צריך עצות

nana 15

New member
צריך עצות

שלום יש לי פרופיל 64 וקב"א 54+ (לא יודע בדיוק), התמיינתי ל2 מסלולים במודיעין... מסלול מופ"ת שמאוד רציתי ומסלול אלקטרוניקה שהרבה פחות מושך אותי.... במופ"ת נפלתי בראיון אישי (עברתי את המבחנים) ובאלקטרוניקה עברתי גם את הראיון וממה שהבנתי אין עוד שלבים. התאריך גיוס שלי ב6/3 כרגע...ואני מתלבט אם לוותר על מודיעין וללכת לכלל צהלי... מה כדאי לעשות? מה האפשרויות שיכולות להיות לי בכלל צהלי? תודה לכולם

lur

New member
לא ניתן לדעת מה יציאו לך. סביר

להניח שזה יהיה אחד התקידים שדירגת ראשונים במנילה במקצועות שאינם דורשים מיון, אך יכולים גם להציא לך משהו שכלל לא הופיע לך במנילה. השיבוץ שלך תלוי בצרכי הצבא, מזל ונתונים אישיים.

lur

New member
כל"צ זה הימור, השאלה היא האם אתה

מוכן לוותר על תפקיד שידוע לך מראש, גם אם אתה לא כל-כך רוצה אותו בשביל זה. אם יהיה לך מזל, אתה יכול ליפול על תפקיד שיהיה לך בו טוב, אבל באותה מידה אתה גם עלול למצוא את עצמך בתפקיד שתרגיש שאתה מבזבז בו את הזמן. אתה היחיד שיכול להחליט מה עדיף

nana 15

New member
כן זאת בדיוק ההתלבטות שלי...

תגיד איך זה הולך בכלל צהלי? נותנים לי מס' אפשרויות לבחור מתוכן או שפשוט בוחרים בשבילי תפקיד?

lur

New member
אני בת, ושני התרחישים האלה אפשריים.

יש כאלה שנותנים להם מספר אפשרויות לבחור מביניהן, ויש כאלה שפשוט מודיעים להם על התפקיד שלהם. אם הנתונים שלך גבוהים, נשמע לי הגיוני שתייתנו לך לבחור, אבל כמו כל דבר זה תלוי בצרכי הצבא

nana 15

New member
אה מצטער...ותודה

את יודעת אם יש מישהו שקשור לצבא שיוכל לייעץ לי או משהו?

liorp1000

New member
לדעתי לא כדאי לוותר

מסלול אלקטרוניקה הוא מסלול לא רע ונותן גם ידע ברמה גבוהה לאזרחות. כמובן שבסופו של דבר כדאי שתלך עם תחושות הלב שלך, אבל בפרישה מהמסלול אף אחד לא מבטיח לך תפקיד טוב בגיוס כלל צה"לי. מה השיקולים שלך נגד המסלול?

nana 15

New member
קיבלתי הודעה על קבלה סופית למסלול

אלקטרוניקה, ואני ממש מתלבט מה לעשות...התחום המעשי לא כל כך מעניין אותי, והייתי מעדיף בהרבה מסלול מודיעיני..אני פשוט מפחד שאני ישתעמם מהמסלול... כי בכל זאת זה משהו שאני יעשה במשך 3 שנים לפחות...

למעלה