צריך עצות.

One Echoe

New member
אני לא מתעצבן, זו פרשנות שלך.

פתחתי את השרשור בשביל שיעזרו לי, אבל לא בשביל ש"ירדו" עלי, או בשביל שילעגו לי או יזלזלו בי. אני לא אוהב שעוזרים לי עם גישה כזאת, ואני מעדיף שלא יעזרו כלל עם הגישה הזאת. אמרתי לה לשנות גישה, והיא המשיכה בשלה.

אני לא מנסה לרדת עליך או לצחוק עליך

אני פשוט אומרת לך תכלס. אל תיגש לטסט אם אתה לא מוכן. א תה יודע שיש לך בעיות עם הקלאץ' נכון? יופי. תפתור את הבעיה הזו ואז תיגש לטסט. לעבור לאוטומוט אחרי טסט ראשון=להתייאש אנשים נכשלו 6-7 טסטים ולא עברו לאוטומט.. איזה סיבה יש לך כבר? זה דבר שאפשר לעבוד עליו... בכלליות תיקח כמה שיעורים שצריך עד שהכל ילך אצלך פיקס ותעבור את הטסט כמו מלך קח את הזמן ברישיון בנהיגה לא עושים דברים תוך כדי לחץ כי כשאתה מפחד לטעות אתה טועה. אז אתה יודע בעקרון כבר איך משתמשים בקלאץ' תזרום איתו ותהיה רגוע על הכביש ותראה שהכל מסתדר

One Echoe

New member
לא כתבתי שאני לא אגש מוכן.

אני אגש מתי שאני ארגיש שבא לי לגשת לטסט, ואני יודע שאני ארגיש שבא לי רק כשאני ארגיש מוכן. לעבור לאוטומסט זה לא להתייאש, לנהוג על אוטומטי זו לא בושה, אם אני מרגיש שהקלאצ' מכביד עלי בנהיגה, אני אעבור לאוטומטי, אני לא רואה שום בעיה עם זה. ואם אנשים נכשלו אחרי 7 טסטים זה לא אומר שאני צריך לעשות את זה. אין לי לא את הזמן, לא את הכסף, ובטח שלא את הכוח להתחיל להיכשל ב7 טסטים.

למעלה