרתיות. ניתוח אצלו עולה 13000 ש"ח וקיבלתי החזר ממכבי בסך 4200 ש"ח, כך שהסכום לא כל-כך נורא. כשלא מתפשרים אז משלמים. טלפון במרפאה (ברמת חן): 03-6774129 נייד: 052-6666430 או 052-6546430 אשמח לענות לך על כל שאלה, בהצלחה

שלותא

New member
תודה

על כל האינפורמציה. לצערי מין הסתם עוד אצטרך את עזרתכן. שמחה לדעת שאתן כאן. אעדכן בהתפתחויות.

metukit3

New member
לגבי גולדנברג

אתמול הופנתי על ידי רופא הנשים שלי לפרופ גולדנברג לבצע ניתוח לפרוסקופיה. אני שייכת למכבי ויש לי מכבי מגן- את בטוחה שזה כל כך יקר לקבל טיפול אצלו??? תודה

סלסה מ

New member
פרופ' גולדנברג

אם את מתכוונת לעבור את הניתוח אצל פרופ' גולדנברג באופן פרטי, מכבי מגן יחזירו לך 5,000 ש"ח. גם לי יש מכבי מגן, נותחי באסותא ע"י דר' סוריאנו וקיבלתי החזר של 5 אלף. אבל בכל אופן, המחיר שאומרים לך הוא השערה כי בסוף מחזירים לפי הפעולות שהוא ביצע. לדג' אם מבצעים גם ניקוי/כריתה של חצוצרות, ההחזר גבוה יותר. אם הוא מאבחן בניתוח ורואה שאין כלום, אז ההחזר נמוך יותר. קחי בחשבון שמכבי מגן מוצאים את הנשמה עד שהם נותנים התחייבות. לי לקח חודש אז תתכונני ותהיי רגועה מראש. שיהיה בהצלחה!

metukit3

New member
לגבי החזר ממכבי

אכן, כמו שאמרת הסיפור לא נראה פשוט. היום היתי במכבי והם אמרו שאני צריכה להביא להם מכתב מרופא לגבי הניתוח ואז יחליטו אם לאשר. אמרו שיש סעיף אצלם שאומר שלא מקבלים החזר על ניתוחים שקשורים להריון...(למרות שעוד לא הייתי אף פעם בהריון). יש לך טיפים מה לכתוב במכתב על מנת שיאשרו? תודה

ariel228

New member
היי

אני יכולה לספר לך שגם אני בכללית ויש לי מושלם ועברתי ניתוח לפרוסקופיה אצל פרופ' דיקר - איש מקסים ומקצועי ביותר במדיקל סנטר בהרצליה. הניתוח, אחרי השתתפות של הכללית עלה לי 2,000 ש"ח. אם יש לך מושלם לא צריה להיות בעיה...

למעלה