צריך עצה

אסאל

New member
צריך עצה

אני במצב שאני חייב לדבר עם מישהו מאוד חשוב לי באי סי קיו וזה נמשך כבר המון זמן כלומר אני מחכה לו שיתחבר וכל הזמן בודק אם הוא מחובר כי אני מרגיש שאני חייב לדבר איתו צריך עצה איך להגמל כי זה משתלט לי על החיים

geostant

New member
רגע זה משהוא מהמין השני ???

אם זאת "אהבה וירטואלית" זה מאוד קל לפתרון... אם זה סתם אחד שמדברים איתו ביום יום על א´ ועל ד´... אז זה הרבה יותר קשה וצריך את ה"טיפול המיוחד"

אסאל

New member
זה מהמין השני נקבה

ואני מדבר איתה על הכל ורואה אותה מדי פעם

geostant

New member
ז"א מישראל - אם אתה נפגש איתה....

בעיה... בעיה קשה... אם זה היה מחו"ל זה היה יותר פשוט... אתה צריך טיפול "מורכב" יותר
תעבור לטלפון
הבעיה שאז תתחיל להתלונן על חשבון הטלפון... חחחח מממ.... רעיונות ?

e-magine

New member
אז זהו שרוב האנשים חייבים לדבר

עם מישהו, ולפי הסטטיסטיקה, זה בדרך כלל עם מישהו מהמין השני. זו לא התמכרות. השאלה אם אתה מרגיש שיותר נח לך באיי סי קיו מאשר במציאות או בטלפון. זה כבר סיפור אחר.

שירז**

New member
בדקת למה?.. שאלת איך?

מה מושך אותך לשיחות האם קל לך יותר לשוחח וירטואלי מאשר מציאותי.< ואולי אתה לא ממש רוצה לנתק את הקשר הזה של השיחות? אפשר להציב גבול ברור לשיחות מעין אלה אבל שוב יש שאלות שאתה צריך לשאול את עצמך . כמה אפשרויות. א- האם יש אפשרות להעביר את השיחה לשיחה טלפונית<? ב- אתה יודע בדיוק עם מי אתה משוחח.? ג-שאלת את עצמך מה גורם לך להמשך לשיחות האלה? ד-אם זה משתלט לך על החיים אולי הגיע הזמן שתשים גבול ברור למה בדיוק אתה מצפה או רוצה. אין לי מספיק רקע על מנת לייעץ ממש , אבל ממה שאתה מספר זה מושך את המיטב שבך כולל הזמן שאתה משקיע בשיחות. אני חושבת שאחרי שתענה על כמה שאלות שנישאלו כאן אולי תוכל לדעת בדיוק מה הלאה, ומה אתה רוצה שיעשה. רוצה להגמל? הכי קל לסיים שיחה, למתן שיחה, להציב זמן ברור לכמה אתה מוכן להשקיע. או לנסות להעביר את זה למצב מציאותי יותר זה אפשרי לדעתך? מקווה שתוכל להתסתדר . ספר לנו מה קורה הלאה..

אסאל

New member
תשובות

השיחות משתלטות לי על חלק רב מערב שלי אבל אני כל כך נהנה לדבר איתה שהיא לא מתחברת אני ממש מאוכזב אני נפגש איתה לפחות פעם בחודש כי היא גרה די רחוק ממני אז מתי שיוצר לי אני קופץ על ההזדמנות אני לא חושב שיש סיכוי להעביר את השיחות לטלפון אפשרי להעביר את זה למצב מציאותי אני רק צריך אוטו ורשיון.....

שירז**

New member
פגישה..

אתה ניפגש עימה פעם בחודש ולא יכול להעביר את השיחה למצב טלפוני. אני יכולה לתהות ביני לבין עצמי למה? ואולי גם יש לי תשובה לכך ולא אוכל לכתוב עליה כאן מפעת חוסר נעימות שלך . אתה אומר שאתה נהנה לשוחח עימה. אתה גם אומר שהיא רחוקה ואתה ניפגש איתה פעם בחודש, אז אולי תנסה להעביר את השיחות בצורה קצת מסודרת למצב של שליטה, יש כל כך הרבה אנשים שנהנים "מספייס". וזה נורמטיבי גם, תנסה לעשות דברים יותר חשובים למשל, עיסוקים שונים, מטלות שלך שדחית וכ"ד. נסה להעסיק את עצמך בדברים שעד עכשיו דחית אותם. ואז א"כ להתפנות לשיחה הזו, נסה להגביל את עצמך קצת תראה לאן זה יוביל, עכשיו מאחר ואתה נהנה אני משערת שזה לא יהיה קל לעשות את צעדים האלה,

אסאל

New member
זה בסדר לא הייתי נעלב

את יכולה לרשום כל מה שאת חושבת זה רק יעזור לי ממש לא איכפת לי בכל מקרה תודה על העצות את נשמעת כמו המומחים האלו........

אסאל

New member
ואם אפשר עוד משהו

איך נגמלים מכל הקטע של האי סי קיו? ממש להוריד את זה לגמרי

שירז**

New member
שאלה קשה..

פעם כתבו על זה כאן, אחת כתבה פשוט לנתק, השניה כתבה שוב לנתק, השלישית כתבה גם לנתק. אתה רוצה להוריד לגמרי?..... חושב שזה יהיה קל? לא חושבת שזה יהיה קל, ושוב זה מחזיר אותנו לתשובה שקיבלת ממני פעם שעברה. פשוט למתן את השיחות קצת, לנסות להעסיק את עצמך בדברים שזנחת עד עכשיו.חברים, בילויים, חוגים, כל דבר שפעם נהנת ממנו וכיום זה תפל קצת בגלל השעות שמשקיעים בנט. "מומחית" לא אני לא מומחית אני חברת פורום התמכרות לאינטנרט. תומכת בחדשים, וותיקים, מכורה לשעבר. ההתמכרות גורמת לנו להיות מומחים בתחום הנט. בהצלחה!

למעלה