צריך עצה.....

farag12

New member
צריך עצה.....

השתחררתי בגיל 23(בגלל שלמדתי לפני הצבא לתואר הנדסאי) ואני תיכף בן 26(עוד חודש) מאז השיחרור אני עובד כטכנאי בעבודה "רצינית",עובדים איתי בעיקר אנשי משפחה בשנות הארבעים לחייהם,העבודה היא במשרה מלאה,התנאים נוחים והשכר סביר(6500). אבל המשרה לא מאתגרת בכלל אין אפשרויות קידום בזמן הקרוב ובתקופה האחרונה אני מרגיש שאני ממש לא ממצה את עצמי.אני רוצה ללמוד ולהתפתח וזה לא משו שניתן לעשות תוך כדי,כי המשרה היא מלאה וגונבת את כל הזמן. אני אמור להתחיל מכינה של חודשיים בקרוב שההצלחה בה תקבע את הכניסה ללימודים בשנה הבאה. הדילמה: לעזוב את העבודה כדי שאוכל להשקיע במכינה ? ומה אם לא אעבור את המכינה? קשה להתנתק ...

סנטה

New member
אני מציע לך לטוס קצת לחו"ל...

לנקות את הראש ולהחליט שם , החלטות קשות לוקחים במקומות אחרים. :)

מנסה לעזור...

לדעתי תתחיל את המכינה, אם המקצוע מעניין אותך אין סיבה שלא תעבור. להתחיל עם ה-"אם" (אם אני לא אעבור), זה הכי גרוע כי זה לא נגמר! (אם אני לא אעבור, אם לא יהיה לי טוב, אם אני לא אצליח בלימודים עצמם וכו' וכו'. אין לזה סוף!) אם כרגע אתה לא נהנה, אין סיכוי שתצליח לשרוד בעבודה הזאת בהמשך. היא לא מאתגרת אותך, אין קידום והכי בעיה- אין סיפוק. יאללה לחתוך! אתה רוצה ללמוד ולהתפתח אבל כרגע אתה תקוע באיזשהו מקום שבגיל מאוחר יותר יהיה יותר קשה לצאת מזה. לדעתי, עכשיו זה הזמן... חבל שתגיע לגיל 40 ותתבאס על זה שפחדת לקחת סיכונים... בהצלחה

farag12

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תודה לך!

אני מסכים איתך ועזר לי לשמוע את זה.

למה לא לעשות הפסקה מהעבודה ?

קח לך חל"ת של חודשיים או כמה שאתה צריך. קודם כל שתהיינה לך כל האופציות . ואז תחליט. לדעתי כדאי ללמוד משהו אחר ולא להיתקע במקום כזה לכל החיים....אבל יש אנשים שבאמת נהנים מעבודות כאלו גם אחרי 30 שנה או יודעים שהם ממש לא יצליחו בלימודים ואז חבל.... בקיצור- תעשה הפסקה !

farag12

New member
אין לי אפשרות לקחת חל"ת ולגבי חצי משרה אני

צריך לברר

למעלה