צריך פירוש לחלום

צריך פירוש לחלום ../images/Emo29.gif

חלמתי אותו ממש הלילה... : אני רץ באמצע שוויל צר מאוד ומשני צדדיו יש תהום ממש עמוק! שאני מגיע בערך לאמצע השוויל אני נופל לצד שמאל של התהום (אני לא יודע אם הצד זה משמעותי אבל אני זוכר את זה וזה טוב
) ופתאום באה רוח חזקה חזקה שמרימה אותי למעלה ואני באוויר לכמה שניות ואז אני חוזר לקרקע. למישהו יש פירוש?
תודה רבה!
דודי

ותוספת שנזכרתי בה...

כשרצתי בשביל ידעתי שאני יכול ליפול ובכל זאת המשכתי לרוץ... מקווה שגם לזה יש משמעות
- דודי

אני ינסה..

לדעתי השביל מסמל משהו שאתה עושה אולי פרויקט שאתה עובד עליו והתהום שמשני הצדדים מראה על כל הסיכונים שיש.. אם אתה יודע שאתה עומד ליפול אז זה מראה שאתה מבין את הסיכונים שבדבר... זה שאתה נופל בסוף לצד שמאל אומר על הטעות שאתה עושה כנראה מחוסר תשומת לב (צד שמאל)

וכשאני חוזר לקרקע?

וכשאני חוזר לקרקע? כאילו הזכרתי גם שבשלב מסויים שאני נופל באה רוח חזקה מלמטה ומחזירה אותי לקרקע... ולא בדיוק הבנתי את הקשר לחוסר תשומת לב... אשמח אם תסבירי לי
המון תודות!!!

זה כי הצד הוא שמאל..

כאילו יד שמאל..שקשה לשלוט עליה..חוסר זהירות.ובקשר לזה שאתה חוזר לקרקע זה תלוי....אם לא פחדת אז זה יכול לומר שאתה יודע להיחלץ ממצבים ולכן לא פוחד לטעות אבל זה יכול גם להגיד שאתה סומך שמישהו יוציא אותך מהמצב הזה.. מזכיר לי קצת חלום שהיה לי: אני רצה בין הרים עם הרבה צמחייה בסוף נופלת לתהום אבל לפני שאני נופלת ישפרח אחד גדול שמציל אותי אבל ביגלל הכובד שלי גם הוא כמעט נופל אני לא זוכרת את זה בבירור אבל הוא אמר לי שאם אני לא יהיה חייבת לו משהו הוא עוזב אותי ושלמטהיש גיהנום ןהרבה לבה ורוח חמה ושורפת ובסוץ נפלתי עד הסוף והגיהנום הזה היה דווקא נעים... לא יודעת למה זה הזכיר לי את החלום הזה חלמתי אותו מלפני בערך חצי שנה או משהו כזה...

אם אני זוכר טוב...

הבהיל אותי מאוד שנפלתי ושהמשכתי ליפול התנהגתי כאילו לא קרה כלום... פשוט המשכתי ליפול עד שחזרתי לקרקע... ושוב תודה

למעלה