צריך קצת עזרה

love_asp

New member
צריך קצת עזרה

שלום. אני רוצה לקנות מתנה לחברה שלי ליום הולדתה ה-15. אין לי שום רעיון, אני אובד עצות. אני מחפש משהו לא יותר מדיי יקר (לא יותר מ 300 , 400 שקל) שיהיה גם רומנטי וגם שימושי. יש רעיונות? תודה מראש

peachy

New member
רעיון......

שעון מעורר בצורת לב, ככה שהיא תקום בבוקר - הדבר הראשון שהיא תחשוב עליו זה עליך...... אפשר להשיג בהפנינג או ב"קצת אחרת" בת"א, אבל תצטרך לברר את זה טלפונית קודם..... גם רומנטי וגם שימושי......

נירש

New member
רעיונות

קודם כל, בכנות - 300-400 שקל זה ה-מ-ו-ן כסף למתנה. המון. לדעתי, אפשר לקנות ב-150 שקל מתנה מאוד יפה. לדעתי, אתה צריך לחשוב מהם התחביבים שלה, או מה היא אוהבת, וללכת בכיוון הזה. למשל, אם היית אומר שהיא מתה על בובות, אז יש בהפנינג המון בובות ענקיות וחמודות. אם היית אומר שהיא אוהבת לצייר, הייתי ממליץ לך ללכת על משהו בסגנון ספר ציור + ציוד. הכל תלוי במה שהיא אוהבת. אני, בעקרון, לא אוהב לקנות מתנות "כלליות" כאלה אלא יותר להתאים את המתנה לאדם. אם בא לך, תן לנו כיוון כללי וננסה לעזור יותר. בהצלחה

love_asp

New member
וואלה! ../images/Emo6.gif

אחלה רעיונות, גם של peachy אהבתי, היא תאהב שעון כזה. אני יודע שזה הרבה, אמרתי את המקסי-מקסימום. וזה רעיון ממש מתבקש להתאים את המתנה לבןאדם! אני יכול להמשיך מכאן תודה לשניכם על העזרה, תעשו חיים!

למעלה