צריך עצות

צריך עצות

כמו שראיתם הגיע יום שישי וצריכים לצאת לאן שהו....... אנחנו חבורה של בני 17+...מכונית יש לכל אחד אז זה לא בעיה לסוע למקומות... אנחנו גרים בחולון,,,אז אנחנו צריכים הצעות ליציאות מחוץ לתל אביב, כי בתל אביב חרשנו כבר על הכל... בסינמה סיטי בהרצליה כבר היינו ונגמרו לנו הרעיונות לאן לצאת כי מאז שיש מכוניות חרשנו כבר על הכל כי זה לא בעיה כבר לצאת והגענו ליום שישי הזה, ואין לנו לאן לצאת :) אז אני ישמח מאוד אם תעזרו לנו לחפש מקומות ליציאה, לא הרבה כסף, גג 50 שקל..... ובאזור המרכז.. תודה רבה :))))))))))))

icודליה

New member
איזה סגנון של דברים?

נגיד ריקודים וכאלה או דברים כמו מוזיאון או מיני ישראל... איזה כיוון...

מסיבות וכאלה לא....

מוזיאון ממש ממש לא..................... מקומות שאפשר לשבת בהם, כמו השנטי בר-שחרשנו עליו כמו פאב התופים שחרשנו עליו כמו בית הסולטן..... כאלה מקומות או גם מקומות אלטרנטיבים יותר כמו ללכת לסרט אבל כבר חרוש..... אז מחפשים מוקמות חדשים לבילויים

Moranus

New member
אמ...

לים סתם לשבת עם בירות ונרגילות על החוף או לפאבים שיש ליד החוף אמ..הצעות עד 50 שקל אין הרבה...מה להציע

משבוע הבא לא זזים מהבית../images/Emo16.gif

בימי שישי (כאילו שאני כן זז
). שבוע הבא ב-21:00 ספיישל "מי רוצה להיות מיליונר" של עשר שנים לערוץ 2, והחל משבוע לאחר מכן "ארץ נהדרת", "פרנקו וספקטור" ו-"עמוק באדמה" (Six feet under)! ואין לי מושג לאן אתם יכולים ללכת.
ניר

למעלה