צריך עזרה...

sv1990

New member
צריך עזרה...

חברה מה קורה?...שמעו חברה אני עכשיו בקורס תיאוריה..ואני ממש חדש ולא מבין כלום בתמרורים ונתנו לנו כמה שאלות בנושא אז אם משהו יכול לעזור לי..אז תודה מראש.. הנה כמה שאלות שלא הבנתי: - מה השונה ומה שווה בין תמרורים 63 ו -64 ותמרורים 37 ו- 38 - ציין את כל התמרורים שאינם מתבטלים עם צומת. - ציין את ההבדלים בין תמרורים: 114 , 117 , 118 ו- 135 65 ו- 71 57 ו- 58 15 ו- 16 107 ו- 108 - חלק את תמרורי ההוריה לקבוצות הבאות: תמרורי עשה , תמרורי אל תעשה ותמרורי תחום. - כאשר מופיע תמרור מספר 41 מה יופיע מהצד השני ?. אם תוכלו לעזור לי אז אני מודה לכם מראש..

Superdror

New member
עם כל הכבוד...

לוח התמרורים יענה לך על השאלות האלו, תטרח ותפתח אותו
בשביל להבין את ההבדל בין תמרור 63 ל-64 באמת שלא צריך יותר מ3 שניות ולוח תמרורים. 63 - תן זכות קדימה - אין חובת עצירה, כלומר, אם בשביל לתת את זכות הקדימה אתה צריך לעצור -אז תעצור, אבל אין שום חובה לעצור. 64 - עצור ותן זכות קדימה. אתה חייב לעצור, גם כשהכביש ריק לגמרי. למעשה, תמרור 64 מכיל בתוכו את תמרור 63 עם תוספת המחייבת עצירה. ושוב, אני לא אתחיל לפרט את כל צמדי התמרורים שביקשת , נראה לי לא לעניין, תקרא בלוח התמרורים, אם משהו יהיה לא ברור, אני אשמח להסביר. בהצלחה.

למעלה