צריך עזרה...

B M W X5

New member
צריך עזרה...

שלום לכולם! אני בן 19, עוד לא הייתה לי חברה ואני לא יודע איך למצוא לי מישהי. אחת הבעיות היא שאני קצת ביישן, ואני גם לא יודע איפה למצוא לי מישהי כי אני לא טיפוס של מסיבות וכאלה ששם אפשר למצוא בשפע. מה אתם חושבים? תודה!!!

היי..

זה לא כל כך נורא.. אני מניחה שמתישהו עוד תמצא מישהי אבל אל תתיאש.. החיים עוד לפניך... קרן

B M W X5

New member
אבל....

הייתי רוצה כבר שתהיה לי חברה, ואני לא יודע איך למצוא... תודה!

sweetdreams

New member
אני חושבת שהפיתרון לא יבוא מהפורום

או מעצות של אנשים אחרים.. אין איזה ספר חוקים, אתה יודע, שמלמד אותך איך למצוא חברה.. אם אתה מרגיש שאתה לא חברותי מספיק, אז תעבוד על היחסי אנוש שלך. אם אתה אומר שאתה ביישן, אז תנסה לאזור אומץ ולהעיז יותר. לבוא עם שאלה 'איך אני מוצא חברה?' זה קצת לא פרקטי.. יחסים בין בני אדם זו לא מתמטיקה, שאתה עושה מה שאומרים לך ומקבל תוצאה צפויה מראש. אני חושבת שאתה דבר ראשון צריך לחשוב איפה הקשר שלך עם בחורות (ואולי לא רק עם בחורות) נופל. אז תהיה סבירות יותר גבוהה להבין מה ניתן לעשות כדי לשפר את הסיכויים שלך שדברים יצליחו יותר טוב בעתיד.

sh53

New member
../images/Emo45.gif

וגם אי אפשר לומר "אני ביישן" ולא לעשות עם זה כלום, אלא לנסות לעבוד על האומץ להתחיל עם בנות, כי אם תחכה עד שבנות תתחלנה איתך או אם סתם תחכה, זה לא יקרה. פשוט כמו שאמרה סוייטדרימס - צריך לעבוד על זה (על ההתנהגות) ולנסות לשנות את זה.

hippe girl16

New member
פשוט לחשוב ככה..

לא להילחץ בישביל למצוא מישהי, לחשוב שהיא תבוא לבד שתצטרך.. להבין שלא צריך בנות בישביל לשמוח.. אתה עוד תמצא לך מישהי אם לא תחשוב על למצוא מישהי כל הזמן

למעלה