צריך עצות חברים

• פותח הנושא risto
  • פורסם בתאריך

risto

New member
צריך עצות חברים

אוקיי אז ככה,אני אספר את מה שיש לי לומר כאן ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין שלי. יש לי חברים ודידות ולא מעט מהם צבועים.אני רואה איך פעם הם מדברים מרצון אמיתי של סקרנות ולפעמים מרצון צבוע ולא אמיתי. אקח למשל דוגמא של שיחות באיסקיו וכאלה,נכון ,נשמע אמנם ילדותי שיחות באיסקיו אולם , חלק לא מבוטל של אנשים מדברים בתכנה ויוצא שחלק מסוים למשל לא עונה לי או שעונה לי כעבור כמה שעות למרות שאני רואה שהם קוראים כרגע את הההודעה. ממש מתסכל אותי שיש לי חברים שכאלה..לפעמים יוצא לי לחשוב מה ולמה אני איתם ומבזבזב את הזמן שלי עליהם ,אבל במחשה שנייה מ י יביא לי חברים חדשים באריזה במתנה ? ! תודה ששמעתם אשמח לשמוע דעתכם

סנטה

New member
אני חושב שכדי שאתה לא תהיה צבוע

פשוט תציג בפניהם בפנים את ההרגשה שלך... יכול להיות שבאותו רגע לא היה בא להם לקרוא את ההודעה, והם הגיבו אחרי זה...

risto

New member
זה לא אירוע חד פעמי

זה אירוע שחוזר על עצמו המון זמן ואני מבליג על זה.

המשך תגובה

אני לא חושב שלענות אחרי חצי שעה, שעה, שעתיים וכו' זה מדד לקביעה שחבריך צבועים. אולי אתה זקוק ליחס מיוחד (צומי) שאפילו אתה לא יודע שהינך זקוק לו. תנסה לרכוש חיי חברה גם מהבנות המין היפה והחכם. שבת שלום "ולך חפש ת'חברים שלך"

risto

New member
או זה כבר משימה אחרת

רק הרגע פרשתי מנקבה ,קשר של חודשיים. נקבה פנויה יש כאן ? :)

Shaycus

New member
ממש מבין אותך..

אם זה מסתכם במה שאמרת אני לא חושב שזה צביעות, אם יש עוד כמה דברים מסביב לא חסרים דרכים להכיר אנשים חדשים.. נניח שאלא חברי ילדות (?), מה עם אנשים מהצבא, אנשים מהעבודה, אנשים מטיול של אחרי צבא, או כל מסגרת שאתה נמצא בה? זה לא קל להיכנס למעגל חברים חדש אבל אם אתה באמת מרגיש שככה החברים שלך מתנהגים אז אולי זה שווה את ההרגשה הלא נעימה..

risto

New member
נכון

כנראה הצגתי דוגמה לא נכונה ושקופה ,אבל הם צבועים לגמרי. לצערי גם בצבא יש טיפוסים של אנשים כ"כ צבועים ואנכיים,כן כן !! במיוחד אצלנו הגוב'ניקים...

דעתי

צבועים? למה את בכלל שמה לב לפרטים כאלו? ומה איכפת לך? אם מישהו לא ענה לך מיד זה לוו דווקא אומר שהוא לא אוהב אותך... אולי הוא עסוק במשהו אחר. אין לדעת. למי זה משנה? אם לא טוב לך אם החברים הללו. אין מה להסתובב איתם. אל תעשי מה שלא בא לך. אני מאמין שכשהבן-אדם משתנה כך גם טבעית משתנים האנשים שסביבו... אולי את בעיצמו של תהליך שבספופ תמצאי את עצמך אם חבורה אחרת.

חברים בהזמנה

בן אדם! גם שיחה באי סי קיו, היא שיחה. בשיחה יש 2 צדדים. חברים שלך. אתה מדבר איתם במציאות, לפעמים מרים טלפון ומקשקש קצת, לפעמים מתקתק משהו באי סי קיו. נכון, אולי לפעמים, כמו בחיים, אחד לא עונה, אחד עסוק, או משהו כזה. אז הם לא עונים. זה לא כזה אמור לתסכל אותך. ברור שאם יש אחד שהוא אנטי בכל המדיומים (יש מילה כזאת?), אז אולי הוא לא חבר. אבל חברים נמדדים בכל כך הרבה פרמטרים אחרים. ללא קשר לזה, תמיד טוב להיות פתוח לדברים חדשים. להכיר אנשים, עולמות דברים אחרים. זה מאד חשוב. בהצלחה אחי!

purple bird20

New member
../images/Emo45.gif

גם לי היתה נטייה לאמוד את איכות הקשר שלי עם אנשים לפי הסימנים החיצוניים האלה, וזה אחד החסרונות בצ'אטים וכאלה.. אני יודעת שאצלי זה נבע פשוט מבטחון עצמי נמוך קצת, הצורך הזה בחיזוקים לחברות שלי עם אנשים. שים לב.. ובהצלחה!

רצון צבוע ולא אמיתי...

קוראים לזה נימוס... בכל חברה תקנית יש את זה. ושיחות אייסיקיו הן ממש לא מדד! קורה הרבה פעמים שמשאירים את האייסיקיו פתוח והולכים או שפתאום האח הקטן מציק.. יש מלא סיבות שפתאום הם לא עונים לך. הם לא בהכרח מסננים אותך. לי זה נראה כמו סתם רגשי נחיתות או משהו פסיכולוגי אחר... תחליק דברים, אל תיקח ללב יותר מדי. הם בסך הכל חבורה של אנשים שאתה נמצא איתם מבחירה. ואם אתה חושב שהם באמת לא בקטע שלך תרפה מהם קצת, תשתחרר, תיפתח לדברים אחרים ואתה תוכל למצוא חברים חדשים (אפילו דרך הפורום!). אני יכולה להגיד לך מנסיון אישי שלי... לא מזמן היה לי איזשהו משבר והרגשתי שאם אני לא מחליפה עכשיו את המעגל החברתי שלי אני קורסת סופית! (יש לי כמה "מעגלים חברתיים". ומהחברות הקרובות יותר כבר ממש היה נמאס לי! ללא כל סיבה מיוחדת אגב...), הייתי צריכה גיוון, התנתקתי מהם, לא יצאתי איתם קרוב לחודש והכרתי אנשים חדשים! כן, זה אפשרי! אם תרצה אין זו אגדה. בהצלחה

נכון ../images/Emo70.gif

הכי טוב זה להחליף את המעגל החברתי לתקופה מסויימת ואז לחזור בנוסף לזה גם ל"מקורות"....

rotesh8

New member
מזה להחליף?!

איך אפשר לעשות הפסקה מחברים? מה, כאילו, לשים אותם על פאוז? ולחזור למקורות? לא ברור לי העניין...

rotesh8

New member
מחפש אותך בנרות

חשבתי שאחרי שייגמר לך הפסיכו' נראה (או נקרא) אותך יותר... בכל מקרה, הכל טוב. וטיילתי בפסח - למה לא באת? את חייבת לי טיול מה איתך?

למעלה