צריך עזרה

צריך עזרה

כולם כאן בפורום הסבירו על אחד שקוראים לו ביבי או משהו כזה באיזשהי חנות מוזיקה מישהו יכול להגיד לי איזה חנות זאת ואיפה היא נמצאת?כי אני מחפש כמה דברים בתופים ואם יש כל כך הרבה המלצות עליו אני מעדיף ללכת אליו

עוד שאלה קטנה

אני צריך לעשות קנייה של כמה דברים: 1)קייס לסנר 2)קייס למצילות 3)עורות שמן לכל התופים שלי לדעתכם יהיה להם הכל? כי הלכתי לכלי זמר לפני כמה ימים ולא היה להם כלום

g d r

New member
ברור שיהיה להם

לפחות בתחום התופים, מרום זאת החנות הכי מקצועית שראיתי..

סבבה גבר

פשוט התאכזבתי מכלי זמר ובמרום לא יצא לי להיות למרות שהתופים שלי משם פשוט זה היה במשלוח

kfirshap

New member
באיזה כלי זמר היית?

כלי זמר זה בסה"כ שם, כל בעל חנות מוזיקה יכול לקנות את הזכיונות מכלי זמר ולהפוך לכלי זמר, זה לא יהפוך אותו לחנות טובה כלי זמר בעפולה חרטה... בת"א יש אחלה של חנות ומחלקת תופים מרהיבה P:

g d r

New member
אחלה של חנות?!?!

אחי חנות שלא נותנים לך לנגן בה היא בוודאי לא אחלה של חנות..

benhamin123

New member
גם בירושלים כלי זמר מעפנים

מוציאים שם רע לחלטורה החנות הזאת

hodaya323

New member
אם אתה אומר שאין שם כלום..

אז כנראה שאין לי טעם ללכת לבדוק..?! פשוט אני צריכה ללכת להחליף את העורות שלי לעורות שמן.. והמורה שלי הפנה אותי לצחי מכלי זמר ליד קניון.. אבל אם אתה אומר שאין כלום..אז כנראה שבאמת אין משו.. טוב..אז תודה... ושיהיה שבוע טוב..! =]

kfirshap

New member
ציוד בטוח יש במיוחד עורות שמן

בכל חנות מוזיקה יש... את יכולה למצוא שם אבל אל תצפי לאיזה שירות מטורף או אפשרות לנגן כמו במרום

תקשיב אחי אני לא אגיד סתם

שאלתי שם והיה להם עור רק לבס ולסנר עור שקוף לא היה עור לבן לא היה לפלור לא היה לטומים

master drums

New member
בךי עין הרע,טפו טפו טפו

כלי זמר בכרמיאל בינתיים בסדר גמור, המוכר נתן לי לנגן פעם על התופים שם כשהוא הבין שאני מתופף,לפני כמה זמן קניתי עורות שמן לכל התופים,והנה מספר דברים שגרמו לי להבין על השירות שלהם: 1.הוא אמר שעד שבוע העורות יגיעו והם יתקשרו אליי,הם כמובן לא התקשרו ואני התקשרתי לברר ולהפתעתי הגיעו העורות,באתי לקחתי,אבל העור לבאס היה לבן!ביקשתי שקוף!הוא דחף לי משהו שלא רציתי אז ביקשתי שיחליף,הוא מיד לקח ולאחר כמה ימים התקשרתי לשאול אם הגיע השקוף ואכן הגיע. 2.שאלתי את המוכר לגבי בעיה קטנה אך מעצבנת בסנייר והוא מיד הציע לעזור לי,אני רק צריך להביא את הסנייר לשם ואני לא רואה את זה קורה בקרוב,אבל זה כבר משהו אחר,אני רק מתכוון שהוא היה נדיב בהחלט. זהו בינתיים,אין לי טענות,אחלה מוכר רק החנות קטנה מדי..

scrutinize

New member
כן, יש איזה ביבי אחד...

המנייאק הזה שהפריט את כל המדינה...

למעלה