צריך שירים ישראלים יפים

ord12

New member
צריך שירים ישראלים יפים

מכל הסוגים תודה רבה רבה!!!!!!!

niraf

New member
אני ממליצה

על מאיה של שלום חנוך מלאך של אביב גפן עטור מצחך ששר אריק איינשטיין אבשלום ששרים כל מיני אנשים, ביניהם איינשטיין ורוקפור אהבה קצרה של מאיר בנאי תאטרון רוסי/אבות ובנים של אביתר בנאי חם על הירח של ברי סחרוף בצהרי היום - אין קץ לילדות של פורטיסחרוף מה שעובר עליי, רק בשביל לקבל חיבוק של איפה הילד מלנכולי, או מלנכולי על הגג (לא יודעת בדיוק) של החברים של נטאשה שני סיפורי אהבה קטנים של אותם הנטאשות התרוץ של אביב גפן אלה כמה שירים ישראליים נורא יפים בעיני

דיון

New member
עוד המלצות....

* "זו ילדותי השניה" של מתי כספי * "הקיץ האחרון" - שפיות זמנית

סליידר

New member
כל השירים מהאלבום החדש של שלמה ארצי

פשוט דיסק פצצה, אני מכור.

פ ז פ ז

New member
כמה מהישראלים האהובים עלי...

ארכדי דוכין - היא לא דומה ארקדי דוכין - חדר משלי ברי סחרוף - ניצוצות גאיה - שיר לאהבה (יחד) נועם קניאל - גלי דוד ד´אור - שמור על העולם ילד דיוויד ברוזה - שיר אהבה בדואי היהודים - מחפש תשובה היהודים - קח אותי חמי רודנר ושליחי הבלוז - גאולה יהודית רביץ - מישהו יוני רכטר ויהודית רביץ - דמעות של מלאכים להקת חינוך מיוחד - חורף 73 לולה - ימים של שקט משינה - את לא כמו כולם נמרוד והבודדים - בורח גאיה - שיר לאהבה (יחד) אורי בשן - כל עוד אסף אמדורסקי - 15 דקות אסף אמדורסקי - אהבה חדשה אסף אמדורסקי - השמיים הכחולים אסף אמדורסקי - יקירתי אסף אמדורסקי - שיר לשירה ברי סחרוף - ככה זה לאהוב אותך ברי סחרוף - מפנה מקום ברי סחרוף - ניצוצות בתי - פרפרים גידי גוב - יש אי שם שלמה יידוב - ימים לבנים שי עמר - באושר ובעוני

למעלה