צריך עZרה

DIRRTY

New member
צריך עZרה

שלום לכולם אני מפורום כריסטיטנה אגילרה ואני מכין מאמר לשתי הפורומים שעוסרים בבריטני וכריסטינה *אני צריך עצות לשיפור המאמר *אני מקווה שבסוף ההכנה מנהלי הפורום יכניסו את המאמר למרות שאני לא מהפורום בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה בריטני וכריסטינה הבנות הפרויקטיביות של עולם המוסיקה נראות אויבות, אבל האמת הפוכה לגמרי!. הבחורות היו ונשארו חברות טובות מימי מועדון המיקי מאוס. בעולם המוסיקה הן אכן יריבות אבל בחיים האמתיים הן ממש לא. הן בנות, ובנות מתעצבנות שמשווים ביניהן, וזה מה שהעיתונאות עשתה!. ההשוואות בין הבנות הרגיז אותן ויחד אם הלחצים השונים של המכירות יותר יצאו פליטות פה מיותרות. להלן ציטוטי הבנות כריסטי על בריט פעם אני ובריטני היינו מאוד קרובות היינו החברות הכי טובות זה קצת עצוב שאנחנו לא רואות אחת את השנייה הרבה אין לנו אפילו את המספר של אחת של השנייה פשוט אני צריכה זמן לברר ואני יתקשר לשאול מה נשמע ונלך לאכול משהו יחד בריט על כריס אני חושבת שהיא זמרת מדהימה וגם ההופעות שלה היא ממש מוכשרת הילדה הזו יודעת לשיר וכל מי שבעסק הזה שמצליח אני מעריכה אותו כי אני יודעת כמה זה קשה הציטוטים האלה רק מראים לנו שהעיתונאות סכסכה בשביל המאמרים שלהם, המעשה הזה רק מראה לנו איך יכולים אנשים לרדת לרמה נמוכה בשביל לעלות את מכירות העיתונים שלהם. הבנות הגישו גם כזכור פרס יחד, ולפי מה שנראה הם מנסות להוכיח שהם החברות הכי טובות. *הציטוטים נלקחו מהאתר "עולמה של כריסטינה אגילרה" http://caworld.cjb.net

רוצה עזרה? תחזור ליסודי ../images/Emo4.gif

כדי לכתוב מאמר טוב אתה צריך סדר אירגוני מסויים, עם מטרה. פתיח, גוף וסיכום הם חלקים הכרחיים ממאמר. לא כל ציטוט או שניים מגובים בפסקה וחצי נחשבים "מאמר". אז עברתי לי ברפרוף על המאמר-עלק הזה שלך, והנה כמה תיקונים. אל תעלב שאני מתקן, זה לטובתך
קודם כל, לא שמים נקודה אחרי סימן קריאה, כמו שאתה עשית. אין כזה דבר "!.". דבר שני, באמת שהתאמצי לנסות ולהבין מה זה "פרויקטיביות". אבל משום מה, לא עלה בידי הדבר. שלישית, מאוד לא מובן לי המשפט "הן בנות, ובנות מתעצבנות שמשווים ביניהן". עזוב את הדיעה הקדומה והסטיגמה המכלילה שאתה זורק כאן, אבל ממתי אתה יודע מה בנות אוהבות ומה לא, וממה הן מתעצבנות ומה לא? חוץ מזה שזה מעיד על ידע נמוך מאוד וחשיבה שטחית, המשפט הזה ממש לא במקום. דבר נוסף- ""ההשוואות בין הבנות הרגיז אותן ויחד אם הלחצים השונים של המכירות יותר יצאו"... במשפט הזה שלוש טעויות. ההשוואות בין הבנות הרגיזו ולא "הרגיז". השוואות הן נקבה. טעות שניה- "יחד עם" ולא "יחד אם". ונניח והיית כותב את זה נכון, שוב, הרמה העברית נמוכה מאוד, וחבל. טעות שלישית- לא מובן לי הקשר החלק האחרון של המשפט- "יחד עם הלחצים השונים של המכירות יותר יצאו פליטות פה מיותרות". מה זאת אומרת "יותר יצאו"? אולי התכוונת ל"יצאו יותר"? ייתכן. בכל אופן...הנה עוד עצה לשיפור. עוד דבר- לאחר "להלן ציטוטי הבנות" צריכות לבוא נקודותיים
"להלן ציטוטי הבנות:" כמו כן, לאחר "כריסטי על בריט" ו"בריט על כריסטי" צריכות שוב לבוא נקודותיים. הציטוטים, מיותר לציין, חייבים לבוא במרכאות: "פעם אני ובריטני היינו"... יש מבין? בעיה נוספת שמצאתי היא במילה "לעלות". אי אפשר "לעלות" משהו. אפשר "להעלות" משהו. ולכן- "להעלות את מכירות העיתונים שלהם". טעות נוספת- "הם מנסות". כמובן שצריך להיות "הן מנסות". נקבות. "שהם חברות" צריך להפוך ל"שהן חברות". מקווה שהבאתי לך מספיק הצעות לשיפור, כמו שביקשת
אה, כן, ויש לך רווחים ענקיים בין מילה למילה. מספיקה לחיצה אחת על מקש הרווח, תאמין לי, זה די והותר. יום טוב לכולם

Devilish Angel

New member
מטייל עם סנאים מומחה ללשון עברית...

אממ.... אני חושבת שהיית קצת קשוח איתו. נכון, אני אמנם לא קשורה לפורום... אבל בתור אובייקטיבית - אימאלה!!!!! אגב, בקשר להערה הראשונה שלך - "פרויקטיביות" = פרובוקטיביות.זהו זה כל מה שאני יודעת... וחוץ מזה אתה לאמ נהל הפורופ כך שלך אין זכות לשפוט מה מתאים להיות מאמר ומה לא. חוץ מזה כשאני קוראת משהו אני לא רוצה אנציקלופדיה כי זה ארוך מידי ומתיש. דווקא הדרך שהוא כתב היא קצרה ועיניינית לדעתי. דוד (DIRRTY) לא עיתונאי מוסמך כמוך, או כותב מקצועי. מסכן הליד בא עם כוונה טובה לתרום לפורום שלכם עם כתבה על בריטני וכריסטינה, ואתה התנפלת עליו....

ולמה את מתנפלת?../images/Emo4.gif

אוקיי, אני לא מומחה ללשון עברית, אבל אני יודע את שפת האם שלי ברמה סבירה +. נו, מה לעשות, שהיום לדעת עברית ברמה גבוהה זה לא "מאגניב" ולא מתאים למוסכמות שהנוער הדפוק שלנו אימץ לעצמו. לא ממש מעניין אותי, ת'אמת. אז אני אתחיל בלהודות לך על הפירוש ל"מילה" ההיא שם, ואמשיך בשאלה- רק מנהל הפורום יכול לתת ביקורת על מאמרים? לא נראה לי. ואני אלך בנתיב שלך ואומר- את לא מנהלת הפורום ולכן את לא תעירי לי. דמוקרטי, הא? לדעתי זה יכול להיות מאמר מצויין, הבעיה היא שהוא עדיין לא מאמר. כמו שאמרתי, מאמר זה קצת-הרבה יותר משני ציטוטים ופסקת הסבר. עוד דבר- אף אחד לא הכריח אותך לקרוא אנציקלופדיות, אבל אף אחד לא יכול להכריח אותי "להנות" ממאמרים ברמה של כיתה ג', אז בואי נשמור על איזשהו שוויון כאן. איכות המאמר לא מתבטאת באורך שלו, אלא בטיב החומר המוצג בו וברמה הכללית שלו. ולפני שאני אקבל פריחה, את יכולה להפסיק עם העקיצות המדגדגות שלך, כי את רק עושה מעצמך צחוק. לא טענתי שאני עיתונאי, אבל אני טוען שאני דובר עברית ברמה סבירה. ומנקודה זו, מותר לי לתת ביקורת. שוב, הילד ביקש הצעות לשיפור, לא רק מהמנהלים. על כן נענתי לבקשתו והצגתי בפניו מספר דרכים לשיפור. לא נאה לו? שלא יקרא.
נ.ב הודעה זו נכתבה בלשון פלצנית. עמכם הסליחה.

DIRRTY

New member
איך זה עכשו?...........

*תודה על היעוץ, אבל אין צורך להיות תוקפני בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה בריטני וכריסטינה הבנות הפרוקטיביות של עולם המוסיקה, אשר פרצו לעולם המוסיקה בצעירותן אם מספר להיטים בלתי נשכחים, נראות אויבות, אבל האמת הפוכה לגמרי. הזמרות היו ונשארו חברות טובות מימי מועדון המיקי מאוס. בעולם המוסיקה הן אכן יריבות אבל בחיים האמתיים הן ממש לא. הזמרות הצעירות די התעצבנו כנראה שמשווים אותן אחת לשנייה וזה מה שהעיתונאות עשתה. ההשוואות בין הזמרות הצעירות הרגיז אותן ויחד אם הלחצים השונים יצאו פליטות פה מיותרות. להלן ציטוטי הבנות שמוכיחים שהן עדין חברות ומתגעגעות אחת לשנייה: כריסטי על בריט: "פעם אני ובריטני היינו מאוד קרובות היינו החברות הכי טובות זה קצת עצוב שאנחנו לא רואות אחת את השנייה הרבה אין לנו אפילו את המספר של אחת של השנייה פשוט אני צריכה זמן לברר ואני יתקשר לשאול מה נשמע ונלך לאכול משהו יחד" בריט על כריס" "אני חושבת שהיא זמרת מדהימה וגם ההופעות שלה היא ממש מוכשרת הילדה הזו יודעת לשיר וכל מי שבעסק הזה שמצליח אני מעריכה אותו כי אני יודעת כמה זה קשה" הציטוטים האלה רק מראים לנו שהעיתונאות הדליקה מדורה והוסיפה שמן בשביל המאמרים שלהם, המעשה הזה רק מראה לנו איך יכולים אנשים לרדת לרמה נמוכה בשביל להעלות את מכירות העיתונים שלהם. הבנות הגישו גם כזכור פרס יחד, ולפי מה שנראה הם מנסות להוכיח שהן החברות הכי טובות. *הציטוטים נלקחו מהאתר "עולמה של כריסטינה אגילרה" http://caworld.cjb.net/

אליאור.............../images/Emo117.gif

באמת לא יפה
בוש והיכלם
ועכשיו דווקא אני ארשום בשגיאות: דירתי... שתי המאמרים היו יפות מעוד.... ותובוט... כל הכבוד
גרמטה לי גם להבין אוד קמה דוורים אל בריטני [לא בשגיאות
] וקריסטינה... המאמר השנייה יוטר תוב... טשעיר אוטו... זהו נגמר.. נוו מור שגיאות כתיב

נוהא...../images/Emo4.gif

ע. דוכים זא א-דבר!!! עט לו יודאת אל מה עט מדברט!!! ב. מא עמרת?
(השרשור הזה מתחיל להזכיר לי ת'הוא שעזב ת'פורום...נו...איך קוראים לו? שכחתי, סורי
)

למעלה