צריך קצת עזרה :)

צריך קצת עזרה :)

היום בערב אני יוצא עם בחורה באמת מדהימה זה דייט ראשון ואני רוצה שזה יהיה דייט הכי טוב שאפשר אז אנחנו מתכננים לצאת ב 9 בערב משהו כזה קניתי וורדים (זה משהו שאני תמיד עושה בדייט הראשון...) רק מה נירא לי אני יקנה אחרים למה אני בתור אחד שלא מבין בזה ומישהי שראתה את הוורדים ציינה שהם לא הכי טריים... =\ לפי דעתי הם בסדר.. בכל אופן התקציב הוא 300 שקל לערב וזה לשנינו כי אני משלם אליהה אני גר באזור חדרה-קיסריה-נתניה-עפולה אשמח אם תביאו לי רעיונות לאן אפשר לצאת באזורים האלו או לאן בכלל כדאי לי לצאת בדייט ראשון? וגם טיפים לדייט לא יזיקו לי :) (זה לא הדייט הראשון שלי אבל זה דייט מאוד חשוב) תודה ושיהיה לכולכם המשך יום נפלא! נ.ב אני בן 21 היא בת 24 היא אוהבת מוזיקה בעיקר בתור אחד שהוא גם חובב מוזיקה אז זה נושא משותף אצלינו רצוי דייט עם מוזיקה :)

קבל חיזוקים...

אתה חמוד. אני לא מכירה הרבה גברים שמביאיםוורדים לדייט ראשון. וגם זה שאתה רוצה להתכונן ושיהיה הכי טוב שיכול להיות, זה מאד יפה בעיניי, אז קודם כל יישר כח! התקציב שלך מספיק בהחלט וגם נדיב. העצה הכי טוב שאני יכולה לתת לך היא שתהיה אתה עצמך, תרגיש נינוח וחופשי, תהיה אמיתי וכנה. זה הכל... ושיהי בהצלחה.

טיפ ממני-

לגבי הפרחים- אל תגיד לה שזה מה שאתה עושה עם כל הבנות שאתה יוצא איתן לדייט. מישהו שהיה איתי בדייט והביא לי ורד ארוז בשקית, וראה שהתפלאתי ומה היה לו לומר דאז: "הא, אני תמיד מביא לבנות שאני יוצא לדייט ראשון איתן ורד"
-או במילים אחרות: את לא מיוחדת
מה הכיוון שלך- בית קפה או משהו אחר טיפה? אולי לשבת איפשהו ואז באולינג או סנוקר? משהו כיפי כזה שיחתוך את המתח... בהצלחה

shirazlovemor

New member
צודקת

גם אני ישר חשבתי על זה! רק אל תגיד לה שככה אתה עושה עם כולן

חחחח :)

בטח שאני לא יגיד לה שאני נותן לכולן וורדים... =\ אם אני יגיד דבר כזה סתם הרסתי לעצמי. בכל אופן מה אתם אומרים? באולינג? סנוקר? קפה? אני זורם ומצידי הכל יתאים הבעיה שגם רוב הבנות זורמות ואז אני בה ואומר.. לאן בה לך לצאת? ואז היא אומרת: לא יודעת.. לאן שתרצה... ואז אני אומר: לא משנה לי ואז היא עונה: גם לי לא =\ אז הנה אני כדי להמנע ממצב זה.. לאן אתם אומרים שכדאי לי לצאת? באולינג לא נירא לי אז את זה אפשר למחוק (מסיבות כאלו ואחרות) סנוקר אפשר, אבל יש שם מלא אנשים בדרך כלל עדיף ללכת לשם עם כמה חברים ולא דייט.. קפה? נשמע טוב.. אבל פאב עדיף :) אולי באמת ניצא לפאב.. או דאנסבאר...

abcd80

New member
לפאב לא כדאי נראה לי

יוצאים לדייט ראשון כדי להכיר אחד את השני ובילוי במקום כמו פאב לא בדיוק יתרום להכרות הראשונית ביניכם. לכו למקום אחר כמו באולינג, מסעדה וכו'.

abcd80

New member
אממ סתם שאלה

למה אתה מביא ורדים לכל הבנות בדייט הראשון? זה דווקא מוריד מהמקוריות.. וחוץ מזה זה דייט ראשון ונראה לי שפרחים זה ממש מוקדם מדי בשביל דייט ראשון. אתה לא צריך להתאמץ להרשים אותה. מרוב שתתאמץ אתה עלול להשיג את התוצאה ההפוכה.. תהיה הכי טבעי שאפשר אפילו בלי להביא ורדים זה לא יהרוג אותה.קח אותה לאיזה מקום נחמד ומתאים לדייט ראשון.

סתם תשובה

וורדים בדייט ראשון זה מקורי אם זה מוריד מהמקוריות זה רק במקרה ואני יספר להן שכל בחורה שאני יוצא איתה - אני מביא לה וורדים בדייט הראשון. אבל אני לא יספר :) חוץ מזה שאני הכי טבעי שאפשר ואם כבר מדברים על מקום נחמד ומתאים לדייט ראשון.. יש המלצות? :) מסעדה זה נחמד והכל אבל אני אישית לא אוכל והיא בטח שלא תוכל לבד מה שכן מממ.. עכשיו שאני חושב על זה - בקבוק יין יכול ליהיות טוב תגידו - יין וקינוח מתוק הולכים טוב ביחד?

voguemaster

New member
יין לבן הולך עם קינוח

תקשיב ידידי, פרחים זה NO NO בפגישה ראשונה. לא בגלל שזה לא מקורי או משהו, פשוט בגלל שזה אומר את כל הדברים הלא נכונים עליך ישר על ההתחלה. אתה גם לא *צריך* לשלם עליה, תוציא את זה לעצמך מהראש..

elena20

New member
מה רע בלהביא פרחים? מה זה אומר

עליו בדיוק?אני לא מדברת על זר ענק ומפוצץ,אם זה זר קטן וחמוד או אפילו סתם ורד,זה ממש יפה.

voguemaster

New member
זה מראה

על מידה מסוימת של פתטיות אם תרצי, או יודעת מה, לא פתטיות, חוסר ביטחון. הרעיון שבחור צריך להתחנף אל בחורה כדי למצוא חן בעיניה (בין אם זה ע"י מחמאות או פרחים ישר על ההתחלה או להזמין אותה לדברים) ממש גרוע כי זה משדר חוסר ביטחון, תלותיות ושאתה לא מאמין שתמצא חן בעיניה בזכות עצמך. לא. בהתחלה התנאים שווים ביניהם וככה הם צריכים להישאר. משחקי חיזור זה לא רק להביא פרחים ולתת מחמאות.

elena20

New member
מה קשור לחוסר ביטחון? זו סתם

מחווה נורא יפה ורומנטית,אני מסכימה איתך שהוא לא צריך לשלם עליה,אבל זה כבר תלוי בהם ואיך שהם רוצים,אני אישית בחיים לא אתן שישלמו עליי בדייטים ראשונים,לדעתי זה משהו שצריך לבוא כשכבר במערכת יחסים ומרגישים בנוח לשלם אחד על השני,כמובן שזה לא חד צדדי,אלא פעם הוא,פעם אני.לעומת זאת פרחים זה ממש לא פתטיות!הוא רוצה למצוא חן בעיני הבחורה,מה רע? זה ברור,לא?זה לא שהוא קנה לו יאכטה,או הזמין אותה לאיזה סופ"ש בחו"ל.

מה?!

ממתי להביא וורדים לבחורה זה חוסר בטחון או פתטיות?! ואתה באמת מאמין שאני מתחנף אליהה? תגיד - אף פעם לא הבאת לבחורה וורדים נכון? ניסית להעלות חיוך על פניהה? לראות אותה מוקסמת? ולמה לדעתך כל מה שאני עושה זה מביא פרחים ומחמאות? אתה לא מכיר אותי בכלל! עזוב... פרוש לדוקים =\

voguemaster

New member
אל תהיה ילד

הבאתי לחברה שלי פרחים (ורדים ביניהם) מספיק פעמים כדי לדעת בדיוק מה זה עושה לה. זה טוב מאוד להביא לבחורה פרחים. לא בפגישה ראשונה. אתה מביא לה פרחים, אתה מתכנן כבר עכשיו להיות זה שמשלם עליה ולא מדובר פה על כוס קפה ועוגה, שזה באמת כסף קטן, אלא על 300 שקל שאתה מקציב לצורך העניין. כל הנושא הזה זועק "מנסה יותר מדי", ואתה חי באשליה אם נדמה לך שהבחורה שלך לא תקלוט את זה אחרי 5 דק'. בחורות מצוינות בלקלוט כאלה דברים וכשבחורה תקלוט שאתה מנסה יותר מדי, אז נתת לה יותר מדי כח ישר על ההתחלה. היא יודעת *עד כמה* אתה רוצה אותה וזה אוטומטית מוריד לה ממך. זאת אמת אוניברסלית, אלא אם כן היא הייתה מאוהבת בך עוד לפני שעשית את הדברים האלה ואז מצבך מצוין. תקן אותי אם אני טועה - זה לא המצב, היא לא מאוהבת בך כרגע. יש כזה דבר לנסות יותר מדי. זה משדר את הדברים הלא נכונים. אל תעשה את זה. לגבי ההשמצות האחרות, לא ראויות אפילו ליחס. כשתדע מי *אני* ומה אני שווה, אז נראה למי יש דוקים ארוכים יותר

עידכון

אוקי אתמול כפי שקבענו - באתי לאסוף אותה ב 9 מהבית שלה עכשיו בתוכנית קבענו ב 9 כי היא מסיימת לעבוד רק ב 7 לצערי - החליטו להחזיק אותה בעבודה יותר מזה, הרבה יותר מזה ורק אחרי הרבה מאמץ היא הצליחה להשתחרר ולבוא לפגוש אותי ב 9 פה די אכלתי אותה כי היא הייתה עייפה אחרי העבודה וזה. כשאספתי אותה התחלנו לנסוע ואמרתי שאני לוכח אותה למסעדה ממש טובה ואז שוב.. אכלתי אותה כי היא אכלה בעבודה זמן קצר לפני הדייט =\ החלטתי לא לנסוע לפאב אחרי שמישהו פה באחת התגובות אמר שזה לא רעיון טוב אז נסענו לבאולינג - שם היה די מצחיק כי היא התעניינה פחות בבאולינג ויותר במכונות האוטומטיות (משחקים) שהיו שם :) אחרי זה, לא יודע איך ועל תשאלו כי אני לא זוכר - אבל באנו עלי הביתה עכשיו בתור אחד שלא רוצה ליצור רושם לא נכון - לא ניסיתי ליזום שום אקט מיני אני באמת מנסה להמנעה מסקס בדייט הראשון ישבנו אצלי שמענו מוזיקה - אחרי זה צרבתי לה איזה דיסק וגיליתי שהיא נירדמה על המיטה... ב 12 החזרתי אותה הביתה. לסיכום: קשה לומר שזה נכנס להגדרת "דייט" מה שהיה אתמול... היום פגשתי אותה בלימודים (שנינו סטודנטים) דיברתי איתה כרגיל פה ושם ואז הגענו לנושא מאוד רגיש ופה אני צריך את עזרתכם :) כזכור לכם היא בת 24 ואני בן 21 היום היא התוודתה שהיא בעצם בת 23 ושרוב הבחורים ששואלים אותה בת כמה היא, היא בכלל אומרת 28+ פה קלטתי שמשהו לא בסדר - אם היא דוחה את כל הבחורים בעזרת הגיל אז למה היא לא דוחה אותי עם גיל מופרז של 28? הערה אישית: לפי דעתי היא מוצאת בי משהו שהיא אוהבת אבל היא לא בטוחה מה לעשות עם זה. למה ציינתי את ההערה הזאת זה כי שאלתי אותה אם מפריעה לה זה שאני צעיר ממנה בשנתיים היא אמרה שקצת - ואז כמובן שאלתי למה היא אמרה שהיא חושבת שבן 21 הוא לא באמת רציני וסביר להניח שהוא מחפש דברים כמו... ופה היא עצרה - ושאלתי "כמו מה?" היא חייכה ואני בתור בן אדם ישר.. פשוט אמרתי את זה.. "אני לא מחפש סטוץ" ומפה זה המשיך לכיוון של - מה אני מחפש. ניסיתי להוכיח לה שאני רציני בכל הקשור למערכות יחסים אפילו שאני בן 21 שאלתי אותה איך היא מגדירה רצינות היא אמרה שהיא לא יודעת אז ניסיתי לצאת מזה ואמרתי: טוב אני רואה מערכת יחסים רצינית זה כשאנחנו יוצאים משהו כמו 3-4 חודשים משם אם אנחנו רוצים אנחנו עוברים לגור ביחד - ומשם מה שאנחנו רוצים... שוב.. היא חייכה.. פה שאלתי אותה עם היא רוצה שנצא שוב היא אמרה שהיא לא יודעת כי אם היא תכנס למערכת יחסים היא רוצה לפתוח דף חדש בחיים אמרתי שזה בסדר שאם היא באמת רוצה אני יהיה שם איתה הוספתי שעכשיו שאני יוזם איתה קשר ושזה הזמן להחליט מה היא באמת רוצה לבסוף זה נגמר בזה ששאלתי אם זה בסדר שאני יתקשר אליהה שבוע הבה היא אמרה שכן, חייכה, והלכה לכיתה (נגמרה ההפסקה) עכשיו סיימתי ללמוד היום במקום ההוא אני עובר למכללה אז אני לא יראה אותה עד הדייט הבה :( אז מה אתם אומרים על הסיפור הזה? לפי דעתי כאילו לכם זה קשה לקבוע כי לא הייתם שם אני חושב שקשה לה לסמוך על גברים הבעיה שיש לה ילדה בת 6 (היא נכנס להריון בגיל 16 - ולא זה לא מפריעה לי שיש לה ילדה) היא גם גרושה אחרי חוויה לא נעימה עם בעלה לשעבר (כן היא כבר סיפרה לי הכל) פה אני באמת מנסה לגרום לה להרגיש בטחון אני אישית רואה את עצמי כמסוגל לכחת אחריות עם מערכת יחסים מהסוג הזה ואני מנסה להראות לה את זה בצורה הטובה ביותר אשמח לעזרה המלצות וכל דבר אחר שבוע הבה אני יקבע איתה עוד דייט עד אז אני צריך לחשוב מה לעשות. תודה והמשך ערב נעים

voguemaster

New member
אני חושב שהיא בחנה אותך

גם אם בתת-מודע, ואתה נכשלת. היא מתנהגת כאחת שעוד רגע תגיד לך שאתה בחור נורא מקסים ובחור נורא מתוק אבל .... את ההמשך אתה יכול לנחש. דווקא לבחורה צעירה, גרושה עם ילדה, אסור ישר להצהיר שאתה סופר רציני ומחפש לעבור לגור ביחד וכד'. בכלל, למה אתה מדבר איתה על כאלה דברים עוד לפני שיצאתם ? בנאדם, תתאפס.

לא הבנת?

ככה תארתי הגדרה למערכת יחסים רצינית לא אמרתי שאנחנו צריכים לעבור לגור ביחד וגם אם כן הרי אמרתי שזה רק אחרי 3-4 חודשים וגם אז זה רק אם נרצה ונרגיש בטוחים בזה ואגב עד היום אף אחת מהבנות שיצאתי איתן (אי פעם) לא אמרה לי "אתה מקסים אתה חמוד בוא ניהיה ידידים טובים..."

למעלה