צריך עצות מבנות...

d o r o n 1 0 0

New member
צריך עצות מבנות...

אז ככה... אני יתחיל במשהו נדוש... אדם אחד פעם אמר: אהבה היא דבר ניצחי- גילוייה יכולים להשתנות, אך לא מהותה. השוני באדם לפני ואחרי שהתאהב, הוא כמו השוני במנורה שהפכה מכבויה לדולקת. המנורה הייתה שם, ואף הייתה מנורה טובה, אך כעת היא גם מפיצה אור, והרי לכך נוצרה. את זה אמר אדם שהתפרסם בתחום אחר, וינסנט ואן גוך. ולענייננו... אני בן 20, חייל וגר במרכז הארץ. לאחרונה אני מוצא את עצמי יושב ושובר את הראש בשאלה הניצחית "למה אני לבד???" אולי זה מתוך רחמים עצמיים, יכול להיות שזה מתוך דאגה לעתיד ואולי סתם מתוך חוסר תשומת לב. אבל בסופו של דבר, אני מכיר בתכונות שלי, הן השליליות והן החיוביות ואחרי הכל אני חושב שאני אדם כלל לא רע, אומנם רחוק מלהיות מושלם אך גם לא קרוב לאותם טיפוסים שהבנות אוהבות להכליל תחת הכותרת "כל הבנים...". והנה אני מחפש אותך, שקשה לי שאני יוכל לדבר איתך ולבכות לך שצריך, שיתחשק לי לעצור בחנות ולקנות לך משהו קטן, לקבל טלפון ושבו תגידי פשוט "אני אוהבת אותך" וכלל שאר הפוצי- מוצי למינהם. מחפש מחפש אך לא מוצא, ואני שואל למה??? אם בנים שאתן הייתן מגדירות "זבלים" מוצאים אהבה בהרף עין איך אני לא מוצא אותך אחרי כל המאמץ שאני משקיע בנושא??? אני ישמח אם בנות יגיבו ויגידו באמת כל שעולה על רוחן... תודה מראש...

תראה אני אולי לא בחורה ...

אבל יש לי להמשיך עוד ממימרתו של וינסט ואן גוך : השאלה הנצחית היא לא למה אני לבד ... אותו ואן גוך אמר "העצבות תמשך לנצח" ולענייננו אנו הכוונה בגלל שכל כך חסרה לך אהבה אתה ממש דבק בה אבל חכה ותראה שברגע שתהיה לך מישהיא מושלמת ושתאהב אותך ותתן לך הכל אז אתה לא תרצה אז אתה תחוש עדיין את אותה הבדידות וכמו שעמנואל קאנט(התפרסם בזכות דבר אחר) מיודענו אמר אפילו בביטוי העליון ביותר שניתן לאהבה שהוא סקס עדיין האדם נשאר ישות נפרדת .... מכל מקום אישית אני לא מכיר אותך אבל אני יכול לומר לך שבנות תמיד נמשכות יותר למנייקים ולמה שנקרא למאצ'ו מה לעשות עולם כמנהגו נוהג ... take it or leave it ! =]

d o r o n 1 0 0

New member
יש בזה משהו...

כנראה שאתה צודק, כולם אומרים שאין לחפש אותה או לחכות לה, כי "היא הריי תפתיע אותך בסופו של דבר, ותגיע ברגע שאתה הכי לא מצפה לו", וגם בנושא שהבנות כאילו נמשכות למאנייקים, תגיד לי, זה לא מתסכל?! אתה מנסה להיות בנאדם קצת נורמאלי בעולם הפוך משהו, ובסוף מסתבר שה"הפוך" הזה זאת האופנה החדשה... בכל אופן תודה על התגובה:)

סליחה אבל..

למה אתה חושב שבנות תמיד נמשכות למניאקים..? אני למשל ממש אבל ממש לא נמשכת לכאלה-ומי שמתגלה ככזה,עף לכל הרוחות!

תגובה

אם יש לך אופי טוב, תמיד יהיה מי שידע להעריכו. נסה להשתתף בעוד מסגרות שמענינות אותך, ושם תכיר אנשים חדשים ומתאימים לך. זה גם ענין של מזל. נסה להתענין בבנות ולתת להן אהבה ברצינות.

איך אתה מחפש בכלל?

כל הבנות השוות באמת הן אלו שאוהבות באמת, בחורות טובות, בלי הרבה פוזות. אני בטוחה שמצאת, רק דילגת.

d o r o n 1 0 0

New member
אז ככה...

הבעיה שאני טיפוס ביישן, ועד שאני כן יוזם משהו, אני "נתקע" באיזשהו שלב, הבעיה היא שיש לי חוסר ביטחון עצמי גדול מאוד. ובסופו של דבר אני מרגיש שאני מפספס משהו, אבל אני לא רואה שום דבר אחרת:\

אז בעצם,בשורה התחתונה,

אתה לא עושה הרבה (אני מקצינה בכוונה). איך זה מסתדר עם האמירה שלך שאתה משקיע בזה הרבה מאמץ? מעבר לזה,הנה נתת את התשובה לשאלה ששאלת "יש לי חוסר בטחון עצמי גדול מאוד". נראה לי שזה המפתח למצב שאתה מציג.

d o r o n 1 0 0

New member
זה לא בדיוק ככה...

תיראי, אני יוצא למועדונים, מסעדות ולעוד הרבה מפגשים חברתיים, מנסה ליזום, לפתוח לנסות.... באמת שאני לא יושב רגל על רגל ומחכה שמישהי פתאום תופיע לי בדלת ותגיד לי "אני אוהבת אותך", מבינה אותי?

ועדיין,אתה מספר שאתה "נתקע"

ומה שאני אומרת זה, הפתרון הוא לא בנושא האהבה בכלל, אלא בנושא הבטחון העצמי.

d o r o n 1 0 0

New member
יכול להיות...

תישמעי, את כנראה צודקת, אבל עדיין אני תקועה עם הבעיה הזאת, השאלה שלי, האם למישהו או מישהי כאן יש פיתרון? מבלי לגעת בבעיית הביטחון העצמי שלי.

צומיש

New member
שני דברים...

אחד איך אתה מחפש... אם אתה בישן ויש לך בעיה להתחיל עם בחורות תתחיל כמה שעצוב עם כל דבר שזז ואז תלמד שזה לא כזה גרוע... ודבר שני.. זה כמו איש מכירות אתה משווק את עצמך לבחורה שאתה מתחיל איתה ואם היא נראית טוב היא כבר קיבלה הרבה ההצעות אז מה לעשות היא לאמכירה אותך ואתה לא אותה אז כמה שתשווק יותר טוב יהיה יותר סיכוי.. תחשוב על דרך יצירתית ותאמין לי שבטוח לא תתאכזב.. כי הגבר שיבוא אם משהו חדש בטוח יסובב הרבה ראשים חוץ מזה שפה כאילו על רחבי הרשת הרבה יותר קל להתחיל עם בנות.. תעבוד על עצמך.. ותאמין לי שתגיע רחוק.. ולגבי זה שזה מגיע בנק' הכי צפויה מה לעשות בשביל זה קיים מרפי..

למעלה