צריך עצה...

רק דודי

New member
צריך עצה...

הי... טוב תראו למי שאין כח לכבדים, אז שלא יקרא, והאמת היא היא מדי פעם מעיין בפורום שלכם ונראה לי שיהיה נחמד להתייעץ איתכם ואולי גם סוף סוף להיות אורח קבע פה בפורום... אז ככה, אני דודי והסיפור שלי הוא כזה: אני עדיין בארון, האמת היא שלא חשבתי שאני אי פעם אצא ממנו. הייתה לי חברה, עוד כמה דייטים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות עם בנות, אבל האמת היא שזה אף פעם לא החזיק יותר מכמה שבועות. כי פשוט מעולם לא היה אכפת לי להפרד או להפסיק את הקשר... אני עכשיו קצין בצבא, עתיד לשהתחרר עוד שנה +-, והאמת היא שכבר יותר משנתיים לא הרגשתי רגש חזק אל מישהו. פשוט נתתי לעצמי להכבות. חשבתי שאולי זהו, נגלמתי מההרגל המגונה להתאהב בסטרייטים, והנה אני יכול להסתדר גם בלי. עד שהוא בא. אוי הוא הטריף אותי. חדש אצלנו ביחידה, ישן איתי במגורים. נראה די טוב... בדיוק באותו היום חשבתי לעצמי כמה אני לא מאמין באהבה ממבט ראשון, והאמת היא שפשוט מאותו הרגע שראיתי אותו חשבתי לעצמי :"אוי... זה הולך לכאוב...אלוהים שלי.. תרחם" וכמו שצפיתי זה קרה.. היה לנו הרבה רגעים לבד, על כוס בירה, סיגריה וקולה.. בארוחת ערב במגורים, בדרף חזרה 4 שעות הביתה. לא יכלתי להמנע מזה. קיותי שאולי הוא הומו, ועשיתי מעט מבחנים קטנים כדי להיות בטוח. וזה סופי. הוא לא הומו. ואני מת מקנאה.. פשוט מת. מתעצבן לראות אותו עם אנשים אחרים, מתעצבן שהוא יושב ליד חבר אחר באוטובוס. מתחרפן!!! ואז הגיע הרגע שאמרתי די. עד פה. החלטתי לצאת מהארון. יותר לא אסבול בגלל השטויות האלה, הגיע הזמן שגם לי תהיה אהבה. אפילו סתם סטוץ. מה יש?! אני נראה טוב, מצחיק, נחמד, אז למה מגיע לי להיות לבד? למה כל החיים שלי להקריב בשביל מה יגידו כמה יתאכזבו. לא מעניין אותי יותר! ואז שאלתי את עצמי איך עושים את זה. הרי ללכת סתם להורים ולהגיד היי אני הומו זה לא יפתור כלום כרגע. ובטח שלא יעזור אם אני אדבר עם הבחור. ואז חשבתי, יש לי ידידה שאני יודע שיש לה כמה ידידים הומואים. היא ידידה טובה, סה"כ... אני מאמין שאפשר לסמוך עליה. ואיפה אני צריך את ההתייעצות אתכם? מה לדעתכם, אחרי שכבר עברתם את זה בטח רובכם, הדרך הכי נכונה לספר? האם כדאי כבר ביום שאני מדבר איתה לבקש את שתדבר עם הידידים שלה, שאולי מישהו מהם יפגש איתי כדי שיהיה לי עם מי לדבר בעניין? הרי אני לא מכיר אף אחד....הומו.. לפחות אני חושב שאני לא מכיר... וסתם, אשמח לעצות בעניין, אני רוצה להפוך את התהליך המורכב והקשה הזה לדבר הכי טוב שעשיתי בחיים שלי. ואולי להתהליך המהנה ביותר שאעשה. נ.ב מוזמנים לכתוב גם לאישי.. אשמח לשמוע! תודה! אחלה פורום!

טוב, קודם כל ברוך הבא :)

דבר שני, ניכר במילותייך שאתה לא ילד בן 17 מתסובך עם עצמו ולא יודע מה הוא רוצה בחייו. ברור לך בדיוק מה אתה רוצה אבל אני חושש שאתה פוחד לומר את זה בקול רם או אפילו לכתוב את זה. אתה רוצה להיות מוצהר. שכולם ידעו. כ-ו-ל-ם-. ושזה לא יפריע לאיש. אתה רוצה לחיות באופוריה כזו שגם אם זה יפריע למישהו, לך, זה לא. ובוא אני אגלה לך משהו, אתה בדרך הנכונה. אני לא מאמין שדילגת על השלב של "אני רוצה להיות לעד בארון", עברת אותו, אבל הוא כבר מאחוריך. אתה מוכן, אתה בשל, אתה מעל להכל רוצה, פשוט רוצה שכולם ידעו מי הדודי האמיתי, ולא זה שכולם רואים כלפי חוץ. נמאס לך אה? פשוט בא לך לעמוד על שולחן ולצעוק "אני הומו" וגם שזה יהיה בחיוך.. איך אני מבין אותך.. לא חשוב, בכל מקרה, אתה שואל איך לעשות את העניין הזה של היציאה? קודם כל תמשיך לשנן לעצמך בראש שלא צריך לעניין אותך את מי אתה מאכזב, במי זה פוגע, מה יגידו, פשוט תאמר לעצמך "כולם על הזין שלי" (בהקשר הזה) ועם כמה שתגיד את זה יותר לעצמך זה רק יחדור לך באמת למוח. דבר שני, תעשה את העניין לאט ובהדרגה ואל תתפוצץ כדי שהעניין לא יאבד שליטה ויתפוצץ לך בפרצוף. ספר לידידה, ולא בגישה מתנצלת כי אתה לא רוצה שהיא תרחם עליך נכון? אף אחד לא רוצה. ספר את זה בכיף, בביטחון, ואם זה לא מתאפשר, אז פשוט תספר.. איך שיוצא יוצא, בלי תכנונים מוקדמים. טפח לעצמך על השכם על שהגעת למצב הזה שבו אתה רוצה לעשות משהו עם המשיכה האמיתית שלך, עם האמת שלך, והכי חשוב, הילחם כדי ללכת איתה. אל תוותר בשביל אף בן זו** שיגיד לך שהומואים זה פסול ושאר ירקות רקובים. אתה זה אתה ותאהב את זה עם זה שאתה הומו. בקשר ליידוע ההורים, אני חושב שזה דבר שיעזור לך, אם לא עכשיו אז לפחות בשלב כלשהו ביציאה שלך מהארון. העניין תלוי מאוד גם ב"סוג" ההורים שלך (פרימיטיביים,ליברליים, אשכנזים, אוהדי בית"ר וכו..
) ובקשר לבחור הזה שנשבית בקסמיו אני לא כל כך ממליץ שתספר לו את ריגשותייך האמיתיים כיוון שאני לא רואה איך הדבר עוזר לך בדיוק לצאת מהתסבוכת. שורה תחתונה אח שלי, לך ספר לידידה הזו שלך, בלב שלם, עם חיוך, כי אתה לא מספר לה שאנסת, שרצחת, אתה כוליתה מספר שאתה הומו.. וואו.. ביג דיל.. אני לא אתפלא אם ככה בדיוק היא תגיב.. שטויות אח שלי
חיה את החיים שלך כפי שהם ואל תעשה חשבון לאף אחד
אם אתה צריך עוד עצה או משהו I am heer רן

רק דודי

New member
וואו! תודה!

איזה כיף, ידעתי שאפשר לסמוך על הפורום הזה! כל מילה שכתבת פשוט נכונה אין מילים. וכן, אני מחכה לשיחה הגדולה עם ידידה שלי, שכנראה אולי אפילו תהיה היום (אולי אפילו בשעה הקרובה
) סה"כ, זה החיים שלי, וזה תהליך שהייתי צריך להבין שבמקודם או במאוחר הוא יצטרך לקרות, אז למה לא להפוך אותו לחוויה גדולה וכיפית? אני לא טיפוס של מגאפונים אז אני מאמין שזה יהיה סולידי ואיטי... תודה! אעכדן אתכם....

resputin

New member
ברוך הבא.

דבר ראשון, והכי חשוב, אתה צריך להפריד בין הרצון להכיר מישהו ולא להיות לבד לבין יציאה מהארון, שכן, אתה יכול להתחיל להכיר אנשים (כן כן, ואפילו להזדיין!) מבלי לספר לאנשים ממש. איך? דרך פורומים, דרך אטרף, דרך צ'אטים ואפילו מסיבות גייז שממילא, מי שמגיע לשם ויכיר אותך, כנראה שכבר יודע עליך מבלי שתספר לו. מעבר לכך, אני לא חושב שיש דרך "נכונה" ו"לא נכונה" לצאת מהארון, הכל עניין של השקפה. אם תשאל אותי, אני בעד יציאה יותר סולידית מהארון בצורה של לספר לאנשים הקרובים וכל מי שחשוב לך שיידע וכל היתר - מי שיודע, יודע, מי שלא יודע, לא יודע. אני לא אוהב יציאות גרנדיוזיות מהארון שכוללות הכרזה במגה-פון ויתר בבל"ת. באשר להתייעצויות למיניהן, אתה יכול או להתייעץ איתנו (אפילו לפנות אליי במסנג'ר דרך הכרטיס אישי שלי כאן, או במסנג'ר הצבאי שאביא לך כשנדבר) בהצלחה. :)

UHUstick

New member
../images/Emo217.gif איכס קצין!

סתם, אממ יציאה מהארון היא מעשה מאוד אינדיבידואלי ואם אני מכיר 100 הומואים אז אני מכיר 101 דרכים לצאת מהארון. ידידה שלך יכולה להיות רעיון מצויין, כי אתה דיי בטוח שהיא מקבלת הומואים. לאט לאט אתה תראה שהחברה היום מאוד פתוחה. גם בצבא. אני, בבסיס שלי, מחוץ לארון (כמו גם בחיי הפרטיים). לא הלכתי וצעקתי את זה אבל אנשים שאלו ואנשים מדברים... אני נמצא בתפקיד מרכזי משהו בבסיס אני יכול להגיד לך שזה שאני הומו לא הרס לי יחסי עבודה עם אף אחד. גם לא ממש מנע ממישהו להתקלח איתי. זה פשוט לא אישיו. אני מאמין שיש מקומות שזה בעייתי יותר (מי אמר מג"ב?) אבל בסה"כ אתה תראה שזה די בסדר. לגבי חיי האהבה שלך - למצוא חבר זאת בעיה. בארון או מחוצה לו. זה באמת נושא סבוך. אני פנוי כבר זמן רב ולאור התנגדותי הנחרצת לסטוצים באמת שלא חוויתי מגע כבר לא מעט זמן. אני מדוכא מזה? לא ממש. אני מקווה שיומי יגיע! אני באמת לא חושב שזה צריך להיות שיקול אם לצאת מהארון... כתבת שאתה רוצה להפוך את היציאה לתהליך מהנה - אז תראה. יש כאלה שהולך להם בקלות ויש כאלה שבדרך הקשה ביותר. אי אפשר לצפות מה יקרה אפשר רק לקוות. אני מאמין שבסוף התהליך תחושת ההקלה שתשרה בך תגרום לך להגיד שלהיות מחוץ לארון זה דבר מהנה א-ב-ל יכול להיות שתוך כדי התהליך תעבור תלאות לא קלות. קח זאת בחשבון. לגבי לספר להורים - קל זה לא יהיה גם אם אמא שלך חברה בתהל"ה. עדיף שתקרא מאמרים (גם בפורום וגם בעזרתו האדיבה של גוגל). אתה מכיר את ההורים שלך הרבה יותר טוב מכולנו ולכן רק אתה יכול לחזות מה תהיה תגובתם. לא בטוח שתחזה נכון. תגשש קצת, תראה מה דעתם עם מצעד הגאווה, מה הם חושבים על הומואים בכללי ותביא אותם לשיחות שיבהירו לך את דעתם. שיהיה לך בהצלחה (ואני בפרטי לכל עזרה שתצטרך) סטיק.

רק דודי

New member
יומך עוד יגיע!

האמת היא שהמסגרת הצבאית לא תמיד הכי פתוחה, אבל שוב זה תלוי... פשוט אני יודע שגם אם יקבלו אותי כמו שאני, זה לא יהיה אותו דבר... כי באתי כ"סטרייט", אבל זה פחות מעניין אותי כי הצבא הוא זמני סה"כ... ואני מאמין שעד אני אסיים את התהליך אני כבר אשתחרר... בקשר למסיבות ואטרף כל זה... תראה, חוויתי מגע מיני בערך 3 פעמים אולי כל החיים שלי, ועל שלותם התחרטתי (בערך) אחרי זה.. כי זה היה ריקני, בלי כלום, עם אנשים שהכרתי אולי אחרי שעה... לא ממש נמשכתי אפילו. אני לא אומר שאני אשכב (עדיין קוראים לזה ככה היום..?) רק עם מי שאני אהיה מאוהב אבל עדיין, רוצה לעשות את זה עם מישהו לפחות שאני קצת אמשך אליו (ולוקח לי זמן להמשך כדי לרצות להכנס למישהו לתחתונים). ככה, שאין לי מושג.... לא יודע... בקיצור, תודה ואכן אני אדבר איתך עוד בפרטי.....

אין לי כל כך מה להוסיף לכל מה שרשמו מעלי

אבל בכל זאת רציתי לומר שמגיע שאפו לחברי הפורום על התגובות המפורטות שלהן לפוסט, טוב לדעת שיש על מי לסמוך פה

GrimBoy

New member
אהלן איש...

אמרו כאן מספיק. כל אחד צריך לבחור את הדרך שלו, ולא להתבייש בה ולהיות שלם איתה. מניסיון, ולא רק שלי, טוב לבחור את ההורה אליו אתה מרגיש הכי קרוב ולספר לו, ואז לספר ביחד להורה השני. אני לא רואה את הטעם שבמעמסה הנפשית של לספר לשני ההורים. בקשר לעבודה, צבא וכל מקום חברתי, אני מאמין בגישת "אם ישאלו אותי אני לא אכחיש". ככה או ככה, המון בהצלחה.

רק דודי

New member
אני ../images/Emo99.gif בכולכם!

תודה! ידעתי שאפשר לסמוך עליכם! לא רוצה לכתוב עכשיו לכל אחד תגובה (בגלל האמונה החזקה שלי באמנות השרשור), אבל באמת תודה אני מעריך את זה! כמו כן, אשמח מאוד מאוד לעדכן אתכם ולפתוח מעין "שרשור ריאלטי" על תהליך היציאה שלי מהארון, אם תרשו לי (כי אני תמיד אוהב להתייעץ עם אנשים... ובמקרה הזה אין לי הרבה חוץ מכם בנושא הזה..
) אגב, מה זה הקונוס הזה ששמתם לי ליד ההודעה? זה טוב? אוהב את כולכם!

../images/Emo88.gifכנסו כנסו

הקונוס זה אומר שההודעה שלך ננעצה - והיא כאילו הכי חשובה כרגע בפורום
זה אומר שהיא תמיד תופיע ראשונה לא משנה מה קורה בשרשורים האחרים. מאחר ורוב האנשים הגיבו כמו שאני חושב אז אני רק אחזק אותם. ובטח שאתה יכול לפתוח שרשור ריאלטי
ברוך הבא!! עכשיו תשאר !

רק דודי

New member
איזה מגניב!

אני כותב 4 שנים בפורומים (עם הרבה הפסקות פה ושם) ובחיים לא קיבלתי קונוס! אז הנה התחלה טובה ליציאה מהארון ..
אגב.. הבחור שדיברתי עליו, בדיוק התקשר הרגע... מדהים כמה שאין לו מושג מה אני מרגיש אליו... רק שיעבור מהר כל הסרט הזה איתו..

TheRainMaker

New member
XDDDD

"אני כותב 4 שנים בפורומים ובחיים לא קיבלתי קונוס!" נהרגתי
רק פה מחלקים קונוסים במהירות האור

רק דודי

New member
טוב.. נרשמתי לאטרף.. נראה מה יצא מזה

מי שזה מעניין אותו, הכינוי זה "רק דודי".. נו מילא...

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifשום דבר טוב

במקרה הטוב סטוץ חולף. המקרה הפחות טוב רק כאב ביצים!

רק דודי

New member
טוב חברים!

תודה לכולם, אני הולך להעלם עד יום חמישי... צבא.. מה לעשות. (למה לעזעל חתמתי עוד קבע...) אל תעשו משהו מעניין בלעדיי! (טוב, בעצם תעשו כדי שיהיה לי מה לשלים פערים..
)

למעלה