צריך עזרה

soofgi hakosem

New member
צריך עזרה

שלום לכולם אני חדש פה. נירשמתי לבית ספר כלשהו לנהיגה ואני מתחיל תאוריה ואחר כך את השיעורים המעשים וטסט כמובן. אני לומד על 125 סמ"ק. אני לא מבין כל כך בקטנועים ואני לומד בגלל שאני צריך קטנוע לבית ספר ולסידורים שלי בתוך העיר לא מחוצה לה. אשמח לקבל כמה טיפים בנוגע לקנייה וכדו' תודה

xguy

New member
קצת עזרה

תמיד טוב לראות מצטרפים חדשים לעולם של הדו"ג - בגדול יש לך בחירה בין שתי אופציות : 50 או 125 סמ"ק - היתרון של הראשון הוא מחיר קצת יותר נמוך ופחות בכ אלף ש"ח במחיר של הביטוח חובה. הייתרון של ה125 הוא חיסכון בשמן, יותר כוח בעיר ובעיקר היכולת לצאת לפרברים. כמובן שיש את ההונדה ליד ואת המיו - 100 סמ"ק - אני לא מכיר אותם אישית , אך לטעמי אם כבר אז עדיף 125. אתה תעשה את השיקול שלך. מכיוון שאני לא יודע מה אתה מעדיף או מה התקציב שלך קצת קשה לעזור לך מעבר לזה. כדאי שתקרא קצת ממאמרי הפורום (למרות שחלקם די ישנים) - יש קישור למעלה. וגם קצת מבחני דגמים ובעיקר מבחנים השוואתים בפול-גז www.fullgaz.co.il

soofgi hakosem

New member
תשובה

אני הולך על 125 ואני נער בן 16 ככה שהתקציב שלי הוא בסביבות ה3000 אולי פחות יש משו שאתה ממליץ אני לא מדבר על יד ראשונה!

xguy

New member
איפה התשובה ?

שאלת שאלה. ולשאלתך - למרות ש125 זה לא תחום ההתמצאות שלי - 125 ואפילו 50 בתקציב הזה - הייתי חוסך או מנדנד להורים עוד קצת.

xguy

New member
סליחה

משום מה קישרתי את ההודעה האחרונה שלך לשרשור אחר. יום ארוך.......

למעלה