צריך עזרה

חזוז

New member
צריך עזרה

דבר ראשון מה נשמע? כחלק מהעבודת מחקר שלי בפסיכולוגיה,אני מנסה להוכיח טענה שלי, שלפיה מוזיקה כיום (בהרבה מקרים,לא תמיד) היא כלי שמשמש ככרטיס כניסה למעגלי שייכות,קבוצות וסטריוטיפים. אני מבקש,אם למישהו פה יש מידע לגבי מחקרים שנוגעים למוזיקה והשפעות חברתיות שנפוצות בעקבותיה,אני אשמח אם הוא יוכל להפנות אותי לספרים,מאמרים ובכלל לגבי כל חומר בנושא. (אין בכוונתי לפתוח דיון לגבי טענת המחקר,אל תפתחו את העניין בבקשה) חג קיבוץ שמח ופורה,זהר.

ש נ י1

New member
זה לא מספיק בשביל לעשות עבודה בסוציולוגיה

יש קריטריונים מסויימים.

wish i was here

New member
כמו שאמרו מעליי

תנסה ללכת לבית ספר שונים להציג את עצמך ולראיין אנשים ראיון קצר בנושא הזה. אתה יכול לבוא לבית-ספר שלי,אם אתה בקטע של עופר לוי :p

eran377

New member
חזי הקיבוצניק

נוהג להמציא חגים בשביל ההרגשה הטובה שלו... ככה נראה לי

נוןעומר

New member
אני משער שהוא מתכוון לשבועות

שאז כולם הולכים למחפשים קיבוץ שעדיין חוגגים בשבועות ומראים לילדים שלהם איך נראים טרקטורים ואיך נראות חבילות חציר ופרות חיות.

Insidious

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני חייב להגיד שהמבנה של ההודעה הזאת ממש הצחיק אותי...

חזוז

New member
מי ממציא?../images/Emo6.gif

החג הזה מוכר וידוע כחג הקיבוץ,זה שאתם,עירונים חסרי בינה שחושבים שחלב קוטפים משדות עטינים בנגב לא יודעים את זה לא אומר שזה לא קיים! וכן,זה עושה לי הרגשה פנטסטית... חג שמח!

ringo rulz

New member
כל עירוני יודע מאיפה בא החלב!

חלב בא מהסופר. אל תלכלך על עירוניים

Ekrembo

New member
הם נהנים מחרא של פרות...

אנחנו נהנים מהארומה של 96 אוקטן

ש נ י1

New member
אממ...

את המגמה שלי שלחו למכון סאלד בירושלים. יש שם מאמרים וכתבי עט כמעט על כל נושא. אתה יכול גם לנסות לשאול בספריות שונות (אוליי ספריות של אוניברסיטאות). ושיהיה בהצלחה! למזלי סיימתי כבר את שלי

Ultra Spidey

New member
../images/Emo45.gif (חוץ מהסיום)

נתקעתי עם הסיכומים התיאורטיים.. שאר העבודה מוכנה, אבל מאיפה אני אביא 4 עמודים על בני נוער..

11122233311

New member
משהו שאני יכול לחשוב עליו

לך לוויקיפדיה תחפש Oi skinheads punk ובמקביל גם reggea ska יש שם חומר מעניין על התפתחות התרבויות והאנשים סביב סוגי המוזיקה האלה.

Gigantic Boots

New member
אני חושב דווקא ההפך

אם בן אדם שומע מוסיקה יפה, הוא לא יתכחש אליה (בהנחה שהוא מאוד אוהב מוסיקה), וינסה לחפש תאמן.

Ekrembo

New member
הבעיה היא שכשאתה במסגרת חברתית

מסויימת אתה תשמע כמעט אך ורק את סוגי המוזיקה שנהוגים.

למעלה