יכול להיות שאתה צודק
מכל מקום הם כותבים מחייב ולא כותבים שיש (כך שאני עדיין לא סגור שזה כולל הכל). אבל השטויות שהם כתבו שם... העבירו אותי את סף השלווה. מה שהכי "אהבתי"... במידות הם מציינים רוטור תחתון ורוטור עליון !!!, כשהדבילים לא מבחינים בין מייצב לרוטור. נו... איך אפשר לקרוא כזה פרסום ולהשאר אדיש ?. וראית את הסרט אליו הם מפנים ביוטיוב ?, זו שמטיסה שם לא מצליחה לשמור עליו באויר יותר מ 20 שניות, המסוק בלתי נשלט לחלוטין !! (ובאמת איך אפשר לשלוט מסוק עם כוח כזה וגודל כזה עם שני ערוצים ?).... וזה סרט ההדגמה הכי טוב שהם מצאו ברשת. אבל מי שלא מבין שמסוק חייב לעמוד באוויר יציב כמו סלע, יכול לחשוב שככה זה צריך להיות. הרי הסרט שהם קישרו אליו, זה מעבר על כל כללי הבטיחות במקביל. המסוק שם כמעט פוגע בה והם בכלל לא מבינים מה לא בסדר (עוד מביאים זאת כסרט הדגמה). אני בספק אם מי שמביא את הפגע הזה, הטיס בימיו מסוק או טיסן. יש גבול לשרלטנות של אנשי המכירות, הפעם הם בהחלט עברו אותו. לפחות עשינו מצווה אחת... השואל ברח מהמסוק הזה כמו מאש. נקווה שייגש לחנות הקרובה לביתו, ימצא מסוק נורמאלי ויצטרף לתחביב בלי שירמו אותו. הרי ברור לך שמי שקונה את המסוק הזה, זו ההתחלה וגם הסוף שלו בתחביב.