צריך עצה

boya ka

New member
צריך עצה

יש לי בעיות עם חברה לשעבר שמונעות ממני מלהתקדם הלאה, מצד אחד אנחנו נפגשים, ובמשך תקופה ארוכה אני מראה רצון ליישר את העניינים בינינו. היא מצדה מאוד קרה, למרות שהיא מראה רצון לפגוש אותי - אבל מסרבת לדבר או להקשיב. היא הספיקה גם להציג אותי בפני כל החברים, המשפחה והמכרים בתור יצור רע ובוגדני, מין נבואה שבמרוצת התקופה הלא קצרה שאנחנו מכירים, קיבלה רגלים והצמיחה כנפיים, ומשום מה חלק מהאמונות הפכו לעובדות עצובות שהמפתח שלהן נראה אבוד במשך תקופה ארוכה כמו נצח. נכון להיום, בעזרת תמיכה ענקית הצלחתי לצאת מדיכאון לא אנושי, והכפשות קשות מאוד.. ובמיוחד עכשיו כשהעניינים הופכים ברורים ונראה כאילו הולך להתהפך הגלגל, לרעתה. היא נמנעת מלהקשיב ומחזיקה בטיעונים לא נכונים, שלמרבה הפלא הרגליים שצמחו לטיעונים הניבו פירות ותמיכה משלהן. אין לי רצון לנקמה, אפילו שהלב שלי די מתפוצץ בכיוון. מה הייתם עושים ?

boya ka

New member
כןולא

כל העניין מפריע לי להתקדם במדיטצייה, וחוסם לי ערוצי תקשורת חשובים שמונעים ממני בריאות, הצלחה ושאר ירקות. חשבתי, שבמקרה מישהו מזדהה עם הסבל.. ויכול לעזור. אם כן, מה טוב.

sebastian85

New member
לא מזדהה אבל אני אגיב בכל זאת

שמע, יש פה בעיה... אתה צריך לפתור אותה אם היא מציקה לך... הפורום הזה לא מיועד לקח... אבל אני אומר: "אז מה...." תראה אני יכול להגיד לך הרבה טיפים טריווילים ושאילת שאלות כמו: למה אתה נשאר איתי?!?!?!?! לכל הרוחות היא גורמת לך להיראות כמו מפלצת והיא קרה אלייך... ואתה מנסה לפתור את הבעיה איתה אבל לא מצליח... חשבת על זה שיש דברים שלא נועדו להמשיך?!?! אבל זה רק אני... לגבי הסבל... ואללה אין בן אדם שלא יזדהה עם סבל כי כולם סובלים מתישהו... אז ההרגשה מאוד מוכרת לי... אותי תמיד מעודדת המחשבה שהכל זמני ואני יודע שהוא יעבור... תחשוב על זה שגם אם תשארו ביחד והמצב יהיה רע, וגם אם המצב ישתפר... גם אם תיפרדו... וגם אם תיפול עלייך ג'ירפה ותרמוס אותה למוות, אז מה?! תפסיק ליחס לזה כל כך הרבה חשיבות!!!!!! תבקש ממישהו שיכניס לך אגרוף לפנים (ללסת השמאלית - המלצה שלי) ואז הכל יתגמד ותבין שכל הדאגות והסבל שהמצב הנוכחי גורם לך הם סתם אשליתיות.... הייתי אומר שאני מקווה שיעבור לך , אבל אין שום אופציה אחרת.... אז פשוט תנסה לשרוף את הזמן בינתיים עד שיעבור... תקח סרטים שאתה אוהב... תתבכיין לאנשים... תעשה ספורט... תאמץ חתול או כלב... (אם יש לך כסף אז תלך קצת לפסיכולוג ותישפוך... אבל אל תצפה שהוא יפתור לך את הבעיות... הוא פשוט יקשיב לך...) או בקיצור מה שעושה לך טוב... תנסה. באהבה ליאור

boya ka

New member
חחחחח

תיפול עלייה ג'ירפה ותרמוס אותה למוות, נשמע מעניין... יש מצב לפסנתר כנף. כל מה שרשמת טוב ויפה, עשיתי הכל.. ניסיתי הכל, הקטע הוא שלא מדובר במחלת נפש. העניין גדול יותר מזה, הייתי מת שיסתיים המשחק הזה, אבל כמו שזה נראה הסוף לא טוב. ההצתדקות, וההסטה של האשמה.. בלי רצון לדון בגורמים לבעייה מובילים אותי למבוי סתום כל פעם מחדש. מבחינה רוחנית, הייתי אומר שעשיתי המון עבודה, למרות הקשיים שהוצבו בפני עד אינסוף. הקטע הוא שהבריאות שלי נפגעת מזה, וההתקדמות בחיים.. כמו של אחרים שמוערבים בפרשה המלולכלת הזאת. לפעמים נדמה לי כאילו משחקים איתי, ומישהו רואה בסבל שלי פוטנציאל לרווח אישי שלו, באותה נשימה תודה לכל מי שתומך בי, למרות שהמצב שלי די פגום - מין נידוי חברתי על בסיס טענות מופרכות, שהבסיס להן לא מוצדק מלכתחילה, לא אומר שלא הייתה בעייה מצדי, ולשם זה נערך כל החיפוש הרוחני. הכעס שלי נובע מהשקרים, והדינימיקה הלא נקייה של העוסקים בדין ומנהלים את העניין מאחורי הקלעים, רובם עושים את זה מתוך אילוץ, והמפעילים של "הקסם" השחור הזה יושבים בבית ומעשנים נרגילה, כאילו מתוך בטחון מלא בצדקתם ובנצחון שלהם, ובוא נסכם את זה כך : נניח והיום אני במקום אחר מזה שהייתי בו, הפעולות שהם נקטו בהם, כמעט והובילו אותי לכליון מוחלט, ולולא הרצון החזק שלי לחיות הייתי כבר במקום אחר לגמרי. מה בסך הכל רציתי, שהאמת תצא לאור.. שיפסיקו ההטיות, שפכתי החוצה קבל עם ועדה את כל האמת הכי מטורפת וכואבת ללא טיפת בושה, וכל זה על מנת להוציא לאור את הדברים כמו שאני רואה אותם, משום מה הצד השני מחזיק בקלפים דמיונים, שמתלקטים תוך כדי ההתקדמות האישית שלי, ונעשה בהם שימוש נגדי כבר תקופה ארוכה. הגיבוי המסריח, ויסלחו לי העדינים שבינינו (גם אני הייתי כזה - רחוק זה לא מגיע) שהם מקבלים, עבר את גבול הטעם הטוב. במילה אחת, הרגשה מבוזה.. הייתי אומר שהטקטיקה הזאת מזכירה את ההתנהלות של היטלר בשואה, אבל בתור בעל השליטה על כתיבת הטרד הזה, לא הייתי רוצה להוציא את עצמי באור כזה.

boya ka

New member
כל מי

שמאחורי מלפני ומצדדי הוא העומד. אפילו שיותר מתאים לי עכשיו תופסת גובה, אין דבר שהייתי רוצה יותר מזה, לצערי הקצרים שמלווים אותי משאירים אותי מאחורה, והמצבים שבעקבותם רכשתי אותם קצת תמוהים. קטע מעצבב !

קמהדנו

New member
מה אתה צריך ממנה?../images/Emo68.gif

מה אתה רוצה ממנה? (אולי לא ממנה-ממנה, אלא מהדמות שלה בעיניך?) כל חסימה היא אצלך, אתה מונע מעצמך, והורס את עצמך בשם אמונות, רגשות עבר ותדמיות. תנסה לראות את כל העייסק מהצד לרגע, לא מעורב, לא קשור. מה אתה באמת צריך? ואיך תקבל את זה?

boya ka

New member
שחרור

העקבים שלי כואבים, כל הגוף שלי מושפע מהתהליך הבלתי נסבל הזה. הסתכלתי על העסק מהצד, לא מעורב.. בלאו הכי גרמו לי לאבד כל רגש. החסימות שנבנו במהלך הזמן, רובן נרכשות ולא במקום הנכון. כל מה שצריך לקרות מבחינתי, זה הוצאת האמת לאור. ללא הטיוחים, עד הסוף. בדרך שלא תגרום לי להמשיך לסבול.

גם את האמת שחרר

ולך לדרכך שמח וטוב

קמהדנו

New member
אתה נשמע לי מאוד מאוד מעורב ../images/Emo13.gif

גם "איבוד הרגש" כביכול הוא מעורבות עמוקה, רק תגובה שלילית למה שקורה גם הרצון שהאמת תצא לאור ושכו-לם יידעו כל עוד אתה קשור למחשבות ולרגשות האלה, איך תשתחרר? נהיה פרקטיים לרגע, תיקח את הכעס שצבור בך (ושגורם לך להגיד כל מיני דברים, להצביע החוצה) - תתבונן בו - מה הוא בכלל? תיקח את התשוקה שלך שדברים יתנהלו בצורה מסוימת - תתבונן בה - מה היא בעצם? מי עומד מאחוריהם? הרווחה או המרווח בתוכך יתאפשרו כאשר תתחיל להניח לסבך הזה, תיווכח בחוסר אמיתותו. זאת הבחירה שלך להמשיך להשליך את הסבך הפנימי החוצה, מתוך תחושת כבוד / צדק / פגיעות
כאשר שחרור יהיה מה שאתה באמת רוצה, אז אולי תראה דברים אחרת

boya ka

New member
מעורב לגמרי

החיבור שלי לבריאה כמעט אבסולטי, המעורבים האחרים בבריאה מכוונים את ההצגה ומראים אותי באור שלילי בכל אספקט קיומי, לא משאירים לי ברירה, פשוט נידוי מוחלט. לקחת בנאדם, לא להתייחס אליו כמו אל בנאדם.. לירוק לכיוון שלו להיעזר בו כשצריכים, ולהגיע למצב שמאשמים אותו בבקשת עזרה, לוקחים בקשת עזרה תמימה לגמרי, הופכים אותה אחרי התעלמות עויינת - לתלות, התלות הופכת להיות רצינית מאחר ואף אחד כבר לא מקשיב או רוצה לעזור, התלות הופכת לרוחנית, אנרגטית נקרא לזה.. לוקחים את התלות האנרגטית והופכים אותה לאונס, ומשם עושים אותי לנחש ורמאי, תוך כדי טיוח של עובדות מוצקות שהביאו אותי למצב העכשוי, וללא רצון להקשיב לי עד עצם הרגע הזה. במילה אחת - רצח. ותסלחו לי על המילים הבוטות - הכתובת הייתה על הקיר.

boya ka

New member
ולא

אין מצב שאסתום את פי, אפילו שיום הדין קרב ובא. עד טיפת הדם האחרונה שלי העולם ישמע אותי והאמת תצא לאור. גועל נפש !!

boya ka

New member
כמו תמיד

אני מרגיש צורך להביע חרטה על הדברים, שבטוח לא מדברים אל רובכם. ולא תורמים למצב רוח מדיטיבי, אז ההודעה הזאת היא הרייקי הקטן שלי אחרי ההודעות הקשות. הלוואי שלא אצטרך להגיע לשם שוב, אם כל הרצון שיבואו לקראתי ויבינו בעייה מהותית בקיום של כולנו. כל מי שקרא ולא אהב, לקחתי את הדברים וזרקתי אותם לפח.

קמהדנו

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

משהו על רייקי בזמנו (הזמן של מי?) כשקיבלתי רייקי וגם לפני ואחרי, הייתי בקשר עם כמה מאסטריות (עם או בלי מרכאות) אחת שילבה עם אושו וקבלה, אחרת המממ גם עם קבלה וחשיבה חיובית, אחת עם שמאניזם, ועוד אחת פשוט היה נראה שיש לה היצמדויות חזקות והיא לא מתאימה להיות מורה אבל מעבר לכל תאוריה, דוקטרינה, מסורת ודגש, הבסיס הוא הכוח הריפויי והאנרגטי החוויתי. להבנתי חלק מלמדים בנוסף לפתיחת והעברת האנרגיות, על גישה לחיים וחשיבה חיובית וכל אותם "מי ייתן" ו"הלוואי" ו"רק היום". רק מה, צריך לשים לב שלא נותרנו עם מילים ריקות של שכנוע עצמי וגם כלי ריפוי ריק מתוכן. בטיפול הילינג בכלל, וברייקי, עשויות לעלות חסימות לפני השטח, ואז המטופל מרגיש כאב. עם מטפל טוב, הוא יעבור בצורה טובה את השלב הזה, ואולי גם יזכה לקבל הבנה חדשה, שחרור מאותה בעיה נפשית/פיזית. אבל האינסטינקט שלנו הוא להימנע מכל כאב וסבל, כי זה עושה לנו הרגשה רעה. ואז מנסים לברוח מהתחושות ולהרגיש טוב, מה שפועל בכיוון ההפוך. אני מקווה שתקבל את התמיכה ואת העזרה שאתה צריך
ותהיה חופשי ומאושר

למעלה