צריך עצה....

Daniel BoY

New member
צריך עצה....

היי חברה....מה העניינים?? אז ככה, אני צריך עצה טובה ממישהו. אבא שלי קבל איזה עבודה באנגליה ואני ממש לא יודע אם כדאי...אני בן 16 ואני לומד בכתה יא'...זה בטח לא קל להשלים את הבגרויות שלי באנגליה (אם זה בכלל אפשרי) אבא שלי ממש רוצה לעבור, והוא חושב אולי לעבור לבד למשך שנה וחצי ואז לצרף אותי, את האחים שלי ואת אמא שלי החורגת... אז אם יש פה מישהו שגר באנגליה, או סתם מישהו שיכול לתת עצה טובה, אני יעריך אץ זה מאוד מאוד תודה!!

J0nathan17

New member
מי שגר באנגליה אומר שמגעיל

אם תשלח את אבא לבד אז הוא יחזור מהר ולא תצטרכו אתה ואחים שלך לעבור
על איפה באנגליה מדובר אגב? ואנ'לא יודע איך זה עם הצבא למי שעבר אחרי גיל 16?

maya14

New member
ליבי עזבה את הפורום בזמן הנכון../images/Emo9.gif

יש לי חברה שגרה באנגליה שלוש שנים וחזרה לארץ, היא הייתה שם מאושרת אבל תמיד ההתחלה היא חרא.

לא כדאי לך! אל תבוא לפה!!!

סתם סתם... אם אתה אוהב הרבה סמים, אתה דיי שולט באנגלית, לא מעניין אותך מחברים טובים וכאלה ואתה אוהב המון סקס מבנות 12 THEN YOU ARE MORE THAN WELCOME!!! אם לא, וחשוב לך לימודים, חשוב לך שבביצפר תהיה טיפה תחרות, אתה לא חושב שתוכל לשרוד בלי חבר טוב ואתה לא ממש בקטע של סקס סמים וגירלז אלאוד, אז יהיה לך קצת קשה...
לדעתי אם זה לשנה או שנתיים אז סבבה, אבל אם זה לזמן לא מוגבל אז לא. בהצלחה!

Daniel BoY

New member
אז ככה...

קודם כל תודה על התגובות.... תראי, אין לי בעיה עם סמים
ועם סקס בטח לא....אני בן אדם של מסיבות ובילויים באופן כליי...אבל מצד שני אני גם לומד ומשקיע בבית ספר. תראי כרגע אני בן אדם מקובל, ואני מבין שכשאני יעבור זה ישתנה. יהיה לי ממש קשה כשפתאום לא יהיה לי עם מי לצאת ולאן לצאת. אני אמור לעבור או לעיר בשם הול (hullנראה לי שככה כותבים) זה ביורקשייר, או לעיר בדרום...לא זוכר איך קוראים לה. זאת עיר נופש

אמילי תשרשרי לו...

תשמע, בטח שאתה יכול להשקיע בלימודים. פשוט לא תהיה תחרות וזה יוריד לך את החשק ללמוד, מניסיון. מה גם שהרמה שלהם נמוכה. הם מפגרים בערך בשנתיים מישראל, לא משנה באיזה שנה אתה. בקשר לחברים, סתם אמרתי- אני לא בטוחה. יכול להיות שתמצא חברים טובים על ההתחלה פשוט מהניסיון שלי הם נורא שונים וקשה לבנות קשר איתם, החברה הכי טובה שלי היא מוסלמית, עם נוצרים יש לי קשר של טלפון וביצפר, חוץ מזה לא ממש. חוץ מזה שתמיד יהיה לך את ליבי ושירן (MOI) כדי להיפגש פעם בשנה... LOL בכל מקרה, אני מקווה שתעשו את ההחלטה הנכונה. ורצוי שתלמד לשרשר. במקום כל פעם ללחוץ על "הוספת הודעה חדשה", פשוט תיכנס לשירשור ולהודעה שאתה רוצה להגיב לה תלחץ בתחתית ההודעה "הוספת תגובה". אה, ולכמה זמן זה אמור להיות? לכמה שנים או לתמיד?
וברוך הבא לפורום

Daniel BoY

New member
עכשיו כשלמדתי לשרשר....

לא ידעתי שהרמה באנגליה נמוכה מבחינת לימודים...
אבל בכל מקרה אני לא צריך תחרות בשביל ללמוד. אני לא אחד שצריך שידרבנו אותו ללמוד. אני פשוט לומד כי יש לי שאיפות בחיים. אין לנו יעד חזרה מדויק זה יכול להיות שנתיים וזה גם יכול להיות לתמיד. תראי, בעיקרון בהתלחה ממש רציתי לעבור, כי היו לי כל מיני בעיות פה...הקטע הוא שבכלל שהמזל שלי הוא כזה נחס, אז דווקא מתי שממש ממש טוב לי ואני נהנה, זה צריך להיגמר. הקטע של לחפש חברים חדשים הוא קשה, למרות שיש בי גם קצת מנטליות אירופאית (גרתי פעם בפראג), אבל בכל זאת, קל זה לא יהיה..אני בן אדם שחייב להיות מקובל כי הז האופי שלי, אני לא מהשקטים. בכל מקרה מאיפה את באנגליה שירן??

אני לא מאנגליה, אני מסקוטלנד ../images/Emo13.gif

ואם אתה טיפוס לא שקט, אז יכול להיות שתמצא חברים בקלות. לדעתי תנסה. אם יהיה טוב- סבבה. אם לא, תמיד אפשר לחזור.

maya14

New member
רחמים

הסתובבת בחנויות וקנית בגדים כל היום ממש רחמים שלא תעבדי קשה מדי ותלכי מחנות לחנות.

Odish16

New member
למה לזלזל? שופינג זו עבודה קשה!

במיוחד אם הולכים מחנות לחנות והרגליים כבר מתות, הזמן עובר כל כך מהר..(אלא כל כך לאט...וואלה? :)) אבל מה? הכל משתלם P: חח רק אתמול היתי בעיר עם חברה, סחבה אותי לשופינג סוער..הינו ממש מתות, דד פישיות כאלה.לקחנו אוטובוס שהוא חינם רק בתוך העיר מרחקים קצרים, התאים לנו מקניון לקניון L:) חחח סתם רציתי ליידיע

maya14

New member
אני יודעת

אני תמיד חוזרת מתה משופינג אבל חפיף, אין כמו שופינג:)

לי אישית די קשה...

אתמול התקשרתי אל מישהי, והיא לא הייתה בבית, כי היא הלכה לסרט עם חברות, והייתי נורא עצובה, כי נזכרתי איך בארץ הייתי הולכת למקומות עם חברים... אבל הכי קשה, לדעתי, זה שאם כבר התחלת לחסתגל, אז גם אם תגור באנגליה, וגם אם בארץ, יהיו לך חברים שתתגעגע אליהם...

אל תעבור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עברתי לפה בתחילת כיתה י' ככה שעוד בכלל לא התחלתי בגרויות... אבל אם אתה באמצע כיתה יא' ומן הסתם התחלת בגרויות אל תעבור!!! הם יכולים להוריד אותך כיתה (בעיקר אם אתה לא יודע מספיק טוב אנלית) אני מכירה הרבה סינים שבאו לפה (ארה"ב) והורידו אותם כמה כיתות (יש איתי אחת שהיא כבר מעל 20 והיא בכיתה יא' אבל מן הסתם תשאר עוד שנתיים) הם פשוט שמים אותם בכיתות של לימוד אנגלית כל היום וככה אין להם סיכוי לסיים ביצפר!! וגם אם אתה לא בן אדם חברותי במיוחד ולפעמים גם אם אתה כן אתה פשוט תסבול שם לפחות בשנה שנתיים הראשונות המלצה שלי אל תעבור ואם אבא שלך מתעקש תמצא לך איזה פנימיה ותשאר שם תאמין לי זה עדיף!!!

kit k@t

New member
איזה שטויות...

אני הגעתי אמצע יא' ולא הייתי לי שום בעיה עם האנגלית, ולא הורידו אותי כיתה ולא כולם. וגם יפני אחד שאיתי במתמטיקה הגיע רק השנה וגם אותו לא הורידו כיתה... אם האנגלית שלו לא טובה מספיק אז מן הסתם שהוא לא ירצה לעבור... אבל מה שלא מבינים כל כך זה שהאנגלית של האמריקאים היא מזוויעה... קאט

האנגלית של האמריקאים אכן מזוויעה

ואפילו אמרו לי פעם שאני מדברת יותר טוב מהנוער שלהם כי אני לא מדברת בסלנג כי אני פשוט לא יודעת אז זה נשמע יותר יפה... אבל כן הם ועוד איזה מורידים פה כיתות החברה הסינית שלי הגיעה לה באמצע כיתה יא' והורידו אותה לכיתה ט' והיא כבר 3-4 שנים פה... הסינים והמקסיקנים ועוד כמה כאלה שבאים לפה ובקושי מבינים מילה באנגלים ובהרבה מיקרים הם מבינים הרבה יותר מההורים שלהם אז הם באים ולא משנה באיזה גיל הם ועושים להם מבחן באנגלית ורואים שהם לא יודעים כלום ואז מורידים אותם כיתות ושמים להם במערכת 4 שעות של ELL שזה ללמוד אנגלית ובשעתיים האחרות שמים להם את המתמטיקה הכי פשוטה (pre-algebra) ואו אומנות או ספורט והם לא מבינים כלום מהחיים שלהם ולוקחים את זה בכיף ונהנים מזה שזה כל כך קל והם לא מבינים שאין להם סיכוי לסיים ביצפר ככה ואף אחד לא מסביר להם ולא מנסה לעזור להם!!! עד שאני באתי ואמרתי לכמה סיניים להחליף ת'מערכת שלהם אחרת הם ישארו בהיי-סקול עוד כמה שנים... זה לא שהם כל כך רצו לבוא לפה הם פשוט רצו לחיות ברמה יותר גבוהה להרויח קצת כסף ולחזור לסין זה לא היה מיועד בשבילך - זה שחושב לעבור לאנגליה תראה זה יכול להיות כיף בסוף אבל זה כרוך בהרבה סבל!!!!

למעלה