צריך עיצה בבקשה. . .

כוס קפה

New member
צריך עיצה בבקשה. . .

אני צריך עיצה מהבנות פה, אבל גם הבנים יכולים לנסות לעזור. קראתם את השירים שכתבתי פה, עכשיו אני צריך למצוא דרך להראות אותם ל-ש`. . . דרך יפה, מקורית, רומנטית. . .ושיהיה לי את האומץ לפעול בדרך זו. . . כל הצעה תתקבל בברכה! -כוס קפה.

yoli

New member
כוס קפה..

זאת מישהי מפה או מישהי בכלל, לא מהפורום....ז``א

לכוס קפה

רציתי דוקא לכתוב לך רק לא הבנתי את השאלה דרך אגב לאיזה פורום היא בדרך כלל נכנסת? יונית

כוס קפה

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי

זאת לא מישהי מהפורום. השירים מיועדים לידידה די טובה שלי שאני מאוהב בה. שיתפתי אתכם בשירים, ועכשיו אני רוצה להראות לה את זה. . . אני צריך דרך מקורית ומאוד רומנטית, ודרך שיהיה לי את האומץ לעשות. תודה רבה, כוס קפה.

לכוס קפה

תראה, לפעמים גם לי היו כל מיני שירים והקדשות לאהוב. יודע מה הייתי עושה? מחכה לרגע מתאים כזה, כאשר אני רואה שיש לו מצב רוח, לא סתם מצב רוח, שהוא בקטע של ``אני כרגע כולי איתך`` אפילו כאשר זה רק בטלפון. אז היתי אומרת לו ככה, נניח שקוראים לו אייל. ``אייל, יש לי שירים מאוד יפים לדעתי, שכתבתי אותם עבורך, הייתי רוצה שתקרא אותם (היא, הבחורה חייבת לקרוא, לא שאתה תקריא לה, זה כלל לדעתי)? גם אם לא תאהב, אבל אני מקוה שתאהב, אז טוב יהיה לי לדעת באופן כללי איך הכתיבה שלי``. לדעתי זה מקורי ומאוד חשוב יהיה לתת לבחורה גם את ההרגשה שאתה לא מתעלק, לכן טוב שתגיד, שזה גם ההובי שלך כתיבה, והפעם הקדשת את זה לה. אם תתלהב, אז...... ואם היא לא תתלהב, אז יכול להיות ששירים לא מדברים אליה, אבל כל כולך כן מדבר אליה, כי זה לא מחייב שאם את השירים היא לא תאהב אז גם אותך או איתך לא כיף לה. לסיום, אני מתלהבת מכתיבה, אבל גם פעם, כאשר לא התלהבתי וכאשר הבחור היה כותב לי, זה פשוט לא דיבר אלי. תכלס, תעשה מה שאמרתי אחר כך נמשיך :))) יונית

כוס קפה

New member
מה דעתך על

משהו כמו לשים לה את השיר עם ורד במפתן של הדלת? מישהו הציע לי את זה. . . מה את היית חושבת על זה דבר כזה?

לכוס קפה

תראה, לפעמים גם לי היו כל מיני שירים והקדשות לאהוב. יודע מה הייתי עושה? מחכה לרגע מתאים כזה, כאשר אני רואה שיש לו מצב רוח, לא סתם מצב רוח, שהוא בקטע של ``אני כרגע כולי איתך`` אפילו כאשר זה רק בטלפון. אז היתי אומרת לו ככה, נניח שקוראים לו אייל. ``אייל, יש לי שירים מאוד יפים לדעתי, שכתבתי אותם עבורך, הייתי רוצה שתקרא אותם (היא, הבחורה חייבת לקרוא, לא שאתה תקריא לה, זה כלל לדעתי)? גם אם לא תאהב, אבל אני מקוה שתאהב, אז טוב יהיה לי לדעת באופן כללי איך הכתיבה שלי``. לדעתי זה מקורי ומאוד חשוב יהיה לתת לבחורה גם את ההרגשה שאתה לא מתעלק, לכן טוב שתגיד, שזה גם ההובי שלך כתיבה, והפעם הקדשת את זה לה. אם תתלהב, אז...... ואם היא לא תתלהב, אז יכול להיות ששירים לא מדברים אליה, אבל כל כולך כן מדבר אליה, כי זה לא מחייב שאם את השירים היא לא תאהב אז גם אותך או איתך לא כיף לה. לסיום, אני מתלהבת מכתיבה, אבל גם פעם, כאשר לא התלהבתי וכאשר הבחור היה כותב לי, זה פשוט לא דיבר אלי. תכלס, תעשה מה שאמרתי אחר כך נמשיך :))) יונית

כוס קפה

ש ל ו ם לכוס קפה תזמין את ש לבית קפה תשבו על כוס קפה ואז תציע לה את השירים בעיה :מה עושים אם ש אוהבת קולה ולא קפה פתרון: תציע לש טיול של לפנות ערב על שפת הים, ואגב כך תספר לה שאתה בין היתר כותב שירים, ומאוד רוצה אתה לקבל את חוות דעתה, עפי תגובתה למשמע השירים תחליט באים למסור לה את השירים, וכן לבשר לה שהיא נשוא השירים. בהצלחה

yoli

New member
כוס קפה

תראה עם ידידות הכי טובות זה בעיה, לך תדע, אבל תמיד תמיד יהיה לה משהו אלייך בסתר, אז כמו שאמרו פה.... תתפוס רגע שהיא מרוכזת בך תגיד לה לחכות, תקריא לה ותראה איך היא נמסה

אתה לא מכיר אותה

אם היא ידידה שלך אתה בטח יודע או יכול לברר אם היא אוהבת כתיבה אם כן יש מאות אלפי דרכים

כוס קפה, שוב

אם היא אוהבת אותך, אז היא תאהב את הרעיון בכל דרך שתבחר, כיון שהיא אוהבת אותך. אבל אם אתה בספק לגבי אהבתה אז מעניין איפוא בדיוק הרגש שלה כלפיך עומד. יונית

blue love

New member
כוס קפה...

קח את שירייך...גש לביתה.. הכנס לחדרה ועמוד מולה.. הוצא השירים מהכיס האחורי... לחש לה..``בואי יפתי...שבי לצידי``. נגן לה שירייך..פרוט על מיתר... ולא מגיטרה אלה מגרונך הניחר.. גע בה ברוך..שורה אחר שורה.. כי רק מפיך תצא אהבה.. blue

כוס קפה

New member
וואו

זה כל כך יפה. . . קראתי את זה ודמיינתי שיש לי את האומץ לעשות זאת, אבל אין לי. לידה הרגליים רועדות, הלשון כושלת, והעיניים מסתנוורות מהיופי.

blue love

New member
אבל גם חשוב איך אתה מגיש לה...

צעד לעבר חנות הפרחים הקרובה..בקש זר ורדים אדומים... חזור לביתך והפרד את הזר פרח..ועוד פרח..ועוד פרח... הצמד לכל גבעול את אחד משירייך עם סרט... וצור את זר החלומות שלאהובתך.. גש לביתה...ומסור לה את הזר...אני בטוח שתצליח לשבות את לבה.. הוסף את מה שכתבתי קודם..והרי לך חיזור אמיתי.. blue

למעלה