צריך קוד ב java

new user

New member
צריך קוד ב java

זה פשוט מאוד קשה למצוא כי אין לי מושג מה אני כותב בחיפוש... אם תסתכלו בצד העליון השמאלי של הדף תראו את ה "מעבר לנושא אחר", אני יודע שעושים את זה ע"י ה "select name="... אבל זו לא הבעיה... אני צריך שני תיבות כאלו כאשר בשנייה יש אפשרויות בהתאם למה שהמשתמש בוחר בתיבה הראשונה... כלומר: אם בתיבה אחת ישנם האפשרויות שנה,גיל,מצב והמשתמש בוחר ב "שנה" בתיבה הבאה יופיעו אפשרויות כמו לדוגמא 1900/1950/2000... מישהו יכול לעזור לי בזה?, אני לא כל כל מבין ב java... תודה מראש, רן.

mz70

New member
From your question

it´s hard to understand, are you useng JSP or servlets?

new user

New member
אני משתמש בשרת PHP...

אני לא מבין כל כך את הקשר אבל אני לא חושב שאני צריך תמיכה מיוחדת של השרת כדי להשתמש בקוד שכזה...

mz70

New member
I will ask again,

are you using any juva for your program, and if yes what do you need to do, be more specific.

new user

New member
אני לא בדיוק מבין אבל...

במקום לנסות להסביר אני פשוט יראה את מה שאני צריך... אם תסתכל בלינק הבא אתה תראה חיפוש מתקדם באתר שבו אני רוצה לשים את הקוד... http://www.faq.org.il/search.php?op=general בחיפוש הזה יש שני תיבות, באחת רשום "כל נושא" בשנייה רשום "כל תת-נושא"... אם תסתכל באפשרויות של רשימת הנושאים אתה תראה את כל הנושאים, אם תסתכל ברשימת התת נושאים אתה תראה את כל התת נושאים של כל הנושאים... מה שאני רוצה לעשות הוא שברגע שיבחר נושא מרשימת הנושאים רשימת התת נושאים אוטומטית תתעדכן ותכיל רק את רשימת התת נושאים ששייכים לנושא שנבחר... יש לך מושג איך עושים את זה?

mz70

New member
I understand what

you have to do, but what I don´t understand is what tools are you using? the subjects are inside a database table or a file? what do you know about java, servlets and jsp? or maybe you are using something else? plese give me more information so it will be easier for me to help you.

mz70

New member
I looked again on the

link, and I understand that you have to use a PHP technology. It has nothing to do with java and I personaly can´t help you with that. sorry.

new user

New member
טוב, שאלתי קצת והינה התשובה...

קודם כל האתר משתמש בשפת PHP... הנושאים והתת נושאים נמצאים במאגר נתונים מסוג MySQL DB אני צריך שהקוד יהיה ב javascript כי אין לי תמיכה ב JSP או servlets תודה :)

mz70

New member
I am not sure that

you will be able to comunicate with the db writing a javascript.

למעלה