צריך עצות בבקשה

pure_as_fire

New member
צריך עצות בבקשה

יש לי עוד כמה ימים טסט, אפשר לקבל עצות איך להיות רגוע? הלחץ זה כול מה שהורס לי... אני יודע שיש על זה הודעות קודמות אבל לא הצלחתי למצוא משהו עינייני מספיק, אז או שפשוט תכתבו כאן או שתפנו אותי לשרשור מהארכיון תודה לכול עזרה נ.ב. מזל"ט יניב שעברת טסט!!! אני זוכר עוד מההתחלה ששנינו שאלנו שאלות על התאוריה חח תנהג בזהירות !
 

FreakStyler

New member
../images/Emo13.gifאחי! אני אגיד לך מה לעשות..

אמממממ....... אני נורא רוצה לעזור לך, אבל מניסיון אישי שלי, לא משנה כמה תתאמץ לא להיות בלחץ, תבין, אתה לא אחראי על המצב רוח שלך ועל ההרגשות שלך. יכול להיות שתלך לישון יום לפני הטסט כמו רמבו, ותרגיש פול ביטחון ובלה בלה... אבל איך שתראה ת'טסטר נכנס לאוטו.... הלב שלך יעמוד דום. אני לא רוצה לבעס או משו, אבל מה לעשות, אני אומרת את זה מניסיון אישי. אני חושבת שלהיות שני בטסט זה פחות מלחיץ.. כל אחד והדעה שלו. אתה פשוט צריך ביטחון, סתכל על עצמך במראה, תגיד: אני נוהג מצוין, אין סיבה שאכשל, אני יודע מה אני עושה, יש לי ביטחון, יש לי שיקול דעת נכון, ובלה בלה.... תקום מוקדם בבוקר, תשתה קפה, ותחשוב כאילו הטסטר הוא המורה שלך, כאילו הייתה איזה החלפה קטנה אנא ערף... ככה לא תתרגש... אולי.. ואם הטסט מעיר לך, עזוב, אל תייחס, תקן ת'טעות פעם הבאה, ואל תענה לו! רק אם אתה מרגיש צורך דחוף אבל בשום פנים אל תתווכח איתו ואם אתה רואה שהוא עצבני תגיד לו אתה צודק אני מתנצל אני קצת מתרגש.. אני אמרתי את זה וגם זה לא עזר לי, הוא רק אמר לי: את צודקת אני לא יודע לנהוג, אחרי הטסט תלמדי אותי. סתם מניאק. הקיצר, תבוא עם ביטחון, תאמין בעצמך, ואם הוא מעיר לך אל תתרגש מזה, תמשיך הלאה. אחרי הכל אני חושבת שהם לוקחים בחשבון את ההתרגשות.. (אולי?) יאלה, סליחה על זיוני השכל ובהצלחה בטסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיקה לך אצבעות!!!!!!!!!! אה! ועירנות אחי, עירנות!!!!!!!!!!!!!!! חח, אל תשכח! :)
 

ixmix

New member
אוכל, שתיה, שינה.

תאכל משהו בבוקר, עדיף מתוק, ואיזה שוקולד לפני הטסט (ידוע כי החיבור בין אדם לשוקולדו הינו מיסטי). שן שינה טובה, ואל תסחב את עצמך עד לשעות הקטנות. קח בחשבון כי אולי תיכשל. אז מה? הכי גרוע תעשה שוב, הרי בסוף תעבור - בוא רגוע ונסה לעבור בפעם הזו. קום מוקדם, לך לאיזה הליכת בוקר. תהיה רגוע ובהצלחה!
 

driver2b

New member
ברוך הבא ixmix

הכירו את המומחה החדש של הפורום - ixmix, מורה לחינוך תעבורתי.
 
למעלה