צריך עצה!

אסימון2

New member
צריך עצה!

אהלן יש לי כרטיס קול Maudio firewire 410 עברתי לפני 3 חודשים דירה והשבוע ניסיתי לחבר את האולפן פעם ראשונה מאז וגיליתי שהמחשב שעבדתי איתו לא קורא את הכרטיס קול.כשחיברתי את הכרטיס קול למחשב אחר הוא כן זיהה אותו אבל כשניסיתי להקליט משהו במידי (תופים ב-LM7 ) לא שמעו כלום ורואים בתוכנה שלא נכנס סיגנל. .אם מישהו יודע מה זה יכול להיות זה יעזור לי מאוד - או משיהו שיגיע אליי לבדוק את זה בתשלום אני חושש שאולי נשרף הכרטיס ולפני 3 שבועות נגמרה לי האחריות אז זה ביש מזל אחד גדול.שמישהו יגיב אם יש לו השערה לגבי הסיבה לתקלה. תודה [email protected]

UrBaN Man

New member
אין כמעט סיכוי ש"הכרטיס נשרף" -

אם הוא היה נשרף היית יודע, ואם הוא עובד עם מחשב אחר אז בכלל.
מה שעולה בדעתי, זה חיבור לא נכון / הגדרה לא נכונה בקיובייס / מחשב. עם איזה מחשב אתה עובד, איזה ממשק FW ואיזו תוכנה? תן לנו קצת יותר פרטים כדי שנוכל לנסות לעזור. ואיפה אתה גר?

תודה על התגובה

אני עובד עם מחשב K.S.P,אבל אין לי מושג איזה ממשק FW אני עובד,תוכנת קיובייס 3 אם המחשב הזה עבדתי כל הזמן עד שעברתי דירה ומאז הוא לא קורא את הכרטיס קול.הרי יש ב Device Setup בקיובייס אפשרות להחליף בהגדרות לכרטיס קול חיצוני ובמחשב הזה הכרטיס קול לא מופיע בתור אופציה לבחירה. כשניסיתי לבדוק את הכרטיס קול בלפטופ שיש לי בבית חיברתי עם FW אליו את הכרטיס קול והמחשב זיהה את הכרטיס קול והיה אפשר לבחור אותו, אמהמה..
לא היה סיגנל מהכרטיס קול כשבדקתי על VST כלשהו אבל כשהחלפתי בהגדרות לכרטיס קול הפנימי של המחשב כן נכנס סיגנל ושמעו צליל. כנראה שזה באמת יכול להיות משהו שאני לא מחבר טוב או איזה משהו בהגדרות הבאתי מישהו שיתקין לי פלאגינים על המחשב ואז ראינו שהמחשב הזה לא קורא את הכרטיס.הוא אומר צריך לפרמט את כל המחשב אבל זה עדיין לא מסביר למה אני לא שומע שיוצא כלום מהכרטיס קול במחשב השני. בכל מקרה, אני גר ליד כיכר המדינה בת"א יש לך איך לעזור לי כמובן עם תשלום על הטירחה? תודה

UrBaN Man

New member
אני אוכל להגיע אם לא תהיה ברירה,

למרות שאני חושב שנוכל לסדר את זה גם בלי שאגיע.
דבר איתי במסנג'ר, וננסה לעשות את זה צעד אחר צעד: [email protected] אם אין לך מסנג'ר תכתוב לי במסר, ואני אתן לך את הפלאפון שלי. יום טוב.

אין לי מסנג'ר

אחלה תודה רבה אין לי מסנג'ר אבל אם יש לך חשבון ב- Gmail אפשר להתכתב שם או בסקייפ אם יש שם אפשרות לצ'אט? אם לא אז אני אשמח אם תתן לי את הטלפון ואדבר איתך מחר (יום שני) בסביבות 7 וחצי או היום אם עדיין תראה את ההודעה תודה אסי

למעלה