צריך עצות

• פותח הנושא df88
  • פורסם בתאריך

df88

New member
צריך עצות

אני מתגייס בדצמבר וממש משעמם לי כבר אני רוצה למצוא עבודה אבל לא יודע מה כדאי תמליצו לי בבקשה איזה עבודות נחמדות כדאי לעבוד עד לגיוס

m i r u s h i

New member
אני בדיוק במצב שלך.../images/Emo108.gif

ולצערי,לפחות כאן באשקלון,אין עבודות למשך שלושה חודשים... שיהיה בהצלחה

עבודות

קייטרינג, בייביסיטר, בתי קפה, מסעדות, חלוקת עיתונים\פליארים, מלק דואר(דוואר) שיהיה בהצלחה

a Warming Sign

New member
לייק הלו?!../images/Emo194.gif

[נסחפתי עם הכותרות האלה לאחרונה
] הכי טוב לנסוע לחו"ל לעבוד..יש המון מקומות עבודה ברחבי אירופה,רובם[כדאי לבדוק טוב טוב לאן הולכים] ממנים לך דירה,אישור עבודה ומכשירים אותך למכירות..לדעתי זה שווה..גם עובדים,גם מתרגלים שפה,מטיילים[בעיקר אם אתה מוכר תמונות],פוגשים עוד ישראלים,עושים כסף.. וגם כריסמס מתקרב אז יש עוד יותר צורך בעובדים.. אני שוקלת את האפשרות לנסוע,יש עוד כל מיני פרטים לברר. ------------------------------------- ואם לא חו"ל
,אז יש מלא עבודות שאפשר למצוא,הכל תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע,כי לא הכל קרוב לבית,תלוי איפה אתה גר..אבל רק צריך לחפש,יש אלף ואחד סוגים של עבודות.. זה גם תלוי,אם אתה רוצה להרוויח כסף או יותר להנות..תחפש מה שמתאים לך, אחרם לא יכולים לדעת מה "נחמד" לך ומה לא.. -סוף חפירה-

Drorrrrrr

New member
אני בהתחלה הייתי אמור להתגייס

בדצמבר ואף עבודה לא רצתה אותי. מקווה שאצלך המצב יהיה שונה, אבל אל תהיה בררן. כשמציעים לך- תיקח, כשמרביצים לך תברח
.

למעלה