צריך עזרה...

צריך עזרה...

אז ככה סוף השנה אני מתגייס (אני בי"ב עכשיו), עד לא מזמן התלבטתי אם ללכת לעתודה או לא. החלטתי שלא ואח"כ הייתה לי התלבטות אם קרבי או לא והחלטתי שאני רוצה, הבעייה היא הפרופיל, הורידו לי פרופיל שלא מספיק לי לקרבי בכלל נראה לי (לא קיבלתי זימונים לסיירות או כלום, רק למודיעין... שגם ככה נפלתי שם), עכשיו יש לי שאלה מה אני יכול לעשות, לערער על פרופיל (ואם כן באיזה טענה אני מערער עליו), החלטתי שלשבת באיזה לשכה זה לא בשבילי ואני רוצה קרבי כמו חלק מהאחים. אם יש מישהו שיכול לעזור אני מאד אודה לו, או שיגיד לי אם מי אני לפחות יכול לדבר. (יש לי בעייה להקפיץ הודעות אז פתחתי אחת חדשה... עמכם הסליחה על ההצפה)

כנס..

טוב אני לא הכי מבינה בזה אבל אני אגיד לך מה שאני יודעת.. במידה ואתה רוצה לערער על פרופיל אתה צריך לדעת על מה זה ירד..אם אתה יודע ואתה לא מסכים(נגיד סתם הורידו לך אני יודעת אממ..על אסטמה ל64) אתה הולך לרופא שלך ומביא מסמכים שאתה בריא וזה לא קרה לך כבר ממזמן יעני להוכיח שההורדה לא מוצדקת...אם אתה לא יודע אז תתקשר לברר וישלחו לך בדואר.. ד''א אני לא יודעת מה הפרופיל שלך אבל מ72 זה כבר נחשב קרבי.. בהצלחה!

זה לא כזה קל!!

אתה שולח להם טפסים..או הולך אליהם או לא יודעת מה..הם בוחנים את זה ואז אולי אולי אולי תקבל וועדה רפואית ואז יחשבו אם באמת להעלות לך או לא.. זה תהליך זה לא כזה קל כמו שזה נשמע.. בכל אופן תלך לרופא משפחה תוציא טפסים שהכל תקין ואתה בריא ומה שקרה קרה ממזמן ושזה עבר וכאלה... תשלח להם ותתקשר לברר אם זה הגיע..וכל הזמן תתקשר לנדנד לראות מה עם זה.. בהצלחה!

זה תהליך ארוך? למה התאריך גיוס שלי

הוא 16.8... ועוד שאלה שכבר נשאלה פה על ידי מישהו אבל לא קיבל מענה.. נגיד והצלחתי לעלות אל הפרופיל ואני אקבל זימון ליום סיירות ביולי אז אני אוכל להתגייס כמתוכנן אבל ללכת לאיזה סיירת שיקבלו אותי אליה? או שזה כבר יהיה מאוחר מדי וזה קרוב מדי לתאריך גיוס?

ארוך? אין ממש זמן מוגדר האמת...

זה יכול לקחת חודש-חודשיים או אפילו חצי שנה...ככה זה הצבא..הוא לוקח ת'זמן שלו.. לגביי השאלה השנייה שלך אני באמת לא יודעת לענות לך...במידה ושילחו לך יום סיירות אז ידחו לך את הגיוס...אבל אל תתפוס אותי במילה..בזה אני באמת לא מבינה

למעלה