צריך שירים מחרמנים

a s t r o

New member
פייי השרשור שאולטרה שלח מסכם הכול

לא משנה כבר בכלז את תמשיכו לשרשר אבל

mcFLAME

New member
אני מרחמת עליך שאתה צריך שירים

כדי לספר את היצר המיני שלך עצוב... הרשה לי להזיל דימעה
מנמנמנמנמ

a s t r o

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמא שלי איזה ילדים מפגרים יש בעולם כן כן אני שומע את זבווינאמפ ומשפשף טחחחחחחחחח סתם מחפש קצת שירים אם מצב רוח לכיוון הזה מה הקשר? חוץ מזה נגיד והייתי רוצה עכשיו לשבת בבית לשמוע מוזיקה בישביל לספק תצמי מה זה לעזאזל עניינך ? באמא שלי יבת זונה מה את עושה פוזות זה שאת עובדת בשליחויות בתל ברוך ורגילה לקבל בבתחת מעובדים ערבים 20 לשעה לא אשמתי טאמבלית דיי נמאס מילדי תופסים תחת תמותי

pSyhoKokiLiDa

New member
ההגדרה "שירים מחרמנים" מפגרת להפליא

אל תתפלא עם ירדו עליך חזק פה. אל תתן להם מזון, הם יראו שאתה חלש, והם יהרסו אותך. :)

a s t r o

New member
אני יכתוב מה שבא לי איך שבא לי

ואם מישהו יורד על זה הוא ילד מסכן אחושרמוטה עצם המחשבה שאשכרה אנשים שחבו שאני הולך לשים שיר בסטריאו ולהביא ביד זה הורג אותי מצחוק אבל נגיד והייתי רוצה מה זה לעזאזל עניינכם תפסיקו לשחק אותה גברים על כל העולם סעמק קלטו שזה עושה אותכם דפוקים

Psycho BuZZ

New member
אנחנו מבינים אותך...

אתה נכנס לגיל ההתבגרות, וזה טבעי שאתה רוצה לחקור את מיניותך.

חחחחחחחחחחחחחח.....

אני היחיד שקלט כאן שהוא יורק לבאר שממנה הוא רוצה לשתות? וגם תפס תחת? חחחחחח.... המציאות מבדרת.....

WuTang21

New member
בוא קח כמה שירים !!

סייקקקקקקקקקק !! פאק יו !! רציתי לעזור לך.. יש לי פולללללללל שירים עם אווירה בת זונה נראה לי שזאת הסיבה שהמחשב שלי בחדר..!! אבל ירדתי על לירי אהבת חיי האחת והיחידה !! אז.. צא מעפן !! חסר חיים !!

לירון זה לא זה....

אף פעם לא רצית להתמזמז עם מישהו לצלילי מוזיקה? קיצר זה הולך טוב ומבטל מצבים של "שקט".... אחחח אני מתחיל להרגיש שאני בפורום אחר... (והמבין יבין)

למעלה