צריך תמיכה נפשית

bomber888

New member
צריך תמיכה נפשית

אני חש ברע מבחינה נפשית כבר לא מעט זמן, עם עליות וירידות... וכל פעם נושא אחר עולה ומעיק. ואני מבולבל. ואני לא בטוח למי אני רוצה לפנות. אני לא רוצה שישפטו אותי על מה שאומר שמטריד אותי, ואני חושש שאולי לא יבינו אותי עד הסוף... אבל אני לא יכול כבר לשאת את זה... למי כדאי לפנות?

bomber888

New member
איך זה שאני

שתמיד מנסה לשכנע אנשים שרוצים להתאבד שזה לא שווה את זה, גם רוצה לעשות זה לפעמים? (אבל רק לפעמים כן... מזל)

adoshe

New member
עם אתה יכול לבכות אז תבכה זה משחרר המון

הבכי משחרר המון ונותן הרגשה טובה אחרי זה אני אומרת כי אני יודעת את זה .

אמא11

New member
היי בומבר יקר

אני הייתי פונה לפסיכולוג ואולי מחפשת מישהו שמטפל גם בשיחות וגם בטיפול קוגניטיבי התנהגותי. פסיכולוג אינו חבר ואינו הורה וכחלק מההדרכה שלו הוא למד לא להיות שיפוטי. גם אם מטפל לא יבין "עד הסוף" - אם הוא יבין רק 90% -80% זה בסיס לטיפול. אף אחד לא יכול להבין עד הסוף אדם אחר ונראה לי שזה רצון ששייך לOCD. אנשים נוטים לבוא לפסיכולוג ולספר ולספר לפרטי פרטים וכך מתבזבז זמן יקר של טיפול לכיוון "קדימה" (נכון שצריך לספר פרטים אבל לחלק את הפגישה כך שישאר זמו גם לדבר נוסף חוץ מהבנת המצב). עוז, אולי תנסה להגיע לפגישה ביום חמישי או ליצור קשר טלפוני עם אנשים מהפורום שהיית איתם בקשר אישי יותר - זו עשויה להיות תמיכה לבינתיים. אשתדל בערב להוסיף עוד משהו שרציתי לכתוב על הגלים הרעים (מאוחר ואני חייבת לעבוד קצת). תרגיש טוב תמי

אמא11

New member
עוד לבומבר

מה שרציתי להוסיף: לי אישית יש בעית "זיכרון" לגבי גלים רעים של OCD. כשרע אני שוכחת שזה רק גל ויהיה טוב ואני נכנסת לצנטרום של ה"שחור" כאילו בלי תקוה. כאילו שוכחת את מה שבדרך כלל קורה לבנאדם שהוא נמצא בסיטואציה מסויימת וזוכר דברים שקרו וזה עוזר לו בעתיד. בסיטואציה של הOCD אני "מאבדת" את הזיכרון שיש לי בסיטואציות אחרות. השאלה היא איך בכל זאת לזכור שמדובר בגל ושמנסיון העבר הוא חולף. ואולי אתה מרגיש שיש החמרה כללית? נסה להקשיב לעצמך ולזהות אם מדובר בגל או בהחמרה. מקוה שאולי בינתיים הכל עבר והכל טוב. תמי

למעלה