צריך רעיון למתנה

צריך רעיון למתנה

בסוף החודש אני נפרד משתי השותפות המקסימות שלי. דרכנו נפרדות לרגל סיום החוזה והעובדה שכל אחד רוצה לגור בעיר אחרת בעקבות סיום הלימודים שלנו. עברה עלינו תקופה יפה ביחד ונוצרה לנו אוירה משפחתית וחמה בבית שלנו. אני רוצה לקנות לכל אחת מהן מתנה לכבוד הפרידה אבל אין לי רעיון. למישהו אולי יש?

לאחת תקנה רגיעון

או מדריך להליכות ונימוסים לפי חוקי בני האנוש. לשניה אין לי מושג.

את משעשעת אותי כל פעם מחדש

תמיד חשבתי שאלוהים יצר אותנו שונים אחד מהשני כדי שיהיה מעניין בעולם. חוץ מזה, חיפשתי משהו יותר בכיוון של מאפרה או ספר טוב...

אז תקנה לה ספר

לנימוסים והליכות או ספר פסיכולוגיה שמסביר איך אנשים נורמליים מתנהגים. לשותפה השניה אתה יכול לתת צב

kkarinn

New member
כמה הצעות

ספר טוב, או משהו קטן לבית החדש... אפשר לקנות גם משהו מפנק כמו שמן גוף או פילינג או משהו כזה בחנויות של ללין ...

Jazz Singer

New member
מציעה לך לפנות ל...

פורום ימי הולדת ומתנות. יש להם שם רעיונות מדהימים!!!

chicka

New member
תקנה לכל אחת ../images/Emo57.gif קטנה

בחנויות של מיכל נגרין. זה בערך 65 ש"ח, וזה נורא אישי ומקסים לדעתי.

וכדאי שיקנה גם לשותפים החדשים

בהתחשב במי שנשארת לגור בדירה הזאת - הם יצטרכו את זה...

נראה לי שהגזמת

השותפה המדוברת הזו, לא הבנת אותה לגמרי. באופיה היא אומנם מחוספסת וקשוחה מבחוץ, אבל בפנים היא רכה כמו חמאה שעמדה שעתיים מחוץ למקרר ביום חם. בערך כמו ביצה או אגוז קוקוס. רק צריך לחדור את הקליפה.

EYAL 79

New member
אני חושב שאת מגזימה לגמרי עם

הטראומה האישית שלך. גם לי היו שותפים זוועתיים (אני כבר 4 שנים שוכר דירה) , אבל העצבים עברו ברגע שהם יצאו... תמשיכי הלאה ! אייל.

לא הבנת בחור

אני ממש לא מתכוונת לטראומה שלי, הכוונה הייתה לבחורה הספציפית לה קיפי רוצה לקנות מתנה, שלגמרי במקרה אני מכירה אותה. קפיש?

למעלה