צריך

ohad 19

New member
צריך ../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif

מה קורה אנשים אני מקווה שהכל בסדר...הסיפור שלי קצת ארוך אז איתכם הסליחה אז ככה בפסח נסעתי עם חברים לבומבמלה סתם להיתפנאן אתם יודעים שמש ים מוזיקה טובה וכל מה שמסביב...ושם פגשתי אותה..היא חברה של הידידה הכי טובה שלי,מפה לשם איפשר להגיד שההיתי איתה כל הזמן שם אם זה שאכלנו או בילינו או סתם ההינו בחוף, פייר היה הכי כייף שבעלום היצחקתי אותה והיתעיניינתי בה איך אומרים פעלתי לפי ה"ספר". כמו דפוק בסוף הפסטיבל לא לקחתי את המספר {פאק שלי מודה} אבל דיברתי עם הידידה שלי בנוגע אלייה...והיא אמרה שוואלה היא צריכה הרבה שמות לב וכל זה...אז אמרתי לה ...אני הוא האיש יש לי גם זמן וגם סבלנות...{אני משוחרר מהצבא בגלל בעיה רפואית וכרגע אני סטודנט והן משרתות ביחד בבקום}מפה לשם היא אמרה שהיא תדבר איתה עליי אתמול דיברתי שם עם הידידה שלי עלייה ושאלתי אם היא יכולה להביא לי את המספר שלה כי סתם אילתרתי סיבה והיא בתגובה אמרה היא לא נותנת סתם מספרים והיא תדבר איתה ובשל כך אני צריך להזכיר לה אז ככה פה הבעיה...מה אתם מציעים שאני יעשה...אם אני יזכיר לה היא תגיד לה ואז או שאני מקבל את המספר והכל טוב והכל יפה או שאני מקבל לא ואז היתחברנתי ד"א ביום העצמאות אנחנו אמורים שוב להיפגש ברוק עצמאות עם כל החברים וגם היא תהיי אז אולי עדיף לחכות עד אז ואז לבקש ממנה וחוץ מזה אני מראשון והיא לא אז סתם חשבתי להזמין אותה אליי בבוקר אתם יודעים ארוחת בוקר וכל זה..כדי? אני יודה לכן\ם מאוד אם תעזרו בברכה אוהד

נ ט ע 9 1

New member
כלום לא 'התחרבן'..

פשוט לבקש ת'מספר, קל כמו שזה נשמע, ככה זה.. תגיד תודה שיש לך 'צינור' להעביר דרכו מסרים(הידיה) ושאתה לא צריך להיתקל בסירוב ישר בפנים.. אני לא הייתי מחכה לרוק עצמאות (נ.ב מקנאה בך,אני חולה על עברי.. אולי גם אני אלך להופעה..)

A d i 23

New member
נראה לי..

שהידידה שלך לא ממש מתלהבת מהרעיון של קשר ביניכם.. אבל אולי אני טועה.. אני משערת שמחר בבוקר היא תראה אותה בבסיס, אז תתקשר אליה בשעות הבוקר המאוחרות, ו"תזכיר" לה כמו שהיא ביקשה.. ונראה מה ייצא מזה.. במידה ואתה רואה שזה לא מתקדם לשום מקום, תחכה ליום העצמאות, אין עוד הרבה זמן..
בהצלחה

ohad 19

New member
תיראי

איפה שהוא את צודקת היא בהתחלה לא היתה בעד שמעו לפי התון שלה. הידידה הזאת מכירה אותי הרבה מאוד שנים ות'אמת אני לא טלית שכלה תכלת. היא היתה איתה ברגעים הטובים וברגעים הפחות טובים רוב הקשרים שלי היא מכירה והיא יודעת שאני זה שהרסתי בזמנו ההיתי אובססיבי ונודניק מה לעשות לקחתי את האהבה שלי בצורה פנאטית...ואולי היא חושבת שאני עדיין כזה מה שלא ככה היום. את יודעת אנשים מיתבגרים מתי שהו ות'אמת להגיד לך...איפה שהוא אני עדיין מפחד להרוס :( חוץ מזה היא מופיעה בטקס של יום השואה בצבא{לא ידעתי שיש דברים כאלה} אז מחר לא יצא לה לדבר איתה וגם לא בטוח שבשני... אז מה את חושבת עכשיו?

A d i 23

New member
אם היא ידידה שלך..

אז היא תיתן לאותה חברה להחליט אם מתאים לה הקשר איתך או לא.. אני סמוכה ובטוחה שאתה לא סכנה לציבור !
אגב, היא חייבת לראות אותה בשביל זה ? היא לא יכולה להתקשר אליה ולשאול ? וחוץ מזה, אני בטוחה שאותה חברה לא תכעס אם תתקשר אליה נשמע שהיה לכם כיף יחד, ואתה כבר ממש לא זר לה..

ohad 19

New member
אותה ידידה אמרה ש...

לפני שנפרדו דרכנו של הידידה ושלי היא אמרה משהו בנגוע אליה{אל מי שאני רוצה} היא אמרה היא דורשת הרבה תשומת לב... מה את אומרת לגבי זה...כלומר היא היראתה לי אותה בפאן שלישי אני חושב לא כאילו שאני ירד ממנה בגלל זה...מה את חושבת?

A d i 23

New member
יכול להיות שכן..

ויכול להיות שלא. אבל את זה אתה צריך לבדוק עם החברה שלה, ולא איתה..

shirly221

New member
לא התפקשש..

אני בטוחה ששום דבר לא התפקשש... שהידידיה שלך תשאל. אם היא תגיד שחברה שלה לא הסכימה- תוכל לנסות את מזלך שוב ברוק עצמאות. מה שכן- למרות שהיא לא מראשון- אל תזמין אותה אלייך. גם אם זה לארוחת בוקר. בחור שהיה מזמין אותי אליו על ההתחלה היה נפסל מבחינתי ישירות, יהיו מניעיו תמימים ככל שיהיו. תעשו משהו אחר שלא אצלך בבית. בהצלחה.

מולימול

New member
שני דברים חשובים !!!

1 . אתה כבר ילד גדול ואמור להיות מספיק אינטילגנט (סטודנט לדבריך) כדי לכתוב בלי שגיאות כתוב !!! זה ממש צורם . 2 אם הבחורה מוצאת חן בעינך תבקש את המספר שלה מהידידה שלך או שלפחות תנסה לארגן פגישה לפני יום העצמאות ... תזיז עיניינים מה שנקרא ...איך אתה יכול לשבת ככה סתם בלי לעשות כלום .. אל תהיה נקניק תזיז דברים אני בטוח שיצליח לך ... המון בהצלחה !!! אין לך ממה להתבייש . דבר חשוב נוסף הוא שגם אם תפגשו ביום העצמאות אז לך תדע אם בכלל יהיה לך "זמן" לדבר איתה כי יהיו איתכם המון אנשים ... בקיצור עכשיו זה הזמן ... לך על זה

למעלה