טוב, הפגישה עברה בשלום.
המצוד הפראי הגיע די בהתחלה, אחרי שני סיבובים סך-הכל. הראשון שראה אותם היה קיטארו, מקסטת הלילה (ואח שלי), והוא בהתחלה לא קלט מי אלה אז הוא ישב וחיכה. שלושת האחרים נפגשו בנפחייה של חבר שלי ודיברו על כל מיני דברים. בסוף קיטארו קלט שאולי יהיו בעיות ואמר לבת שלו להיכנס לאסם. בינתיים, מישהו נכנס לנפחייה והודיע שפלוגה מתקרבת לעיר (20 איש) מכיוון לוקשי. אז כולם יצאו אל החוות וחבר שלי, סיריו מקסטת השחר, יצא להביא סולאר מקסטת ליקוי החמה בשם רייבן. כולם הגיעו לשם ומצאו את קיטארו בחווה שלו. אז קן, מקסטת הלילה גם כן, השתמש בגרייספול קריין סטנס כדי לראות יותר טוב, וכמובן שהמצוד הפראי זיהו שהוא נשגב וירו עליו ואז על כולם. קיטארו ניסה להתקיף אותם, אבל פגעו בו וקן היה צריך להציל אותו. בכל אופן, הם התחילו לברוח בחזרה לכפר ואיבדו את רייבן. המצוד הפראי החל לשרוף את החוות ונכנס לכפר. קן הביא את הבת של קיטארו והם כולם הסתגרו בנפחייה. לפיד נזרק פנימה, אבל מאחר שזה בית מאבן (נפחייה) אז הם כיבו אותו במהירות. בסוף רייבן הצליח ליצור הסחה וכולם ברחו דרך היער (שלתוכו נורו חצים בעורים והוא החל לבעור) והגיעו לכפר סול מעברו השני. אנשי הכפר עמדו והביטו בכפר הבוער ושאלו את קן מה קרה, אז סיריו אמר שאנטמה רודפים אחריהם. ואני חשבתי שהם ייתקעו ויתחילו לגמגם, בחיי שזו הייתה הברקה! דם-דרקון אחד אמר שהוא יציל את הכפר מהאנטמה (מה שאומר שברגע שהוא יגלה שאלה חברי המצוד הפראי...). בינתיים החבורה התפצלה: קן הלך להשיג אוכל, סיריו הלך להשיג סוסים והרביעי, זירון, הלך עם קיטארו והבת שלו (שהוא סחב) לרופא, שהצליח להחיות אותה והמליץ להם להשאיר אותה מאחור בגלל שכך האנטמה יצליחו להשיג אותם בקלות. קיטארו לא הסכים כל-כך, אבל בסוף הדם-דרקון פגש את כולם והם החליטו שהוא ייגדל את הילדה וברחו משם בדרך לאייס-הום. נו? איך זה נשמע? לא כל-כך גרוע, נכון?