צריך תשובה דחוף

maor1988

New member
צריך תשובה דחוף

כדאי לקנות את המסוק הזה? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1ID9096

mol3

New member
נראה לך ?????????????????

ממתי קונים טיסן / מסוק ב"וואלה שופס"..... דבר ראשון, זה דבר מגוחך, מסוק באורך 640 מ"מ עם שני ערוצים !!!!!!!!!!!!!!!!! ומי שכותב בפרסומת שלו דבר כמו ... ".........השגעון רק מתחיל - הטייסים של חברות התעופה משתגעים על זה..."... לא הייתי קונה ממנו טיסן, כי הוא לא מבין בזה כלום. והכי חשוב... מה עם חלפים ? ממי תקנה חלפים שיישברו, מ"וואלה שופס"... ולגבי המסוק עצמו. - מסוק שני ערוצים זה צעצוע. - מסוק במידות שהם ציינו צריך מנוע ראשי חזק מאד, שעולה יותר מכל המסוק שלהןם. - המשדר (שכנראה יש להם סיבה טובה לא להציג אותו) הוא בטח אינפרא אדום. מסוק במידות האלה שגם טס ויש לו חלפים, עולה בחנות טיסנים כ- 1,000 ש"ח. מסוק יותר פשוט (|LAMA) עולה 850 ש"ח. כל מה שפחות מזה (בוודאי בגודל הזה) זה צעצוע שלא יטוס בכלל.

mol3

New member
והנה הקאץ'...

שים לב לאותיות הקטנות... ".....לאור המימדים הגדולים של המסוק הטסת המסוק מחייבת מנוע רב עוצמה מדגם Spower 370 המופעל על ידי סוללה ניקל קדיום נטענת 7.2V (כלולה במוצר) + שלט אלחוטי המופעל ע"י 8 סוללות AA (אינן כלולות במוצר - ניתן לרכוש בנפרד בתוספות ושדרוגים)...." ז"א, המחיר איננו כולל משדר, איננו כולל מנוע ואני גם יכול להניח שאיננו כולל מטען. בחשבון פשוט, אם קונים את הכל, זה יעלה 800 ש"ח ותקבל מסוק מחברה לא ידועה, בלי חלפים, בלי ניסיון ובלי כלום.

maor1988

New member
קודם כל תודה.. ויתרתי..

דבר שני.. המנוע כן מגיע.. מה שניתן לרכוש בנפרד זה סוללות... תודה.

גיא ח

New member
המסוק צעצוע אבל גם אתה טועה

אם תקרא שוב ותנסה להבין לאט לאט תראה שהסוללות למשדר לא כלולות בחבילה המסוק מגיע עם סוללה למסוק, עם מנוע ומשדר

mol3

New member
יכול להיות שאתה צודק

מכל מקום הם כותבים מחייב ולא כותבים שיש (כך שאני עדיין לא סגור שזה כולל הכל). אבל השטויות שהם כתבו שם... העבירו אותי את סף השלווה. מה שהכי "אהבתי"... במידות הם מציינים רוטור תחתון ורוטור עליון !!!, כשהדבילים לא מבחינים בין מייצב לרוטור. נו... איך אפשר לקרוא כזה פרסום ולהשאר אדיש ?. וראית את הסרט אליו הם מפנים ביוטיוב ?, זו שמטיסה שם לא מצליחה לשמור עליו באויר יותר מ 20 שניות, המסוק בלתי נשלט לחלוטין !! (ובאמת איך אפשר לשלוט מסוק עם כוח כזה וגודל כזה עם שני ערוצים ?).... וזה סרט ההדגמה הכי טוב שהם מצאו ברשת. אבל מי שלא מבין שמסוק חייב לעמוד באוויר יציב כמו סלע, יכול לחשוב שככה זה צריך להיות. הרי הסרט שהם קישרו אליו, זה מעבר על כל כללי הבטיחות במקביל. המסוק שם כמעט פוגע בה והם בכלל לא מבינים מה לא בסדר (עוד מביאים זאת כסרט הדגמה). אני בספק אם מי שמביא את הפגע הזה, הטיס בימיו מסוק או טיסן. יש גבול לשרלטנות של אנשי המכירות, הפעם הם בהחלט עברו אותו. לפחות עשינו מצווה אחת... השואל ברח מהמסוק הזה כמו מאש. נקווה שייגש לחנות הקרובה לביתו, ימצא מסוק נורמאלי ויצטרף לתחביב בלי שירמו אותו. הרי ברור לך שמי שקונה את המסוק הזה, זו ההתחלה וגם הסוף שלו בתחביב.

למעלה