צריך עצה

dardaroni

New member
צריך עצה

שלום..אני קצת חדש פה ומאד צריך עזרה/דעה מכמה שיותר אנשים בשביל לדעת מה להחליט. אתמצת את הסיפור בשביל להגיע לתכל'ס ולא לעייף אתכם מלענות. בכל מקרה תודה למי שיעזור: אני בן 27, חברה שלי עד לפני שבועיים בת 23. בחורה מדהימה, יפה וחכמה והיינו ביחד שנה וחודשיים. אהבתי אותה מאד לכל אורך הדרך אבל במקביל הרגשתי שאני יכול לאהוב יותר (מניסיון עבר) וגם הרגשתי שאני יכול למצוא מישהי שתתאים לי יותר במובנים שונים (אינטלקטואלית..לא רק סקס למרות שגם). מכל מקום נפרדתי ממנה והייתי אצלה לפני יומיים להחזיר ולקחת דברים. ומאז אני לא מתפקד ורק חושב שעשיתי שטות. אני פשוט מאוהב בה וכל מה שמתחשק לי זה לבוא אליה, לחבק אותה ולהישאר איתה לכל חיי. יש לציין שזו הפרידה השניה שלנו לאחר שבראשונה הסיפור היה די דומה ובסוף נשברתי והיא הסכימה שנחזור. האם לצלצל ולבקש מחילה? האם לחזור למישהי שלא הסתדרתי איתה כל כך במשך תקופה אבל כעת כל מה שאני רוצה זה לחבק אותה? תודה רבה רבה לכל מי שייעץ...

נ ו ל י 1

New member
אתה אוהב אותה?!?

תנסה לחזור... אבל.... תיקח בחשבון שיכול להיות שהיא לא תסלח כי פגעת בה נורא!

סטולי

New member
תגיד לי,אתה בטוח שאתה בשל לקשר?

אתה בטוח שאישה יפה ומקסימה וחכמה לא "גדולה" עליך בשלב זה? אתה בטוח שאת הפאשלות האלה לא עשית בגלל חוסר ביטחון בגלל השאלה הנ"ל ? אתה בטוח שהזילזול הזה בה לא יחזור,למרות שכבר הופיע? אתה בטוח שאתה לא רק מצר על זה שאתה לבד ונקשר אליה רק כי עכשיו היא רחוקה? אל תענה. תחשוב.

סטולי שתינו שכחנו משהו אחד

הוא כל הדרך שהיה איתה אמר שהוא חושב שהוא יכול למצוא טוב יותר ממנה, מישהי שהולמת אותו יותר והוא מסתפק במועט..... השאלה מה גרם לו לחשוב ככה ועכשיו להגיב בצורה אחרת של "אהבה" כלפיה. האם זאת באמת אהבה?

סטולי

New member
אני לא יודעת.

אולי הוא אוהב אולי לא. אבל לא נשמע שהוא בשל אליה.

s h i r k u s h

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

זה טבעי לחלוטין, התרגלת להיות איתה, לחבק אותה, לנשק אותה ועכשיו פתאום כבר אין את זה. מציעה לך בחום קצת להתרחק ממנה, ולהעסיק את עצמך כמה שיותר ועם הזמן ההרגשה תעבור.

linu2

New member
התשובה היא לא

אני לא חושבת שקרה לך פתאום איזשהו קסם שגרם לך כן להיות מאוהב בה ולרצות להישאר איתה כל החיים. אני מאמינה לדברים שאתה כותב אך אני חושבת שהמציאות תטפח לך בפרצוף. לדעתי, הכל יחזור לקדמותו מהר מאוד ואתה תחזור להרגיש את מה שהרגשת קודם: שיכול להיות יותר טוב...

gilad269

New member
ברוך הבא

אתה צריך להתנתק ממנה לכמה חודשים,ואז לראות מה זה יעשה

TUTINKA85

New member
שמע...

אני בנאדם ממש כנה ואני גם בזיזה בהחלטות שלי,וגם לי היה חבר שתמיד היתי מתלבטת מה אני מרגישה באמת,ואני ממש בעד שתדבר עם הבחורה ותסדרו שוב אבל העצה הכי טובה שאני באמת יכולה לתת לך זה שגם את ההחלטה הזאת אל תעשה במהירות קח את השבוע שלך ויותר עד שתחליט מה באמת טוב לך,אולי גם הגעגוע יעבור.כי אני הפסדתי את החבר בגלל חוסר יציבות...ואני אישית חושבת שטוב שכך!

dardaroni

New member
חבר'ה

חבר'ה, ממש תודה על העצות, לא ציפיתי... בכל מקרה לבינתייחם החלטתי באמת לשמור מרחק. מישהו אמר לי שאם זה אמור לקרות זה יקרה...לא כל כך מאמין בעניין הזה אבל החלטתי לזרום עם העניין על אף כל הקושי. שוב תודה.

למעלה