בבקשה
Πόσο μου λείπει Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου, όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σα μαχαίρια λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω νιώθω να τελειώνω Πού να σε βρω, να σου πω σ’ αγαπώ, που να σε βρω, με ποιο Τρόπο να ζω, μου λείπεις και παγώνω, νιώθω να τελειω-νώωω Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου, όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σα μαχαίρια λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω νιώθω να τελειώνω Πού να σε βρω, να σου πω σ’ αγαπώ... Λείπεις και βλέπω μέσα στα καλοκαίρια, να χιονίζει να Βρέχει και να πέφτουν αστέρια Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου, όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σα μαχαίρια Πού να σε βρω, να σου πω σ’ αγαπώ... Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου, όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σα μαχαίρια λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω νιώθω να τελειώνω POSO MU LIPI POSO MU LIPI E ZESTI ANGALIA SU, OPOS TA KALOKRIA ME KOVUN SAN MAXERIA LIPIS KE EME MONOS MU, KRIONO THEN ANDEXO PAGONO NIOTHO NA TELIONO PU NA SE VRO, NA SU PO SA GAPO, PU NA SE VRO, ME PIO TROPO NA ZO, MU LIPIS KE PAGONO, NIOTHO NA TELIONO POSO MU … PU NA SE … LIPIS KE VLEPO MESA STA KALOKRIA, NA XIONIZI NA VREXI NA PEFTUN ASTERIA POSO MU LIPI E ZESTI AGALIA SU, OPOS TA KALOKRIA ME KOVUN SAN MAXERIA PU NA SE .. POSO MU .. כמה חסר \ סוטיס וולניס כמה חסר לי החיבוק החם שלך, כמו הקייצים המייסרים כסכינים את חסרה לי קר לי, אני לא יכול אני מרגיש שאני נגמר איפה אמצא אותך, לאמר לך אני אוהב, איכן אמצה אותך, איך אחייה, את חסרה לי אני קופא, אני מרגיש שאני נגמר כמה חסר לי .. איפה אמצא ... את חסרה ואני רואה בתוך הקייצים, שלג גשם כוכבים נופלים כמה חסר לי החיבוק החם שלך, כמו הקייצים חדים כסכין איפה אמצא ... כמה חסר לי ..