צריך עזרה

taliko

New member
צריך עזרה

שלום לכולם מה שלומכם???? הכל טוב? יופי טוב רק רציתי שאולי תנסו להסביר לי מה קורה איתי אני סטרייט ואני אוהב בנות תמיד בחברתן ועושה עם הבנות הכל אבל הזמן האחרון אני נמשך לבנים אני נכנס לאתרי סקס של בנים אני מצ´טט עם הומואים אני מדבר בנט מיטינג עם בנים ומשתף אותם הסרטי אוננות וכדומה אני מת להיפגש איתם ואני מרגיש ממש בטוח עם זה אבל אני מפחד לפגוש אותם אני גם לא רוצה להתנשק עם בנים רק את האקט ואני לא יודע מה לעשות עיזרו לי תודה

wanna20

New member
משיכה לבנים?

היי, דבר ראשון - בן כמה ומאיפה אתה. אני בן 20 מתא, ומאוד בארון. אני מאוד מזדהה עם מה שאתה מרגיש העניין אצלי הוא שאני נמשך לבנים לא רק בזמן האחרון אלא כמעט מגיל ההתבגרות, 12 13 נדמה לי. היו לי חברות, נשיקות ועניינים, זה לא הגיע לסקס כי הבחור פשוט לא תפקד. אז הבנתי שעם בנות כנראה שאין לי משמ סיכוי. בכל מקרה, יש לי עוד מה להגיד אבל אין לי כוח לכתוב הכול. אם בא לך תחזיר הודעה, וגם אם יש לך שאלות - שאל. יאללה בי.

קסנדרה*

New member
טליקו - תגובה

חשוב מאוד לדעת מה גילך כדי לנסות ולסייע לך. המשיכה לבנים יכולה להיות מכמה סיבות ולא בהכרח זה מצביע על היותך הומוסקסואל, מה שבהחלט יכול להיות. אם אתה מעוניין אני יכולה לסייע לך, אתה מוזמן לפנות אלי בתיבת המסרים. אני זו שמייעצת לגבי ההתלבטות בזהות המינית בתכנית "גאים באויר" ברדיו רדיוס. אתה גם יכול להפנות אלי את השאלות באופן אנונימי כמובן. אשמח לעזור קסנדרה

למעלה