צריך קצת עזרה מכם..

Rapid נאור

New member
צריך קצת עזרה מכם..

אני מחפש עוד אלבומי היפ הופ שמופיעים בהם להקות חיות שעושות את הביטים. אלבומים כמו The roots come alive slug - sad clown bad dub 3 jay-z - unplugged וכו' מי מכיר עוד? נאור.

TakTik

New member
ככה מקצה הראש...

קודם כל, יש כמובן את הפסקול של הBlock Party של שאפל... יש את Infectious Organisms שאני בטוח שאתה מכיר. האלבומים של Heiruspecs (שהיו, ועדיין הם להקת הליווי בהופעות של סלאג, וביצעו גם את SCBD 3) ויש גם את Gym Class Heroes

volatile

New member
הממ הם לא בדיוק להקת היפ-הופ

אבל הם עשו את כל העיבודים עבור Road Rage של ס'ייג פרנסיס. Gruvis Malt.

The Coup

באלבום האחרון התארח טום מורלו מרייג' אגינסט דה משין ורובו ככולו מנוגן על ידי להקה. יש סיכוי שכך זה גם בשאר האלבומים, אבל אין לי את רשימת המשתתפים.

Rapid נאור

New member
אני אחדד את עצמי...

התכוונתי לאלבומי הופעות שמנוגנים ע"י להקות חיות ולא דיג'יי.. לא אלבומים. מתנצל על החוסר דיוק..

Pootie Tang

New member
מה?

באיזה שיר טום מורלו התארח? ומאיפה הבאת את זה שהשירים שלהם מנוגנים ע"י להקה? (שואל ברצינות)

בCaptain Sterling Little Problem

מורלו על הגיטרות + הסולו בסוף בכל השירים יש נגנים אורחים, לא שמת לב שהכלים חיים?

Pootie Tang

New member
זה נשמע לייב לפעמים, אבל לא חשבתי

שהם באמת מנוגנים ע"י אנשים כל הזמן. איפה שלא חיפשתי לא ראיתי קרדיטים לנגנים או משהו כזה..

תגיב רק אחרי שתשמע

DJ Quik - live at the house of blues אם לא תאהב את זה באמת שאין לך טעם לחיות

Yardbird

New member
Spokinn Movement

הרכב ניו יורקי בבסיסו, שהמתופף שלו זה יוני הלוי הגאון מהתפוחים. שילוב של היפ הופ, Fאנק, סול, רוק ומה לא, קישור למייספייס: www.myspace.com/spokinnmovement

למעלה