צריך פרטים על סאאב 900

מצמץ

New member
צריך פרטים על סאאב 900

סאאב ידועה לי בתור מכונית איכותית והמחיר נראה לי די אטרקטיבי יחסית לתמורה (ע"פ המחירון) אבל אין לי מושג בקשר לאילו תקלות אופיניות יש לה, והאם השירות בארץ טוב? למישהו יש איזה שהוא מושג האם היא משתלמת לקניה? (אני מדבר על הדגמים שנמצאים בארץ וע"פ נסיונכם והכרותכם איתה בארץ ולא בחו"ל). בתודה,מצמץ

kitt

New member
מישהו עם סאאב 9000 בפורום YNET

יחלוק עליך בעניין האמינות, היתה לו בעיה במנוע שגררה טיפול לראש המנוע ועוד ירקות עלה לו 18000ש"ח התיקון ועדיין הרכב לא זז לשום מקום..... נכון, גם אני טוען שאמינות זה עניין של מזל אבל יש גבול לכמה מזל צריך כדי להגיע מכאן לשם בנוחות..... kitt שמגיע כדי לנהוג ולא נוסע כדי להגיע.

twingo

New member
על הקשר שבין 9000 ל900

אין כזה. אי אפשר להשליך על אמינות ה900, מסיפור על 9000, כשם שאי אפשר לעשות כן בסיפור על BX כששואלים על סקסו.

שי ©

New member
לא לגמרי נכון...

ישנם הרבה חלקים משותפים בין ה-900 ל-9000 ביניהם מכלולי ההנעה. לדעתי, המקרה של הבחור עם ה-9000 אינו מייצג, כיוון שהוא קנה רכב מיד גבוהה עם ק"מ גבוה שלא בהכרח היה במצב טוב. הנזק אצלו נגרם כתוצאה מהתחממות (שביננו, יכולה לקרות גם בסובארו). ה-900 היא מכונית טובה ומיוחדת מאוד, אשר מהווה תמורה טובה למחיר (אם כי אישית הייתי לוקח 9000). אבל, יש הרבה שמועות על שירות גרוע של UMI ומחירי חלפים גבוהים, כדאי לבדוק זאת לפני הקנייה. שי

twingo

New member
למרות הקשר שיש...

התכוונתי לקשר אמינות- לא כל דגמי אותו יצרן חולקים אמינות זהה, למרות מכלולים דומים- בגלל זה כל עניין האמינות הוא שמועה ותו לא.

מצמץ

New member
תודה לכם ../images/Emo13.gif

רציתי יותר פרטים לגבי מה הן התקלות האופיניות שלה והאם יש מקום לשקול לקנות אותה או שעדיף להפנות את הראש. לא בדיוק עניתם לי על מה ששאלתי (חוץ משי שהיה בכיוון) אבל בכל מקרה תודה על שניסיתם לעזור.

למעלה