צריך עצה....

maya14

New member
את מתלוננת על האנגלית של האמריקאים?

תחכי שתשמע את המבטא של האוסטרלים והסלנג שלהם

ציקהלה

New member
כן אבל אם את יודעת או לא

זה כמו להשוות מקסיקנים לישראילים בארצות הברית מקסיקנים שבאו לפה ליפני 7 שנים יודעים פחות טוב אנגלית מישראלי שהגיע ליפני 2 והרבה פחות. הסיבה לכך היא הלחץ ללמוד את השפה, באנגליה, כמו שבארצות הברית לסינים ולמקסיקנים יש יותר הפשרויות להסתדר כי אפשר למצוא הרבה ספרים, טפרטים, הוראות וכדומה. בעיברית אי אפשר למצא אף אחד מהנ"ל לכן הלחץ ללמוד אנגלית גדל, בנוסף על כך רמת החינוך בשנים האחרונות ממש נמוכה, ולאוניברסיטאות (כמו גם לצבא) נותנים יתרון לאנשים שיודעים אנגלית ברמה יותר גבוהה. לכן אני לא רואה סיבה למה לא לעבור לארץ אחרת למספר שנים על מנת לפתח את עצמך...

שיעבור

אני רק אומרת שיהיה לו קצת קשה בלימודים (כי בכל מקרה הוא יצטרך להשלים חומר) לא יהיו לו בגרויות ומן הסתן יהיה לו קצת קשה מבחינה חברתית -אני רק מזהירה אותו שלא יבוא ויבכה פה אחרי זה....

Trinity 8 P

New member
what the hell are you talking about

??? School in the US is so much easier! come one English here is in the level of literature of my 9th grade... and I'm in a school that is considered extremely hard... And not dealing with an obstacle is never the solution... so he will come it'll be a little hard but he will get used to it and pass it... so he might need to take some ESL classes -big deal! my brother does and he is a happy, educated [annoying and imature] kid. and so he won't have Bagruyot... poor kid ... with the SAT system you can get into every Israeli college. ans social problems is such a stupid excuse... social people will have friends wherever they are.

תעשו לי טובה

לכולם קשה בהתחלה!!! או שאתם לא מוכנים להודות בזה או שכבר שכחתם!!!! אני רק חושבת שהוא יצטער על זה אבל זה כבר החלטה שלו

kit k@t

New member
עלית עלינו!

יש לנו תוכנית זדונית לגרום לאנשים ישראלים צעירים לעזוב את המדינה, ואז כשהם מגיעים לפה הם סובלים! מואהאהאהאהא!!! איך ניחשת? קאט

kit k@t

New member
נאאא,

לפרוק עצבים עליך זה הרבה יותר משעשע.... ובכלל, כבר הבנתי שיש לי בעיה, אלא אם כן את הולכת להרחיב עליה, סתמי ת'פאקינג פה שלך! קאט

העונג כולו שלי

אבל את לא מצליחה להעלים לי את השמחה מהמאה שקיבלתי היום בביולוגיה אבל את מוזמנת להמשיך לנסות

מותק

אני עברתי בכיתה י"א, האנגלית שלי לא היתה ברמה של אנגלית A1 שהייתי חייבת לעשות בכיתה י"א ולמרבה הפלא לא רק שנכנסתי לכיתה י"א (מדהים אה?) אלא גם סיימתי את הבי"ס בגיל 17 ולא 23. אינ כנראה פלא עולם לפי מה שאת אומרת.

Odish16

New member
שטויות שטויות שטויות!!!!

קודם כל, לא מורידים כיתות,אני לא חושבת שעושים דבר כזה..את פשוט מתבלבלת לבין להוריד כיתה לבין לשבץ בכיתה נמוכה, שיש לזה הבדל גדול! כשאני אלך לי לתיכון אני אהיה בת 18 ורק אתחיל את הכיתה ה11. לא הורידו אותי שום כיתה, אז בבשקה ממך..תפסיקי לזיין לכולם תשכל, או וואטאבר שאת עושה. חוצמזה, השפה תמיד משתפרת, את לא יכולה לבוא לארץ ולדבר שפה פרפקט. ופנימיה? שמעי, זה שלך לא טוב שם..או לפחות זה הרושם שאת עושה..אל תתני עצות כל כך מפגרות כמו פנימיה. את חושבת שהוא יוותר על החוויה של חו"ל אם זה לטוב או רע בשביל פנימיה עלובה בלי המשחה שלו? את הגיונית בהחלט ילדה. ועשית לי כאב ראש, שעה קראתי את מה שכתבת,בחיי שלא הבנתי עד הפעם ה5.. לימדו אותך לפסק? לשים נקודות? נס שאת מצליחה לשים סימני שאלה. בעעעעעעע יום טוב לך.

ציקהלה

New member
אני לא קראתי את כל מה שרשמו

אבל אני יכול להגיד לך דבר אחד, אל תעשה את המעבר הזה בגלל שלאבא חשוב, מהחלטות כאלה אתה פשוט תתחרט. שווה לך לקבל את הניסיון של למידת אנגלית ובמקומות אחרים זה לא ישנה לך כלום אני עברתי לארצות הברית ליפני 4 חודשים זה עיניין של איך שאתה לוקח את זה. זה מאוד אידיבידואלי... אני מקווה שעזרתי

תורי להגיב

כמה נחמד לראות שמכל שירשור מתחפתח ריב משעשע. בכל מקרה, אם אני עברתי בכיתה י"א וכן סיימתי את הבגרויות אני לא רואה למה אתה לא יכול. דבר ראשון בלונדון (נראה לי) יש לך בית ספר ישראלי שאתה יכול להמשיך בו את הבגרויות הישראליות ואם לא אני בטוחה שלא יהיה כל כך קשה לעשות את הבגרויות האנגליות או לחלופין בגרות בינלאומית. אגב, אם אבא שלך ייסע קודם לבד אחרי שנה וחצי אני חושבת שכבר לא ממש תוכל לעזוב את הארץ (צבא יו נואו...) אבל בכל מקרה, תחשוב על זה טוב אם אתה מוכן להשקיע ולהתאמץ קצת יותר בשביל להוציא ציונים טובים.

SupermanZW

Well-known member
תעבור בשביל הכייף

זאת תהיה עוד חוויה נחמדה. רמת הלימוד באנגליה נמוכה יותר מבישראל ותעבור את הלימודים בקלות, תוציא תעודת סיום תיכון בריטית, תלך לקולג' (ואח"כ אוניברסיטה אם תצטרך)ותוציא תואר שתקף גם בישראל. חפיף, קח הכל בקלות.

נעמצי

New member
ותן לי לנחש איפה אתה גר............

כפיים, כל הכבוד עוד אדיוט בפורום

SupermanZW

Well-known member
חכמה בלילה

חייתי 3 שנים בגרמניה ו5 חודשים בארה"ב. את אידיוטית.

למעלה