צריך עצה..

Shadowman123

New member
צריך עצה..

שלום לכולם, יש לי רקע ב php אני יודע להיתמש בסקרפטים מוכנים, לשלב אותם באתרים וכו יש לי ידע ב HTML. לא מזמן החלטתי ללמוד ללמוד PHP, חיפשתי מידע באנטרנט ללמוד PHP והחלטתי שהכי טוב יהיה לי ללמוד על ידי אתגר. האתגר שהצבתי לעצמי להתחלה הוא סקריפט הצבעה פשוטה! רציתי לדעת עם לא קפצתי יותר מידי קדימה למתחיל? יש לכם דרכים אחרות ללמוד PHP ??? או משהו למד בשיטה יותר קלה..?

דעתי

מי שעוסק רק ב-HTML - המעבר שלו לשפת צד שרת כלשהי (PHP או ASP או כל דבר אחר) יהיה מאוד מאוד קשה. זו כבר לא שפה פשוטה ועיצובית, אלא עולם שונה לגמרי. זה תכנות, ואילו בניית אתר היא לא תכנות. אלה הם עולמות די שונים וההבדל בין הרמות עבור מישהו שיודע רק HTML יהיה ענק. לדעתי, צריך ללמוד קודם כל שפת C או C++ או שפות אחרות (יש מספיק) כדי לתפוס את העניין של תכנות, ואז לעבור ל-PHP. לכן עבור מישהו שעבד רק עם סקריפטים מוכנים, אני לא רואה דרך כלשהי ללמוד PHP בקלות.

tamirvs

New member
אני לא מסכים עם איסתרא

לדעתי לא צריך לדעת C++ או שפת תיכנות אחרת כדי ללמוד PHP. אולי זה יותר פשוט ללמוד את זה עם רקע בתכנות אבל אני למשל ידעתי רק HTML ולמדתי php מהאתר php.eitan.ac.il תקרא שם ותנסה לבנות דברים בעצמך (לא הצבעות כי זה יותר מדי קשה למישהו שלא מכיר את השפה)

koler

New member
אמממ תגובה

לדעתי אתה צריך לקחת קוד מקור ולהעתיק מימנו חלקים באתר php-il.net יש קודים מוסברים היטב...

למעלה