צריך עצה

• פותח הנושא xrx30
  • פורסם בתאריך

xrx30

New member
צריך עצה

שלום לכולם אני חדש פה היתי רוצה איזה עצה , טוב אז אני בן 29 וגם חברתי אנחנו יוצאים 7 חודשים , הקשר הזה הוא הקשר הרציני הראשון שלי, ולחברתי הוא הקשר השני. חברתי אומרת שאני בן-אדם מדהים ובאמת הכי כיף לנו ביחד בכל דבר שאנחנו עושים, אבל יש בעיה שלא נותנת לה מנוח וגורמת לה לעזוב אותי כל פעם (ולחזור אלי) והבעיה היא סקס. לה יש ניסיון מיני עשיר ולי לא , חסר לה שם התשוקה אלי ,איזה שהוא מתח מיני התרחקות והתקרבות פלירטוט (זה המילים שלה) . תנסו להסביר לי מזה ההתרחקות וההתקרבות כי לי יש המון תשוקה אליה. תגידו יש איזה שהוא סיכוי שתיהיה לה תשוקה אלי או אולי איך שהוא לגרום לזה. אולי זה מה שדיברתם קודם הטיפוס של הבעל ושל המאהב כי אני נותן המון חום וחיבה. תודה

אש לי

New member
נו חברים לא רואים שצריכים אותכם פה?

טוב בכל זאת אנסה בכמה מילים ניסיון המיני העשיר שלה לא קשור בתשוקה אני בטוחה שאחרות נימשכות אלייך ותמשכנה אני אישית נימשכתי כל פעם שהתאהבתי אבל יודעת שאין קשר אנשים נימשכים נחשקים גם ללא אהבה שיט מה אני מבינה הלוווווווו.........בואו לעזור פה

אש לי, שאת לא תדעי?

חבר יקר, חסר לחברתך את המשחק שלפני המשחק. היא רוצה יותר תשומת, יותר פלירטוט ממך. תשקיע קצת יותר. ואגב לא סיפרת לנו מה קורה כשאתם שוכבים. היא נהנית? היא מסופקת? לדעתי יכול להיות שבאמת חוסר הנסיון המיני שלך גורם לזה, בקש ממנה שתדריך אותך מה עושה לה טוב ואיך היא היתה רוצה את זה. מקווה שעזרתי.

xrx30

New member
תשובה

תודה על התגובות תשומת לב היא מקבלת המון ואני גם משקיע אבל מזה המשחק שלפני המשחק בקשר ,אני יודע לשחק אותו שאני לא בקשר לפלרטט עם מי שאני רוצה להתחיל איתה או אפילו סתם עם מישהי. לענג אני יודע טוב וקיבלתי מימנה מחמאות על זה ,טכנית הסקס טוב ויש אחלה משחק מקדים וכן אני תמיד דואג שהיא תיגמור, אבל אני יודע על מה היא מדברת ,צריך והייתי רוצה שהיא תהיה יותר מגורה שהיא תרצה אותי שיהיה שם יותר חשק לא יודע אולי טרוף ,ולא שכל פעם אני אחרמן אותה. דבר נוסף התיקשורת ביננו טובה, אנחנו מדברים על הכל ושיננו לא רוצים לאבד את הקשר. תודה תודה תודה

xrx30

New member
קצת יותר מפורט

אני אנסה לפרט באיזה שהוא שלב בקשר (אחרי 4 חודשים) רציתי להיפרד כי לא היתי בטוח בעצמי שזה הקשר שלי למרות שאהבתי אותה ואמרתי לה את זה ,הייתי מבולבל, שלושה ימים אחרי הפרדה התפקחתי והבנתי שאני מאד מאד רוצה אותה ,עד אותה פרדה היא מאד רצתה אותי למרות שהיא ידעה שכל הזמן היססתי, ברגע שרצתי לחזור ואמרתי לה שאני רוצה אותה הגלגל היתהפך היא לא רצתה לחזור ואז אמרתי לה שאני לא אוותר וניסיתי להראות לה את אהבתי בכל דרך (ותאמינו לי שהראתי (אולי יותר מידי)). וכל פעם שהיא ניפרדה מימני אני הייתי מנסה להוכיח לה כמה אנחנו אוהבים אחד את השני ובאמת אנחנו מאד אוהבים אחד את השני , ואז אחרי כמה ימים היא היתה מתגעגת וחוזרת ככה שלושה חודשים שכל פעם הרגשות שלה אלי מתחזקים,ואני קיבלתי אותה תמיד . באיזה שהוא מקום אני מותש למרות שאני אוהב אותה מאד , והיא גם אומרת שהיא מאד אוהבת אותי עוד יותר מזה היא אומרת אני נמצאת בקונפליקט הכי חזק שהיה לי זה ברור לי שהייתי מתחתנת איתך אבל זה מציק לי שאין לי חשק מיני אני מרגישה בקשר כמו אח ואחות. מה עושים ? לפעמים אני מרגיש כאילו אני אחרי 20 שנה של נישואים . עכשיו אנחנו בשבוע הפסקה מתגעגע אליה מאד אבל לא יודע איך להפוך את הקשר הזה מקשר של לא יודע אח אחות ,ידיד ידידה ,לקשר של גבר אישה זוג עם משיכה ותשוקה. נ.ב תמיד התבעסתי כי המון בנות רצו אותי בתור ידיד כי די כייף איתי אבל אני לא רוצה אותה כידידה.

shahardan

New member
בעיה!

ההצעה שלי דבר איתה עם כל הקלפים על השולחן,שאל אותה למה היא מתכוונת?אם היא רואה איזו שהוא פיתרון
אם לא,אין מנוס הפיתרון הוא........שכל אחד ילך לדרכו. ישנה עוד בעיה שעולה ממה שרשמת עצם העובדה שיזמת פרדה גרמה לה להיפגע,ולאח"כ יש בה חשש ליפול חזק!היא מפחדת.

אש לי

New member
אפילו אני כבר נימשכת אלייך../images/Emo3.gif

וואווו ממה שאני קוראת? כמו זוג נשוי אחרי 20 שנה? כמו אח ואחות זה אומר דרשני ... משתמע שגם אצלך זה לא WOW ברור שמשהו עמוק משהו חשוב לא נימצא שם ו.......... אני לא יודעת מהו:) אז מה שוטה אני מנסה

xrx30

New member
גם אני לא יודע

נראה לי אולי אנחנו פשוט דואגים אחד לשני יותר מידי כמו חברים טובים גם בפרדות וגם בבעיה הזאת בכל דבר כמו שני חברים טובים ויכול להיות שזה פשוט הרס את כל המתח ? אצלי זה כבר לא WOW כי די קשה לי שהיא שואלת אותי אתה אוהב אותי? ואז ניפרדת , כן אני מרגיש פגוע מזה ושוב חוזרת ואומרת כי היא מרגישה שאפשר לעבוד על הבעיה בתוך הקשר לא מבין לא יודע גם אני לא יודע מזה העמוק הזה אבל תודה על העזרה

אם לא ניתן לאחוז במקל בשני קצותיו

אולי לא כדאי לקלקל חברות טובה, כמו בין אח ואחות, עם קשר מיני מתוח ולא מספק.

למעלה