צריך עצות! מה לעשות?

צריך עצות! מה לעשות?

היי שוב לכולם! מה המצב? יש לי דילמה מאד קשה.... יש לי ידידה, אני לא יקרא לה כל כך טובה, אנחנו מדברים חודש... יש לה אח שהוא גיי, ונראה לי שהוא מחוץ לארון כבר.. לא סיפרתי לה עדיין שאני גם גיי, אבל אנשים די רואים את זה עליי... היא לפעמים צוחקת על הומואים וכאלה, ואני מרגיש לא נוח שאני לא מספר לה. עכשיו מה הבעיה? אם אני אספר לה היא אולי תחשוב שאני רוצה את אח שלה ובגלל זה התחלתי להסתובב איתה (מה שלא נכון!!!) או אולי היא תתרחק ממני, היא בקשר ממש טוב עם אח שלי כמו שאני רואה, אבל מצד אחד היא מסתדרת טוב ומצד אחר היא צוחקת על גייז? מה לעשות! תענו בבקשה בדחיפות! LOVE רותם
 

לירוי25

New member
תתחיל מלהחליף את הניק!

גם אני צוחק על הומואים, שחורים ונשים (2 מתוך 3 זה לא רע בכלל אני חושב) אבל זה לא הופך אותי להומופוב גזען ושוביניסט. אם אתה לא מרגיש צורך לספר לה אז אל תספר. על מה היא תחשוב? למי איכפת! אתה בעצמך אומר שהיא לא ידידה טובה שלך, כך שאם היא תחליט להתרחק, האם זה יהיה כזה הפסד משמעותי בעיניך?
 

lirota

New member
תראה...

אני חושבת שאתה צריך לשאול את עצמך כמה היא באמת חשובה לך... אבל בלי קשר אתה צריך לספר לה כי אם היא לא חשובה לך אז כמו שאמר לירוי זה לא יזיז לך כל כך. אבל, אם היא חשובה לך, אתה באמת רוצה להסתיר ממנה פרט כל כך חשוב ממי שאתה? מה לעשות, נטיה מינית היא כן חלק מהאדם וכשאוהבים מישהו(לאו דווקא אהבה רומנטית) רוצים לחלוק איתו דברים. אם היא לא תגיב תגובה חיובית אז בכל אופן לא הפסדת הרבה... מקווה שעזרתי לירון.
 
קודם כל...

מה רע בניק שלי?!?!? דבר שני, נוצר בינינו איזשהוא קשר טוב! עשינו את העגיל בגבה ביחד! אז זה די אומר משהו... אני עדיין לא יודע אם אני מוכן להפסיד אותה או להמשיך לשקר לה...
 

ביג דיל

New member
וואו!!!

עשיתם עגיל בגבה ביחד? זהו, קשרתם קשר דם לעולם ועד! יש פתגם פולני חשוב מאוד שאומר: "יאללה יאללה...". אם אתה רוצה לספר ואתה פוחד מהתגובה שלה - מה זה אומר עליה? מה זה אומר עליך? אתה באמת רוצה להיות בקשר עם אנשים שאולי לא יקבלו את מי ומה שאתה? אני לא חושב שנטייה מינית זה כזה ביג דיל (?!?), אבל לפי דעתי אם חשוב לך לספר לה - ספר. תן לה את ההזדמנות להחליט עבור עצמה איך לנהוג. אם החששות שלך קשורות לכך שהיא אולי תפיץ את זה, אז זה כבר משהו אחר. לסיכום: החלפת ניק - בהחלט, לספר - תלוי רק בך.
 
שלום לחמוד בטרוף../images/Emo140.gif

דבר ראשון לגבי הניק שלך - אני חושב שהניק שלך ממש חמוד בטרוף... אם מישהו אחר חושב אחרת זו זכותו. אבל הניק שייך לך, ורק אתה תחליט אם הוא מתאים לך או לא. באמת שאינך צריך לעשות חשבון לאף אחד, ותעשה רק מה שטוב ומתאים לך. כך לגבי הניק וכך גם לגבי הידידה. אני אישית הגעתי בשלב מסויים של חיי לתובנה, שאני לא עושה חשבון לאף אחד. מי שלא אוהב אותי כמו שאני, כנראה שהוא אינו ראוי להיות חבר שלי... שים לב - הוא לא ראוי להיות חבר שלי, ולא להיפך ! זה מה שאני החלטתי עם עצמי. אני החלטתי שאם אני אאבד חבר/ה בגלל הידיעה שאני הומו, אז כנראה שבמילא הוא/היא לא היה חבר/ה אמיתי/ת. חבר אמיתי לא ינטוש אותך בגלל מי שאתה. אבל - זו המסקנה שלי, וזה נכון עבורי בלבד. לקח לי הרבה זמן להתבשל עד שהגעתי לזה (הרבה אחרי גיל 14...). מה שנכון למישהו אחד, לא בהכרח נכון גם עבורך. אני חושב שלשאול ולהתייעץ ולשמוע מה אחרים היו עושים במקומך, זה דבר מאוד נכון, אבל בסופו של דבר אתה צריך להקשיב רק לאמת הפנימית שלך ולא לאף אחד אחר. שלך, אמיר.
 

דרור22

New member
אמיר כאפרה עיניים

הוצאת לי את המילים מהפה.... ולך חמוד בטירוף תעשה מה שמתאים לך באותו הרגע- אם הרגע יתאים תספר לה, ואם לא אז לא... אבל השאלה היותר חשובה: אח שלה שווה?????
שלך דרור
 
:)

קודם כל תודה שעניתם בכלל... דבר שני אני אוהב את הניק ניים שלי והוא בטח יותר יפה מ- "לירוי" (???) אני לא יחליף אותו... חוצמזה... בשבילי זה די ביג דיל כי מנסיון עם אנשים אחרים (ידידות ומשפחה) הם די קיבלו שוק ובהתחלה לא האמינו... אני חושב שאני אספר לה... אמיר- בן כמה אתה? דרור- אח שלה מכוער כמו הלילה... LOVE רותם
 

.m

New member
ואתה לא מתבייש לצאת מהבית??? ../images/Emo6.gif

 

ביג דיל

New member
סליחה? מתי הפכתי לשומר ראש?

חוץ מזה, אני עדיין מנסה להתאושש מההברזה של מישהו אתמול בערב...
 

לירוי25

New member
ברגע זה הוסכמת להיות מאבטח אישי!

ולגבי ההברזה - היה לי חום באותו הערב ואני גם ככה די חולה...
 

jeck666

New member
היי

אני בן 15 ואני מעוניין בקשר איתכתשלך הודעה או תתקשר:056398671בער
 
למעלה