צריך תגובות

gpeles

New member
צריך תגובות

סוף סוף הצלחתי להרשם לאמברוזיה (הבעיה הייתה שהם חידשו את האתר.... ולא נתנו לאנשים חדשים להעלות טראקים), אבל בכל מקרה אשמח מאוד אם תורידו את הטראקים ותביעו את דעתכם (את הטראקים כתבתי לבדי, לא בתור Mad Dragons, אלא בתור Killer Application).... תודה מראש גוני פלס

translover

New member
יוו איזה חמוד - in love

ממש מתאים,.. אהבתי תמלודיות עם הרגש :) יפה יפה אם אתה מחפש טרק עם רגש, יש שם טרק של ידיד שלי נדמה לי עוד על אימפולס טראקר, דיי נצחונות אבל טרק מצויין על world of space בביצוע הרבה יותר טוב שלו, תחפש dj liran וזה ימצא לך אחד מDLC PRODUCTION והטרק הוא : world of marocco מלא רגש..

rondadon

New member
הייייייייי....

World of space זה לא של חי תורג´מן? ושמעתי את ה - world of maroco - מה זה קשור? פתאום לקח את הטרק והפך אותו לטרק מרוקאי... [לא להתעצבן עלי!!! גם אני מרוקאי גאה!!!]

kei c

New member
GPELES כל הפצצות!

ממש טראק מעולה - in love יש כאן יוצר יפני(IKU)שממש התלהב מהביצוע, הוא שוקל להשתמש בו במסיבה הבאה (באישורך כמובן) ביצוע מרשים מאוד.

RiCh RaCh

New member
קיי סי

תראה עד כמה שאני מסטול לא הבנתי עד עכשיו שאתה יפני מיפן חחחחחח סתם שאתה מדבר משם ולא מהארץ מה אתה עושה שם? ובקשר לטראק גוני המלודיה באמת טובה ממכרת כזאת ממש התלהבתי שיחקת אותה אחי

kei c

New member
hi richy my LORD!

האמת שלא הרבה..... קצת מכל דבר, אבל בעיקר נהנה!

pink pong

New member
אי אפשר להוריד

דווקא רציתי להוריד תטראקים שלך אבל זה בלתי אפשרי.

gpeles

New member
למה?

יכול להיות כי אתה צריך להרשם לאמברוזיה...... אבל זה לוקח בדיוק שתי שניות.....

למעלה