צריך תשובה מהר....

• פותח הנושא 2am
  • פורסם בתאריך

2am

New member
צריך תשובה מהר....

הי אם קונים לי ps2 בחול מה אני מבקש? pal? מה יש בארץ? האם זה משנה ברגע שאני שם neo2.2 ????? עזרה מהר בבקשה

JACKasss

New member
לא מוכרים שם בכל החנויות PAL

אבל יש כמה חנויות בודדות שמוכרות ממה שהבנתי נאו 2.2 לא יעזור ב NTSC\PAL משיח כן אבל נראה לי לא בטוח שתהיה לך בעיה עם ה DVD לא בטוח

noam114

New member
why?

why won´t the neo 2.2 be good for a pal one? and why do you think he´ll have problems with the DVD?

JACKasss

New member
יש לי נאו 2.2 ו NTSC לא עולים !

ובקשר ל DVD אמרתי שאני לא בטוח אבל לפי התשובה הראשונה שלך אני מבין שגם אתה לא מבין :)

noam114

New member
ps2 from Australia

so if I´mbuying a ps2 not in Israel, do you know what should I ask for? and does anyone know if the ps2 in Australia is pal or ntsc?

game boy

New member
תשובות:../images/Emo22.gif

1. עליך לוודא שמס´ המודל של המכשיר(רשום הן על הקופסה והן על המכשיר מצידו האחורי)-צריך להיות אחד מהמיספרים הבאים(כולם pal): scph- 30002 scph- 30003 scph- 30004 (בשביל להשלים את התמונה,אלו הדגמים שאינם pal ,אלא ntsc): scph- 30001 -אמריקאי scph- 35001 -אמריקאי scph- 30000 -יפני scph- 30006 -יפני 2.באוסטרליה מספר הדגם הוא 30004 ,והוא pal לכל דבר. אמיר

TheCrush

New member
מוזר....

אבל לי יש ניו 2.2 ומכשיר SCPH-3004 וזה PAL ועובד לי גם הצרובים הרגילים וגם ה-DVD-R ואני מעלה את זה בלי בעיה.....אגב כדי לעלות את המשחקים של DVD-R אז יש צורך בדיסק מקורי שהוא יותר כבד ואז אפשר לעלות את ה-DVD-R נ.ב === דיסק מומלץ והינו הכי כבד שיש כרגע הוא DEVIL MAY CRY

דוד65

New member
אם MGS2 כל כך טוב אז איך הוא...

נתקע לי באמצע פיינל פנסטי 10? פיינל פנטסי 10 עבד לי לקצת זמן אבל כעבור 10 דקות המשחק נתקע. כנראה ה Toc של MGS2 יותר קטן מה Toc של פיינל פנסטי 10

DragonLord

New member
צריך דיסק עם TOC יותר גדול

צריך דיסק עם TOC יותר גדול ולא קיבולת דיסק יותר גדולה. TOC , זהו הטבלה אשר נמצאת בדיסק, ויש בא את כל רשימת הקבצים בתוך הדיסק. (Table Of Conant), זאת אומרת ככל שיש יותר קבצים, אזיי ה TOC יותר גדול. הגודל הפיזי של הדיסק/משחק לא קובע.

Number Six

New member
טעות חמורה

באוסטרליה קשה מאוד למצוא 30004, לרוב יש שם 30002 שהוא בכלל לא pal לכל דבר. סרטי dvd pal ממש לא יעלו אצלו בלי region x כזה או אחר.

game boy

New member
צודק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אכן טעיתי במס´ הדגם.

ומה שרשמת הוא מדוייק להפליא

Number Six

New member
שטויות :)

לא דייקתי לגמרי אני חושב. סרטי dvd פאל כן יעלו אצלו, אבל לא ר´יגן 2

game boy

New member
לזה ב-ד-י-ו-ק התכוונתי.

ואם נפרט יותר,אז: סרטים מאזור 4 יעלו באופן מלא,לעומת כ- 50-60 אחוז בלבד מאזור 2,ואז יהיה צורך ב-dvd region x.

למעלה