צריך עזרה

YMAN16

New member
צריך עזרה

אולי זה לא הכי המקום אבל אתם היחידים שבטח יבינו... אני בן 17 ומגיל 15 בערך התחלתי להימשך לבנים... בשבילי זה ממש בעיה כי אני יודע שההורים שלי לא יקבלו אותי ואני בכלל לא רוצה להיות הומו. עוד נקודה היא שאני עדין מתאהב בבנות אני לא נמשך אליהם אבל מתאהב בהם ורוצה להיות חבר שלהם בזמן האחרון העניין די מטריד אותי ואני לא יודע מה לעשות אני רוצה בית משפחה עם אישה וילדים.. אבל זה כיאלו נלחם בי... מה לעשות?

לדעתי

להיות הומו לאוו דווקא אומר שלא יהיו לך בית ומשפחה, רק אומר שזה יהיה בצורה קצת שונה. אני לגמרי יכולה להבין על מה אתה מדבר כשאתה אומר שאתה לא רוצה להיות הומו, גם אני לא חשבתי על עצמי כלסבית או דו (עד היום קשה לי לראות את זה ככה) אבל אם בסופו של דבר תבין שככה זה- כדאי לך להשלים עם עצמך, אחרי שזה יקרה גם לסביבה שלך יהיה הרבה יותר קל להשלים איתך. אבל בינתיים, אם אתה מבולבל ולא בטוח, אל תקפוץ לשום מסקנות. אם אתה רוצה להיות עם בנות- תהיה, תנסה, אולי עם האהבה תבוא גם המשיכה. ואם תרצה לנסות פעם עם בן- תנסה, זה לא יהיה סוף העולם ולא אומר עליך שום דבר. קח דברים בפרופורציה
אורטל

SarcaSeriouS

New member
ללא ברירה

קודם כל, זה כן המקום המתאים לדון בבעיות כאלה. דבר שני, יש להפריד בין התאהבות לבין משיכה פיזית לאדם, לא משנה אם בן או בת. בנוגע להורים, זה כבר חשיבה לטווח ארוך יותר, כמובן לפי החלטה שלך מה תעשה בעניין. אתה יכול להשלים עם מה שאתה. אל תבין מדבריי שאתה הומו, אלא תתן לזמן לעשות את שלו ובסופו של דבר תגבש זהות מינית לעצמך. אתה נמצא בגיל שבו יש את ההתלבטויות הכי גדולות בנוגע למיניות. הצלחה.

JuSt YoSi

New member
תקשיבב

להיות הומו זה בכלל לא דבר רע...הומו זה רק סטראוטיפ כמו שחורים בלונדיונות פרסים וכו'..סתם דרך של אנשים מסכנים להרגיש עליונות וסיפוק.. ככה שלהיות הומו זה לא דבר רע..ואפשר להתחתן ולאמץ ילדים או הפריה ועוד המון שיטות רפאויות כאלה ואחרות בקשר להורים שלך..זה הכל עיניין של זמן...זמן עד שהכל מתעכל להם אבל בסופו של דבר הם יבינו שהם גידלו אותך ופאקינג חינכו אותך..ושהם מאוד מאוד מ=א=ו=ד אוהבים אותך..ככה שבסופו של דבר..הם יקבלו אותך כמו שאתה. בקשר לבנות.....גמלי זה קרה שהייתי בכיתה י'..פשוט "התאהבתי" בכל בת שנייה בכיתה..ולא אני לא מגזים1!! בסופו של דבר זה התברר כהידלקות בלבד..ולפי מה שחכמים ממני הסבירו לי הכרחתי את עצמי בתת מודע להתאהב ולהדלק על אותן בנות כי לא הייתי שלם עם הזהות המינית שלך...ככה שהעצה העיקרית שלי אליך היא- תהייה שלם עם הזהות המינית שלך..והכל יפתר :) (חחח אופטימי שכמותי..) אם 'תה רוצה הסברים/עצות/הערות/בקשות וכו'..271524948 האיסי שלי :)) ביי ביי

למעלה