צריך help

t3h d00d

New member
צריך help

אז ככה. מחר יש לי מו"ד, ובתכלס השחקנים (הם נמצאים על ספינת אויר, בנסיון לגנוב חפץ מסויים. dragonshard אם זה אומר לכם משהו) מה שהולך לקרות זה שבסופו של דבר, הם לא ימצאו את החפץ, ובקרב שיתנהל בתא הטייס, מה ידיות היגוי ישברו והם אמורים להתרסק ביער. ביער הזה, אמורות להיות מפלצות. וכאן הבעיה. אני לא רוצה גובלינים וקובולדים. זה כבר נדוש לגמרי, אז אני צריך רעיונות מה לשים שם. הדמויות הן בדרגה 1 ואחד מהם כבר 2. ד"א, זה לא חייב להיות משהו שהם יכולים להרוג, אני מנסה להמנע מקרב. אולי זה משהו שהם צריכים לברוח ממנו? אולי זה משהו ידידותי יותר? כמובן, צריכים להיות דברים שהם יכולים לנצח. אני פשוט חסר רעיונות כבר. מה יש לדרגות נמוכות שזה לא מהמפלצות המקובלות?

t3h d00d

New member
צריך help

אז ככה. מחר יש לי מו"ד, ובתכלס השחקנים (הם נמצאים על ספינת אויר, בנסיון לגנוב חפץ מסויים. dragonshard אם זה אומר לכם משהו) מה שהולך לקרות זה שבסופו של דבר, הם לא ימצאו את החפץ, ובקרב שיתנהל בתא הטייס, מה ידיות היגוי ישברו והם אמורים להתרסק ביער. ביער הזה, אמורות להיות מפלצות. וכאן הבעיה. אני לא רוצה גובלינים וקובולדים. זה כבר נדוש לגמרי, אז אני צריך רעיונות מה לשים שם. הדמויות הן בדרגה 1 ואחד מהם כבר 2. ד"א, זה לא חייב להיות משהו שהם יכולים להרוג, אני מנסה להמנע מקרב. אולי זה משהו שהם צריכים לברוח ממנו? אולי זה משהו ידידותי יותר? כמובן, צריכים להיות דברים שהם יכולים לנצח. אני פשוט חסר רעיונות כבר. מה יש לדרגות נמוכות שזה לא מהמפלצות המקובלות?

dragon zlotnik

New member
יש כמה אפשרויות

למלחמה- אורקים לא כ"כ מאומנים למלחמה שיצאו לצוד קצת אוכל ונתקלו באוכל מאוד טעים... לידידות- גריפין או חד קרן, או שמשהו אחר שנפוץ בעולם שלך. רעיון שלי- שנמר לבןם יקפוץ עליהם והם ינסו להאיבק בו ואז יגיע אלף שהנמר שייך לו ואת ההמשך תמציא לבד...

תרנגול קרב (עלה לי במקרה)

תרנגול ענקי, עם דורבנות זהב חדים מחוברים לרגליו. למי הוא שייך? זה כבר יכול להוביל להרפתקה שלמה.

כתבתי פעם לחש דבילי כזה

בסוף לא יצא לי להשתמש בו במשחק כי החלטתי שהוא מופרך מידי, אבל אולי מישהו אחר ירצה... אני לא זוכר את כל הפרטים (הייתי אז בן 14 או 15) אבל מדובר היה בתהליך די מסובך - הקוסם היה צריך לקנות תרנגול מובחר, להאכיל אותו בתפריט של גרגרי תירס משובחים במשך חודש, לקשט אותו בתכשיטי זהב, לאמן אותו, ולשלוח אותו לקרבות תרנגולים. לאחר שהתרנגול היה מנצח לפחות בשלושה קרבות, טקס ארוך ומסובך היה הופך אותו לתרנגול קרב ענקי...

t3h d00d

New member
חחח! חזק!

האבתי. זהו, תרנגול קרב זה הרעיון בגדול. אני כבר יחשוב על הפרטים. תודה!

עוד חיות מופרכות

החתולכלב: הוא רץ ממש מהר דווקא ברוורס ולא נובח ולא מיילל אלא שורק. ההיפופיל: החיה האכזרית ביותר. מקדימה יש לו ראש של פיל, ומאחורה של היפופוטם. בוודאי תשאל איך הוא עושה את צרכיו? - אז זהו, שהוא לא, ולכן מדובר בחיה האכזרית ביותר. חזיר האמת: מדובר באדם-חזיר (אחד מסוגי חיות האדם, כמו אדם זאב, רק הופך לחזיר) שגילה את היהדות וחזר בתשובה. הוא נקרע בין אמונתו בשם-יתברך לעובדה שהוא הופך מידי פעם לחיה לא כשרה. נמר טרנסווסטיט: דומה מאוד לנמר-חברבורות רגיל, אלא שנודף ממנו ריח בושם. הוא נוהג לגנוב בגדי נשים מחבל הכביסה ולהתלבש בהם. נץ הפלילים: עוף דורס בצבע שחור-כחול מטאלי המקנן על גגות בניינים בערים גדולות - הרגלי הציד שלו הותאמו לסביבה האורבנית, ובמקום לתקוף חיות הוא צולל וחוטף ארנקים. מידי פעם הוא חוטף פודלים וחיות מחמד ומשחררם רק תמורת כופר. בכסף שהנץ גונב, הוא קונה סמים לגוזליו.

JuffoWup

New member
אם החזיר אמת אוכל את עצמו

הוא עובר עבירת כשרות או שזה נופל תחת הגדרת קניבליזם אחרת? כדי לשלוח את זה לרב?

DDN

New member
לגיל היה פעם תרנגול דו ראשי,

(או תלת ראשי), לצערי לא יצא לנו להיתקל בו, רק לשמוע עליו סיפורים.

DDN

New member
מפלצות יער נחמדות?

אני הייתי הולך פה בהפוך על הפוך, הייתי מביא שם אורקים מסכנים שהלכו לאיבוד ורק רוצים לחזור לשבט ונימפה שרוצה לכלוא את הדמויות כי היא צריכה "צעצוע זכרי חדש" בכל מקרה, אני תמיד אהבתי את הטרוגולדיטים. יש בהם משהו מגניב.

t3h d00d

New member
טוב. נגמר.

התרנגול הלך טוב מאד. הוא הפחיד קצת את השחקנים וברח, כשהוא משאיר שביל ברור אחריו. השחקנים מצאו כמה אורקים שהיו אמורים לגלות להם מידע מסויים בשיחה שלהם.. כמובן השחקנים תקפו, וכסחו את השחקנים ועכשיו הם בשבי. שחקנים טפשים. תודה על התרנגול!

הצעות לשלב הבא:

הטוב: האורקים די סימפטיים, ומוכנים להתייחס לדמויות די יפה אם הן יוכיחו את עצמן בספורט האורקי הלאומי המוכר כ"רוגבי חזיר" - משחק שמזכיר קצת פוטבול, רק שבמקום כדור יש לך חזרזיר מתרוצץ שאתה צריך לתפוס ולרוץ איתו לשער בזמן שמנסים לתקל אותך. מה שהופך את המשחק לקשה במיוחד הוא העובדה שהחזירון לא משתף פעולה ורק רוצה לברוח, שלפי כללים המשחק אסור לפצוע ובהחלט לא להרוג את החזיר והצד של מי שבטעות מעך אותו למוות כשעשרה חבר'ה קפצו עליו מפסיד מיד, ושכדי לעשות את העסק הרבה יותר מסובך האורקים מורחים את החזרזיר בגריז, שומן או וזלין, מה שהופך אותו לחלקלק וקשה לתפיסה. אם הדמויות יוכיחו את עצמן במשחק הרוגבי, מנהיג האורקים יציע להן לעשות עסק - לקנות בעסקה מסובבת כלי נשק שאינם נגישים לאורקים ולהעביר אותם לכאן תמורת עמלה שמנה. הרע: בין אם לדמויות לא הלך במשחק הרוגבי או שהאורקים היו עויינים מלכתחילה, הם ימכרו אותן לאלכימאי מפוקפק ומרושע שמתכוון לעשות בהן כל מיני ניסויים רפואיים... המכוער: האורקים יתרשמו כל כך מכישורי הלחימה שהדמויות הפגינו בנסיונן להתנגד למאסר, עד שהם יחליטו לגייס אותן בכפייה - ובצורה מתוחכמת למדי. האלכימאי מהסעיף הקודם מספק לאורקים רעל מיוחד, אותו יתנו לדמויות דרך המזון והמשקה שהן יאכלו. כל הרעיון ברעל הוא שאתה חייב לקחת נוגדן באופן קבוע, אחרת תתחיל לחלות ולמות. אם הדמויות רוצות את הנוגדן, הן חייבות לשרת בצבא האורקים במלחמתם נגד אוייביהם המושבעים, הטרוגלודיטים, שכבשו את מולדת האורקים העתיקה אורקיסטן וחיללו את קברות אבותיהם הקדושים.

t3h d00d

New member
מגניב

הרעיון של המשחק הוא הכי מתאים. תכלס, היער שהם בו זה האזור היחיד שיש בו עדיין מפלצות בכל המדינה. השחקנים ריסקו ספינת אויר לתוך היער בטעות, והחפץ שחיפשו לא נמצא. בה התרנגול והפחיד אותם קצת ואז ברח, כשהוא משאיר שביל ברור. השחקנים חושבים שהחפץ נמצא אצל התרנגול, או למי שהוא שייך, או אצל האורקים, שדיברו על החפץ הזה. השחקנים ינסו לברוח ו/או להרוג את האורקים. למה? תשאל אותם. אז, לא נראה לי שהם יסכימו לשחק. חוץ מזה, הם הרגו 4 מהאורקים. למה שיסלחו להם?

l o r e

New member
הסיבה לכך פשוטה...

את החזיר אסור לפצוע או להרוג, אבל את השחקנים כן, ולכן האורקים מחפשים תמיד שחקנים חדשים,ש"מעוניינים" לשחק. קבוצת אורקים גדולה מספיק תשכנע אותם, שמשחק ידידותי (יחסית) עדיף. הם גם לא חייבים לשחק נגד האורקים עצמם, אלא כנגד קבוצות "מתנדבים" אחרות באורקיום (האיצטדיון האורקי).

t3h d00d

New member
אוקיי

תודה. יש למשהו רעיון איך המשחק יתנהל? בזריקת קוביות אני מתכוון. איך תופסים חזיר? הוא קטן וחלקלק.. התקפה רגילה כדי לתפוס אותו? או, אולי grapple? מה עם מסירות? אני משער שזורקים התקפה כשמוסרים את החזיר.. ומכיוון שהשחקן האחר רוצה לתפוס אותו, זה יהיה ac 10ג€? מה עם זה שהוא חלק? איך זה אמור להשפיע? מה עם השחקן היריב מנסה לתפוס? איך יעבדו חטיפות? יש רעיונות?

למעלה