צריך שתיעצו לי!!!

ronny067

New member
צריך שתיעצו לי!!!

אהבה הגדולה שלי ביותר היא הרדיו מגיל 16 אני בתחנות פירטיות ואני ממש רוצה החלום שלי להצליח ולהכנס לרדיו החוקי ולקבל שם להיות מפיק והחלום הגדול שדרן מה אני צריך לעשות מה היתם ממליצים לי לעשות???? מה אתם הייתם עושים להגשים את החלום? לפי דעתכם שווה לילמוד תיקשורת או קורס ספציפי בשביל להגשים זאת או עם אני מספיק מוכשר אני יצליח גם בלי לימודי תיקשורת וקורס ודררך אגב עברתי קורס שדרים ומקצועות הרדיו ברדיו חיפה

An at

New member
מר אסולין,

אתה תמצית הרוע. הגירסה המלאה היא כבר שלי.

An at

New member
אני לא חושבת....

שדביר יתחצף לבני משפחה בכירים, שהלא נאמר: "כבד את אביך ואת אמך, והם יאהבו אותך למרות סרטים אמריקאים עם מכוניות יפות". אחחחח איך אמר גיל קומר? "פנימי, כמעט גניקולוגי".

asulind

New member
../images/Emo13.gif

אחחח.. ענתי ענתי... לא לשם כך התכנסנו. הילד שאל שאלה. רוני, אשמח לעזור לך, צור איתי קשר במייל: [email protected]. שבוע טוב! דביר

ronny067

New member
אני רואה שאף אחד לא עוזר

אני חייל משוחרר ובתחום הרדיו יותר מ6 שנים, מגיל 16 ואני כבר בן 22 ורוצה לדעת מה הצעדים הנכונים להצליח ולהכנס לרדיו אבל אני רואה שאף אחד לא רציני פה אז תודה למרות הכל, חשבתי שיש פה כל כך הרבה תותחים אולי מישהו יתן רעיון טוב.

דווקא ראיתי פה הרבה רצון טוב!

תעיין בחיוך העשיר של דביר אסולין, למעלה. כמו-כן, תמשיך לחכות בסבלנות, העזרה בוא תבוא.

למעלה