צריך עצה

n l m

New member
צריך עצה

יש מישהי שהכרתי בשנה האחרונה דרך חברים ובזמן האחרון אנחנו דיי התיידדנו היא בחורה אינטיליגנטית, טובה, מושכת ויש לנו הרבה במשותף אבל ידעתי שיש לה חבר ולכן השתדלתי לשלוט בעצמי בעניין הזה. מה שקורה הוא שבזמן האחרון אני מרגיש שהיא נותנת לי כל מיניי רמזים כל מיניי דברים ותגובות שלה כמו למשל: אמרתי לה שבחורף אני מתרחץ המון, אפילו שעה וחצי אז היא אמרה: "שלא תחשוב לעשות לי את זה כי אני אוציא אותך בכח מהאמבטיה". או כשאמרתי לה שהחדר שלי נורא מבולגן ואני מתקשה לשמור על סדר אז היא אמרה: "אל תדאג, ניקח עוזרת" השיא היה לפניי שבוע וחצי בערך הייתי אמור להיעדר מאיזהשהוא אירוע, אבל בסוף זה הסתדר ויכלתי לבוא בקיצור אנשים באו אליי ואמרו לי כמה שהיא התגעגעה אליי ושהיא חושבת שאני מקסים אני באתי אליה וחיבקתי אותה והתחלנו ללטף אחד את השניה פיזית ולהחמיא אחד לשניה תוך כדיי אני פשוט הרגשתי שהיא רוצה שאני אעשה צעד. בסופו של דבר אחריי שחשבתי על זה כמה זמן החלטתי לעשות את הצעד ולהזמין אותה לצאת העניין הוא שאני לא ממש יודע איך כי: דבר ראשון, אף פעם לא הזמנתי מישהי לצאת, כולן הזמינו אותי וקשה לי בקטע הזה דבר שני: יש את החבר הזה, שלמרות שהבנתי משיחות ידידותיות איתה בעבר שהם לא ממש קרובים והוא דיי מזניח אותה, עדיין מדובר במשהו לא פטור אני לא רוצה להטיף לה על זה, מה אני אגיד לה: "תשמעי אף פעם לא יצאנו לדייט ואף פעם לא נפגשנו רשמית לבד אבל אני מרגיש איזה משהו ולכן אני רוצה שתזרקי את החבר שלך"? זה לא נשמע לי ממש טוב, איך אני יכול להגיד לה דבר כזה לפניי שיצאתי איתה באופן רשמי? אבל מצד שני אם אני אצא איתה ונהינה ויום אחריי זה החבר שלה יגיע מחובק איתה ויגיד: "הסתדרנו" זה מאוד יפגע בי כי אני מחבב אותה נורא ואני אחד שנקשר מהר לנשים בקיצור, איך אני מציע לה לצאת איתי בדרך הכי טובה? אני לא רוצה לפספס אותה

שיחת התאמת ציפיות

ניראה לי שזה פה חובה .... תשב איתה בבית קפה או בבאר רגוע ונחמד ותאמר לה שאתה קולט ממנה רמזים של רצון וגם אתה רוצה אבל יש לך בעיה לצאת עם מישהי שיש לה חבר או משהו בסגנון הזה ותיראה איך היא מגיבה....

Tabacco 19

New member
רק תעשה בדיקה לפני זה..

אני אומר, אם חבר שלה מזניח אותה לך על זה...

nate2000

New member
אתה מתאר מצב דיי בעייתי כאן

כי מצד אחד יש לה חבר ואתה ממש לא רוצה להיות הצלע השלישית- מה שברור בהחלט. מצד שני הבחורה משדרת לך שהיא מעוניינת. השאלה היא האם מה שהיא משדרת נובע כתוצאה מרצון לצומי שהיא לא זוכה לו אצל החבר או שאולי היא רוצה ש"תוציא" אותה מהקשר כי היא לא רוצה לעשות את הצעד בעצמה. כלומר, האם כל הליטופים והפוצי מווצי שלה זאת דרך לזכות בחיזור מצידך כי היא לא מקבלת את זה מהחבר אז היא רוצה להנות מכל העולמות. אתה ממלא לה את העולם הרגשי, אבל החבר בעצם זה ש*** אותה כל לילה (הרי בסופו של יום היא חוזרת אליו). או.... היא באמת מעוניינת בך ורק מחפשת איך לצאת מהקשר. לא טוב לה שם אבל היא חוששת לעשות את הצעד לבד. ואז או שהיא תחכה שהחבר יעיף אותה או שאתה תיקח אותה משם. מה האפשרות? שאלה טובה אי אפשר לדעת. אני דווקא מציעה לך להתרחק ממנה לרגע ולא להזמין אותה לצאת. כי לי דווקא יש את התחושה שהיא לא מעוניינת בך מעבר למה שיש לה כרגע. קצת פוצי מוצי, קצת ליטופים, יציאות ושיחות נפש. אבל!! בסופו של יום את הלילה היא תעשה אצל החבר שלה. מה גם שכרגע אתה מאוד נוח לה, אתה תמיד שם, מפרגן, מבין, תומך. היא דיי לוקחת אותך כמובן מאליו. וכשאתה כזה היא בחיים לא תזרוק את החבר שלה. לדעתי כשתתפס מרחק אולי היא תתחיל לתהות מה קורה כאן, ואם היא מעוניינת היא כבר תדע מה לעשות (בתור התחלה להיפרד מהחבר שלה). אולי זה נשמע כמו משחק, אבל אתה צריך לזכור שהבחורה לא נשואה לו אין לה משכנתא 2 ילדים וכלב. אז אם כ"כ רע לה והבחור מזניח אותה היא יכולה לצאת משם, אם היא לא עושה כנראה שככה נוח לה והמצב לא כזה רע, והיא מספרת לך שלא הכי טוב כי ככה היא יכולה לסחוט ממך הזדהות והבנה. או שפשוט היא נגררת בכוח הנסיבות ומצפה מאחרים שיעשו לה את העבודה השחורה (השאלה היא מה יותר גרוע). נכון לעכשיו מבחינתה אתה הידיד הטוב וכותל הדמעות. לכן דווקא התרחקות, אבל לא מופגנת אלא הדרגתית אולי תגרום לה לתהות ולהחליט לכאן או לכאן. כי איך שהמצב נראה כרגע היא דיי מושכת אותך באף- ואתה לא אמור לאפשר לה זאת.

voguemaster

New member
מחזק ומוסיף

בתכלס, לפי דעתי אתה צריך להבהיר לה בצורה מאוד פשוטה שמה שהיה ביניכם עד עכשיו קצת חורג מהנורמה ואתה לא מעוניין להתעסק עם בחורה שיש לה חבר. פשוט כך, בלי שום משחקי התייפייפות או לנסות לרכך את זה. זה בדיוק מה שאתה צריך להגיד לה. את השאר היא תעשה לבד.

לא ברור ממה שאתה כותב האם

היא באמת מעוניינת בקשר איתך או שהיא משתמשת בך כדי להשלים את מה שחבר שלה לא נותן. עצתי לך היא לא להיכנס לקשר כזה כרגע. אני חושב שבזמן הקרוב הדברים יתבהרו לך. אם אתה רוצה לעשות צעד, נסה לדבר איתה על חבר שלה ולראות מה המצב בניהם. בכל מקרה, כל עוד היא נפרדה ממנו, אני מציע לך לא להיכנס איתה לקשר רומנטי, במיוחד אם אתה מעוניין בקשר מלא ושלם עם בחורה, ולא בקשר בו אתה צלע שלישית ומהווה בעצם את הבחור איתו בוגדים.

אם יש לה חבר, היא מחוץ לעניינים, לא?

לא מבינה אפילו מה הבעיה ומה לא ברור- אתה באמת רוצה לצאת עם מישהי שיש לה חבר וככה מפלרטטת עם אחרים? תחשוב על זה היטב

לא! לא! לא!

אל תציע לה לצאת בכלל! זה לא מוסרי! בכלל לא! לדעתי תדבר איתה, מה היא רוצה לעשות עם הקשר שלה עם החבר. אני מכירה סיפור כזה מקרוב שבסוף הוא בגד בחבר איתה והיה סיכסוכים... בקיצור זה להכניס ראש למיטה חולה ומעשה מגעיל ולא מוסרי

Svetik In Love

New member
אממ

אני חושבת שאי אפשר בהכרח להבין ממה שסיפרת שהיא "שולחת" לך "רמזים". אני חושבת שהיא סתם מנצלת אותך ונוח לה שאתה שם ובאמת אתה ממלא רצון שהחבר שלה לא ממלא- כי אתה טוען שהוא מזניח אותה. תראה, לדעתי אם היא הייתה מעוניינת בקשר רומנטי איתך היא כבר מזמן הייתה עוזבת את החבר- במיוחד בתיאוריה שלך אם היא שולחת לך רמזים. למה שהיא תהיה עם מישהו שמזניח אותה אם היא רוצה אותך?! אז כנראה שהיא לא באמת רוצה להיות איתך. והאמת, שאף אחד לא באמת יודע פה מחברי הפורום. תדבר איתה. תראה. אבל אל תפתח יותר מדי ציפיות. ותחשוב רגע, היית רוצה שחברה שלך הייתה עושה "קוצי מוצי" ומלטפת בחורים אחרים?!

voguemaster

New member
זה הרבה מעבר לרמזים

אם מה שהוא אומר נכון לגבי הליטופים וכד', זה כבר עבר מזמן את הקו של אפלטוני. כל עוד מדובר בפלירטוט עוד אפשר להעביר את זה אבל ברגע שיש כבר מגע פיסי שכזה, אין מצב שזה תמים. ולגבי המשפט שלך: "לדעתי אם היא הייתה מעוניינת בקשר רומנטי איתך היא כבר מזמן הייתה עוזבת את החבר" המשפט הזה משולל כל יסוד. יש המווווווווווווון אנשים, אין לך מושג כמה, שנמצאים במע' יחסים שלא טוב להם בה והם עדיין נשארים, אפילו אם לפעמים מונחת לפניהם אופציה חדשה עם מישהו "טוב יותר". אין לך מושג כמה אנשים מעריכים את הביטחון המדומה שבמערכת יחסים, אפילו אחת מקרטעת, רק כדי שהם לא יישארו לבד. וזה נכון גם לגבי גברים (אני מכיר אישית יותר מגבר אחד שמתנהג כך והוא ממש לא ילד לא בוגר בן 14..) להגיד למישהו - היא לא איתך כי היא כנראה לא באמת רוצה להיות איתך זה רק חצי מהאמת. החצי השני הוא גם אפקטים פסיכולוגיים שפועלים על אנשים שאין לך בכלל מושג לגביהם. הדוגמא הכי פשוטה היא כשבחור או בחורה מעוניינים במישהו אחר, יש להם את מיטב ההזדמנויות לעשות עם זה משהו והפחד משתק אותם וכלום לא יוצא בסוף. גם אז תגידי שאם הם באמת היו רוצים הם היו עושים משהו בנידון ?? זה בולשיט אחד גדול - הפחד משתק אותם ולא משנה מי נמצא מולם.

Svetik In Love

New member
אוקיי

קראתי את מה שכתבת ואני ממש משתתפת בצערם של אנשים שנשארים במערכת יחסים לא טובה רק כדי לשמור על בטחון או כאלה שהפחד משתק אותם אפילו אם יש משהו יותר טוב.... אוקיי אז יש אפקטים פסיכולוגיים כמו שאמרת אבל אנחנו לא באמת יכולים לנחש מה עובר להם בראש... האם היא רוצה להיות איתו או לא. רק היא יודעת את התשובה ולא יעזרו הניחושים שלנו.

AINA

New member
כמו שכתבו כאן.. לא בטוח שהיא באמת מעונינת..

מנסיון אישי שלי.. התחלתי ללמוד באוניברסיטה הכרתי כמה חבר'ה חדשים.. בחור אחד מהחבר'ה היה בטוח שאני מעונינת בו.. למרות שמבחינתי לא רמזתי שודבר כזה, להפך ספרתי כמה אני אוהבת את החבר שלי וכמה אני מתגעגעת אליו (אנחנו נמצאים בקצוות שונים של הארץ). שזה קצת שונה ממה שהיא ספרה לך על החבר.. בכל מקרה, הוא ערך לי שיחה שבה הצהיר על רגשותיו, ואמר לי משהו בסגנון.. "בואי נפרד מהחבר/ה (גם לו הייתה חברה) וננסה להיות ביחד.." אממ זה היה אחד הרגעים המביכים בחיי, לא ידעתי ככ איך להגיב וכשיצאתי מהשוק אמרתי שאני מצטערת אבל אני ממש לא מעונינת.. ולאחר מכן ניתקתי כל קשר איתו .. אני מציעה לך לוותר, אם היא תהיה מעונינת ופנויה היא תפנה אליך... כי אם היא לא.. לא תוכלו אפילו להיות ידידים.. (אם זה מה שאתה מוכן להסתפק בו כמובן).. אחרי המקרה הזה כבר תהיתי לעצמי אם יש דבר כזה "ידידים", אבל זה כבר דיון נדוש אחר... מצטערת שלא יצא אופטימי.. ניסיתי להראות את הצד השני..

sharzoe

New member
הצד השני שהראת אינו קרוב כלל לצד השני

שהוא מדבר עליו.

sharzoe

New member
תעלה בפעם הבאה שאתם נפגשים את נושא החבר

איכשהו... תזרוק לאויר איזו שאלה בנאלית על החבר... ותראה מה התגובה. בכ"א, אני ממליצה לא להזמין אותה לדייט, אלא תחכה שיבוא מיוזמתה (אם יבוא). יכול להיות שהיא רק מפלרטטת כדי להרגיש נחשקת, ולאוו דווקא כי אתה מאוד מוצא חן בעיניה. בינתיים היא עם החבר, אז נראה לי שהיא דיי off limits ואם היא כזו שתזמין אותך לצאת למרות שיש לה חבר, אני במקומך הייתי שוקלת פעמיים אם כדאי לצאת עם אחת כזאת.

voguemaster

New member
מה שתעשה, רק אל תעשה דבר אחד

אל תשפוך את הלב בפניה. אין צורך בשום וידוי קורע לב (או אחר). וידוי פשוט לא ישיג לך שום תוצאה אף פעם. תחשוב על זה כך: אתה מעוניין במישהי ומחליט לספר לה איך אתה מרגיש. סיפרת והורדת מהלב. מה עכשיו ? אתה חושב שבגלל הוידוי הזה היא פתאום באופן קסום לחלוטין תרגיש אליך את "זה" ? שהיא פתאום תרגיש את ההרגשה הקסומה הזו שנקראת משיכה ? לא פיסית אלא זו שגורמת לה לרצות להיות איתך, לראות אותך, לקפוץ עליך ולעשות לך דברים טובים
. אולי במקרה שלך היא מעוניינת, לך תדע. כל עוד אתה לא יודע, תפעל לפי הכלל שכתבתי קודם. וידוי ? לא! אם היא הייתה פנויה הייתי מציע לך פשוט להיפגש איתה לבד מתישהו ולנשק אותה אם הסיטואציה תאפשר. מכיוון שהיא לא פנויה פשוט תגיד לה שמה שהיה ביניכם היה נחמד מאוד אבל חורג מגדר הסביר עבור מישהי עם חבר ואתה לא מעוניין לקחת בזה חלק. את המתימטיקה היא תעשה לבד

למעלה